Οδηγός προς μέλλοντες νονούς…

Ας κάνουμε μαζί μία λίστα με όλα όσα πρέπει να έχετε προμηθευτεί πριν την ημέρα της βάπτισης!

Λαμπάδα; Check!

Πετσέτες και Λαδόπανα; Check!

Μπουκαλάκι Λάδι και Σαπούνι; Check!

Μαρτυρικά; Check!

Σταυρός; Check!

Βαπτιστικά ρούχα; Check!

Παπούτσια; Όχι;

 

Δεν έχετε πάρει ακόμη παπουτσάκια για το βαφτιστήρι σας; Δεν υπάρχει λόγος πανικού γιατί σας έχουμε τη λύση… Για να ακριβολογούμε, σας έχουμε την ιδανική λύση! Παιδικά παπούτσια TOMS!

10007414_CORAL_CROCHET_GLITTER_Tiny_Classic_hero_1

Επιλέξτε ανάμεσα στα  μοντέρνα και απίστευτα χαριτωμένα σχέδια της παιδικής συλλογής TOMS, το ζευγάρι που ταιριάζει καλύτερα στο μικρό σας βαφτιστήρι!

Θα είναι το πρώτο του επίσημο ζευγάρι παπούτσια και για αυτό θα πρέπει να είναι μοναδικό, άνετο, ανατομικό και πολύ, πολύ όμορφο… Με λίγα λόγια θα πρέπει να είναι TOMS!

Και φυσικά η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά:

Κάτι που ίσως δεν γνωρίσετε είναι ότι για κάθε ζευγάρι TOMS που αγοράζετε, η TOMS shoes χαρίσει ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Η TOMS έχει ήδη χαρίσει 35 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια! Το μότο της άλλωστε είναι “One for One”!

10007515_BLUE_MULTI_WOVEN_PLAID_Tiny_Bimini_Hero_1

10007765_BLUE_CHAMBRAY_POLKA_DOT_Tiny_Mary_Jane_Hero

10007519_NAVY_CANVAS_JERSEY_ANCHORS_Tiny_Bimini_Hero

Επιλέγοντας, λοιπόν, ένα ζευγάρι TOMS για το βαφτιστήρι σας, δεν του χαρίσετε μόνο ένα απίστευτο ζευγάρι παπούτσια, ένα ζευγάρι που θα το χαίρεται για καιρό, αλλά συμμετέχετε και σε μία εξαιρετική προσπάθεια συμβάλλοντας στη βελτίωση της ζωής παιδιών που έχουν ανάγκη!

10007641_BLUE_MULTI_GINGHAM_Tiny_Crib_Alpargata_Hero_1

10007645_PINK_GINGHAM_Tiny_Crib_Alpargata_1

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.toms-shoes.gr για να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της TOMS αλλά και για να θαυμάσετε τις νέες της συλλογές και φυσικά να βρείτε το κοντινότερο σημείο πώλησης!

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.