Η τελετουργία της βάπτισης ολοκληρώνεται με το πέρασμα του σταυρού στον λαιμό του μωρού ως το πιο ισχυρό θρησκευτικό σύμβολο, η οποία δεν σηματοδοτεί απλά την είσοδό του μωρού στην Ορθοδοξία, αλλά έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, ως το πρώτο και πιο πολύτιμο δώρο του νονού/της νονάς! Όταν, μάλιστα, το πιο παραδοσιακό, θρησκευτικό σύμβολο εκσυγχρονίζεται και φιλτράρεται από την καλλιτεχνική ματιά της σχεδιάστριας Ελένης Ορφανού, το αποτέλεσμα είναι απλά αριστουργηματικό! 

gold_pendant_cross4_1_4.jpg

Δώστε έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και εμπιστευτείτε τη σχεδιαστική δεινότητα της Ελένης Ορφανού για το κόσμημα που θα συντροφεύει διά βίου το βαφτιστήρι σας! Με το πέρασμα των χρόνων, ο βαπτιστικός σταυρός μικραίνει σε μέγεθος, διακοσμείται με πολύχρωμα πετράδια και η αλυσίδα του λεπταίνει, προκειμένου να ενσωματώνεται πιο εύκολα στα outfits του παιδιού, από τη σχολική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή του. Η σχεδιάστρια αντιμετωπίζει το κόσμημα με τον σεβασμό που του αρμόζει, επιστρατεύει το έμφυτο ταλέντο και την εμπειρία της στον χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας, δημιουργώντας μια συλλογή-ψηφιδωτό αντιθέσεων με κοινούς παρονομαστές την εγγυημένη ποιότητα, τη σχεδιαστική υπεροχή και τη διαχρονικότητα του κοσμήματος.

Χρυσή, ασημένια ή ροζ χρυσή αλυσίδα, statement ή πιο μίνιμαλ, με πολύτιμες πέτρες ή χωρίς; Κάντε scroll down για να δείτε τους βαπτιστικούς σταυρούς που ξεχωρίσαμε… 

Ελευθερία επιλογών 

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, όπως και αυτός ο βαπτιστικός σταυρός. Η αρμονική αντίθεση ανάμεσα στο χρυσό και το ασημί προσθέτουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κατά τα άλλα λιτό κόσμημα. 

Βαπτιστικός σταυρός από χρυσό, λευκόχρυσο 14 καρατιών, Eleni Orfanou

Διάτρητο 

Απαλλαγμένος από πολύτιμες πέτρες, ο παρακάτω βαπτιστικός σταυρός οφείλει την μοναδικότητά του στο διάτρητο σχέδιο και το κομψό ροζ χρυσό χρώμα. 

Βαπτιστικός σταυρός από ροζ χρυσό 18 καρατιών, Eleni Orfanou

Inception 

Tα λαμπερά διαμάντια σχηματίζουν έναν μικρότερο σταυρό στο κέντρο του κοσμήματος, χαρίζοντάς του λάμψη, χωρίς, όμως, να το κάνει υπερβολικό. 

Βαπτιστικός σταυρός μασίφ από χρυσό 14 καρατιών με διαμάντια 0.05cts, Eleni Orfanou

A splash of color

Όποιος είπε ότι ο βαπτιστικός σταυρός είναι μονότονος, δεν έχει δει τις ρευστές καμπύλες και το βαθύ κόκκινο χρώμα του ακόλουθου σχεδίου…

Βαπτιστικός σταυρός από χρυσό 14 καρατιών με ρουμπίνια 0.05cts, Eleni Orfanou

Ο ορισμός της απλότητας 

Γραμμικό σχέδιο, κλασική αλυσίδα σε λαμπερό ασημένιο χρώμα… Ο ιδανικός σταυρός για κάθε νεοφώτιστο αγόρι. 

Βαπτιστικός σταυρός μασίφ από λευκόχρυσο 14 καρατιών, Eleni Orfanou

Vintage vibes 

Μια γλυκιά νοσταλγία για τα ρομαντικά σχέδια των βαπτιστικών σταυρών περασμένων δεκαετιών. Η διαχρονικότητά του είναι αποδεδειγμένη, ενώ οι στρογγυλεμένες άκρες του, τον καθιστούν τέλειο για κάθε κορίτσι. 

Βαπτιστικός σταυρός από χρυσό 14 καρατιών με κόκκινο ζιργκόν, Eleni orfanou

Barely there

Μικροσκοπικά διαμάντια τοποθετούνται στρατηγικά στη σειρά προσθέτοντας τόση όση λάμψη. 

Βαπτιστικός σταυρός μασίφ από ροζ χρυσό 14 καρατιών με λευκά ζιργκόν, ροζ χρυσό

Simple as that

Τις περισσότερες φορές η κομψότητα κρύβεται στην απλότητα. Απαραίτητες προϋποθέσεις: ο άψογος σχεδιασμός και η προσεκτική μετουσίωσή του σε ένα μοναδικό κόσμημα. 

Βαπτιστικός σταυρός μασίφ από χρυσό 14 καρατιών, Eleni Orfanou

Boys will be boys 

Ο σταυρός του αγοριού μπορεί να είναι ενδιαφέρων και ξεχωριστός, χωρίς πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Ιδού η απόδειξη! 

Βαπτιστικός σταυρός από λευκόχρυσο 18 καρατιών, Eleni Orfanou

Mama approves! 

Το κόσμημα που θα ζηλέψει κάθε μαμά (και ίσως φορέσει μέχρι να μεγαλώσει το μωρό)! 

Βαπτιστικός σταυρός από χρυσό 14 καρατιών με λευκά ζιργκόν, Eleni Orfanou

Η Ελένη Ορφανού ακολουθώντας τη νιτσεϊκή σκέψη, υποστηρίζει την Αισθητική ως την Ηθική του μέλλοντος. Δημιουργίες της έχουν επιλεχθεί και συμπεριληφθεί στις συλλογές premium καταστηματων τριών ηπείρων. Ένα κόσμημα με την υπογραφή της δεν μπορεί παρά να είναι ξεχωριστό… 

Must Read:

Οι 10 απαράβατοι κανόνες που κάθε νονά οφείλει να ακολουθήσει!

Τέσσερα βήματα που κάθε γονιός πρέπει να ακολουθήσει πριν και μετά τη βάπτιση του παιδιού του

Βάπτιση & Συμβολισμοί: Όλα όσα δε γνωρίζετε για το μυστήριο της βάφτισης!

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ