”Ένα όνειρο που κάνουμε μόνοι μας είναι απλά ένα όνειρο. Ένα όνειρο που μοιραζόμαστε με άλλους είναι πραγματικότητα”. Αυτή τη φράση πρέπει να είχαν στο μυαλό τους η Έρρικα Μυσίρη και ο Μανώλης Παπαντωνάκος όταν πριν 7 χρόνια δημιούργησαν την e.m for you. Μια εταιρεία – event planning που ξεχωρίζει για την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια, δημιουργώντας πάντα τα πιο εντυπωσιακά και breathtaking σκηνικά γάμου και βάπτισης.

Εμείς μιλήσαμε μαζί τους και μάθαμε όλα τα μυστικά του τέλειου γάμου. Γιατί ο τέλειος γάμος υπάρχει, και θα τον πετύχετε παρέα με την  e.m for you!

Τι σημαίνει για εσάς η ‘’e.m. for you’’ ; Περιγράψτε την με 5 λέξεις!

Η  e.m. for you προήλθε από τα ονόματά μας, Έρρικα και Μανώλης, οπότε ξεκάθαρα μας αντιπροσωπεύει και θα την περιγράφαμε ως έμπνευση, δημιουργικότητα, αγάπη, εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.

Έρρικα και Μανώλη, μετράτε πάνω από 12 χρόνια φιλίας! Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δουλεύετε μαζί; Και τι είναι αυτό που ξεχωρίζει ο ένας στον άλλο;

Μανώλης: Για την ακρίβεια 13! Θα ήταν κουραστικό να μην έχεις θετικά συναισθήματα για τον άλλο, όταν περνάς τόσο χρόνο μαζί του. Η φιλία μας, μας έχει διευκολύνει, ώστε ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις να μιλάμε με τα μάτια. Στην Έρρικα ξεχωρίζω τη δυναμικότητα, τον ενθουσιασμό της και την ικανοποίηση που παίρνει όταν βλέπει μια νύφη να της χαμογελά για το τελικό αποτέλεσμα.

Έρρικα: Δύσκολο; Καθόλου! (γέλια). Ορισμένες φορές τα θέματα που απασχολούν την e.m. for you γίνονται οικογενειακή υπόθεση! Θα σας πω κι ένα μυστικό μας, εκεί που είμαστε δύο και συζητάμε για τα επικείμενα θέματα, ξαφνικά γινόμαστε τέσσερις, δηλαδή συμμετέχουν και οι σύζυγοι μας. Μάλιστα τους φωνάζουμε P.R. από τα δικά τους αρχικά. Στον Μανώλη διακρίνω την ασταμάτητη όρεξη για δουλειά, τη δημιουργικότητά και την ευρηματικότητα του.

Ο Μανώλης Παπαντωνάκος.

Γιατί ένα ζευγάρι πρέπει να πει «Yes I Do» στην ‘’e.m for you’;

Για εμάς, ο γάμος ενός ζευγαριού είναι κάθε φορά μία διαφορετική πρόκληση. Αποστολή μας είναι να μας εμπιστευτούν, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια μοναδική και ξεχωριστή στιγμή για εκείνους. Με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας, αναλαμβάνουμε το κάθε event με το ίδιο πάθος και προσφέρουμε το αποτέλεσμα που τους αρμόζει.

Μια ματιά στα event που έχετε διοργανώσει έως σήμερα αρκεί για να καταλάβουμε ότι έχετε ‘’εμμονή’’ στη λεπτομέρεια, στη φρέσκια αισθητική και στα ρομαντικά vibes. Από πού εμπνέεστε;

Έρρικα:  Η ρομαντική τους ιστορία σε συνδυασμό με τις προτάσεις μας, οδηγεί κάθε φορά σε ένα φρέσκο και ξεχωριστό event. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια γιατί αυτή είναι  συνήθως που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Είναι προσωπικό στοίχημα για εμένα και τον Μανώλη να πετύχουμε το καλύτερο και να ευχαριστήσουμε τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται.

Μανώλης: Η ημέρα του γάμου είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία, που η εμμονή στη λεπτομέρεια και το άγχος να πάνε όλα καλά, πολλές φορές δεν αφήνει το ζευγάρι να χαλαρώσει και να απολαύσει τη στιγμή.  Άλλωστε μέσα από τη δουλειά μας, ξεχωρίζουμε γιατί παρέχουμε φρέσκιες ιδέες, σωστή οργάνωση, συντονισμό και σημασία στη λεπτομέρεια.

Η Έρρικα Μυσίρη.

Ποια είναι τα tips για να κάνει ένα ζευγάρι τον γάμο των ονείρων του πραγματικότητα; Και άραγε υπάρχει ο ‘’τέλειος γάμος’’;

Κατ’ αρχάς να έρθει στην e.m. for you! (γέλια). Ένα σημαντικό tip είναι το ζευγάρι να μπει στη διαδικασία του οικοδεσπότη και να μεριμνήσει ώστε οι καλεσμένοι του να περάσουν καλά. Αυτό απαιτεί μεγάλη προετοιμασία και οργάνωση. Ένα άλλο tip είναι οι επιλογές τους να τους εκφράζουν και να μην αφήνουν γνώμες τρίτων να τους αλλοιώσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Άλλωστε τέλειος γάμος είναι όταν όλοι περνάνε καλά!

Ποιο είναι το next big thing στη γαμήλια διακόσμηση για το 2022 και ποιές τάσεις ξεχωρίζει η ‘’e.m for you’’;

Οι γάμοι σε εντυπωσιακούς κήπους, με νυφικό σαν της Daphne Bridgerton (από την ομότιτλη σειρά), vintage έπιπλα, cake bar, έντονα χρώματα και μεγάλα λευκά λουλούδια.

Υπάρχει κάποιος γάμος που σας έχει μείνει αξέχαστος;

Οι γάμοι που ΔΕΝ έγιναν μέσα στον covid (γέλια). Όταν συνδέεσαι τόσο έντονα με μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτό το δέσιμο.

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο θέμα γάμου;

Είναι τόσες οι επιλογές χρωμάτων, λουλουδιών, στοιχείων και ο διαφορετικός συνδυασμός αυτών που πολλές φορές ενθουσιαζόμαστε κι εμείς από το αποτέλεσμα. Οι bridal αποχρώσεις του ροζ σε συνδυασμό με το λευκό και το πράσινο είναι από τις αγαπημένες μας.

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ένας wedding planner για να τον εμπιστευτούν οι weds-to-be;

1) Εμπειρία: Κάθε εκδήλωση απαιτεί διαφορετικό χειρισμό. Μόνο η εμπειρία μπορεί να δώσει στον επαγγελματία την ευχέρεια να αντιμετωπίσει την κάθε κατάσταση.2) Επαγγελματισμός: Για να σε σεβαστεί ο πελάτης πρέπει να τον σεβαστείς και να δείξεις επαγγελματισμό και 3) Συνέπεια: Όπως κάθε επάγγελμα έτσι και το δικό μας χρειάζεται συνέπεια και αγάπη σε αυτό που επιλέγεις να είσαι.

Πως αντιμετωπίζετε μια νύφη πολύ στρεσαρισμένη, φαντάζομαι σας έχει τύχει.

Η τόσα χρόνια εμπειρία μας, μας έχει βοηθήσει στο σωστό προγραμματισμό του event και την προσοχή στη λεπτομέρεια έτσι ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα. Όταν όλα κυλούν ομαλά και σύμφωνα με το timeline, τότε δεν έχουμε νύφη στρεσαρισμένη!

Έχετε αναλάβει ποτέ περισσότερες από μία εκδηλώσεις τη φορά και αν ναι, ήταν όλες επιτυχημένες; Γιατί ή γιατί όχι?

Η διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης, η εμμονή μας στην τελειότητα και οι απαιτήσεις εκείνης της ημέρας δεν αφήνουν το περιθώριο να αναλάβουμε πάνω από ένα event το Σαββατοκύριακο.

Tι projects να περιμένουμε στο μέλλον από την ‘’e.m for you’’;

Σκοπός μας είναι τα project που αναλαμβάνουμε να είναι εντυπωσιακότερα από κάθε προηγούμενο.

Και μία συμβουλή προς τις brides-to-be…

Εμπιστευτείτε έναν wedding planner για τη διοργάνωση του γάμου σας κι εσείς απλώς απολαύστε το ταξίδι!

Credits φωτογραφιών: G wedd Photography 

Make-up, μαλλιά: Eleni Stamati 

Φυτά: Antoinetta Koutsouradi

Must Read:

Γάμος στο πιο ρομαντικό ξύλινο εκκλησάκι της πόλης by e.m. for you event planning

Εμπνευστείτε για τον πιο επιτυχημένο γάμο και την πιο “λουλουδάτη” βάπτιση της Άνοιξης από την e.m. for you!

Η Hawaiian baptism του Θοδωρή από την e.m. for you

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!