Αν λέγατε στο παιδάκι σας ότι στο πάρτι του θα ερχόταν ο…. “Spiderman o αληθινός”, τότε ίσως θα παίρνατε την πιο σφιχτή και μεγάλη αγκαλίτσα του κόσμου! Γιατί δεν σας είπαμε τα νέα, ο Spiderman και πολλοί ακόμα σούπερ ήρωες όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν και μια πολύ σημαντική αποστολή! Να κάνουν τα παιδικά πάρτi όσο πιο ….κινηματογραφικά γίνεται!

Dear Spiderman! Τι ακριβώς κάνεις για τα παιδάκια που τόσο σε αγαπούν;

Αυτό που αποτελεί βασική προτεραιότητά μας σε ένα παιδικό πάρτι, είναι να πιστέψουν όλα τα παιδάκια στη μαγεία και το παραμύθι και να καταλάβουν ότι ο αγαπημένος τους ήρωας είναι φίλος τους, τα αγαπάει όλα και ήρθε αποκλειστικά γι’ αυτά και για το πάρτι τους. Ένας σούπερ ήρωας είναι πολύ σημαντικό να εμπνέει τα παιδιά και να αποτελεί πρότυπο, διότι με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, θέλει να είναι προστατευτικός/ή, ξεχωρίζει το καλό από το κακό, επιδιώκει την ολοκλήρωση στόχων, επιθυμεί την δικαιοσύνη και να σου πω και κάτι…θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο να θέλεις να σώσεις τον κόσμο!

Γιατί τα παιδιά ξεχωρίζουν τον Spiderman από τους άλλους σούπερ ήρωες;

Ο Spider ήταν ανέκαθεν ένας από τους πιο κορυφαίους και αγαπημένους ήρωες όλων των παιδιών, αγοριών και κοριτσιών. Αυτό κατά τη δική μου γνώμη και λόγω της προσωπικής αγάπης μου στον ήρωα, οφείλεται στα ζωντανά χρώματα που τον χαρακτηρίζουν, στην πολύ ιδιόμορφη και ελκυστική του κινησιολογία αλλά και στην ιδιαίτερη καθημερινή ζωή του. Επίσης, η ύπαρξη ενός ακόμα προσώπου στο περιβάλλον του, της αγαπημένης του M.J. σε συνδυασμό με τον ενδιαφέροντα και με χιούμορ χαρακτήρα αυτού του παιδιού, έτσι όπως παρουσιάζεται, συμβάλλουν εξίσου στην ελκυστικότητα του ήρωα. Μην ξεχνάμε πως και ο ίδιος είναι ένα νεαρό παιδί και με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζει πολύ πιο εύκολα την παιδική ηλικία.

Όταν πας σε ένα παιδικό πάρτι, πώς περνάτε το χρόνο σας με τα παιδιά;

Εδώ νομίζω, ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω τους “The Partyheroes”! Οι “The Partyheroes” αποτελούνται από μια ομάδα πολλών χαρακτήρων με άκρως ρεαλιστικά κοστούμια, οι οποίοι προσπαθούμε να δώσουμε μία ξεχωριστή νότα στα πάρτι, μέσα από ένα πλήρες πακέτο παροχών, διασκέδασης και show! Για πάρτι σε αγοράκια, πηγαίνει ο Spider με μία από τις 4 βοηθούς του (Wonder Girl, Super Blonde, Lara Girl, Black Jag) και για κοριτσάκια αναλαμβάνει η Tinky με τον Peter.

Κάνετε και δημιουργικές δραστηριότητες;

Πηγαίνουμε στον χώρο που θα γίνει το πάρτι αρκετή ώρα νωρίτερα και ετοιμάζουμε την κατάλληλη σκηνοθεσία για να μπορέσουμε να κάνουμε την πιο εντυπωσιακή είσοδο. Αν χρειαστεί και το επιτρέπουν οι συνθήκες μπορεί να μπούμε και από το παράθυρο! Αφού γνωριστούμε και συζητήσουμε λίγο με τα παιδιά, αναλαμβάνουμε εμείς το παιχνίδι τους με τις ειδικά διαμορφωμένα δράσεις, σύμφωνα με το concept μας. Φυσικά συμμετέχουμε σε όλη τη ροή του πάρτι και τις ανάγκες του φτάνοντας στο αποκορύφωμα όταν όλοι μαζί σβήνουμε την τούρτα και προχωράμε στο φαγητό. Συνήθως συνεχίζουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος μοιράζουμε τα απαραίτητα αυτόγραφα στα παιδιά για να μπορούν να έχουν από εμάς κάτι δικό μας και προσωπικό. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αμέτρητες φωτογραφίες με παιδιά και γονείς. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά, να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού, διασκέδασης και …περιπέτειας!

Τι θα κάνω αν το παιδάκι μου φοβηθεί όταν εμφανιστείς;

Χμμ… Η αλήθεια είναι πως είναι ιδιαιτέρως σπάνια περίπτωση να συμβεί αυτό… Συνήθως τα παιδάκια χαίρονται όταν μας βλέπουν και θέλουν να παίξουν μαζί μας διότι και εμείς φροντίζουμε η είσοδός μας στα πάρτι να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουμε εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα κατάλληλη προσέγγιση στα παιδιά για να μας αισθανθούν αμέσως φίλους τους! 

Αλλά σε περίπτωση που κάποιο παιδάκι μας φοβηθεί, εμείς θα κοιτάξουμε να του δώσουμε τον χρόνο προσαρμογής του και την κατάλληλη στιγμή θα το κάνουμε να νιώσει πόσο το αγαπάμε και ότι μαζί μας θα μπορέσει να παίξει και να γελάσει.

Αν το παιδάκι συνεχίζει να φοβάται, τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά του που θα βρίσκεται εκεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα παιδάκια ηρεμούν και αισθάνονται ασφαλή όταν νιώθουν την παρουσία του γονιού δίπλα τους. Έτσι, θα προσαρμοστεί και θα συμμετέχει όπως όλα τα άλλα παιδάκια στα παιχνίδια και τις δραστηριότητές μας!

Στα κοριτσάκια άραγε αρέσει ο Spiderman;

Φυσικάααα! Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, έχω βρεθεί καλεσμένος σε πάρτι κοριτσιών αρκετές φορές διότι όπως είπαμε και προηγουμένως, ο Spider ανέκαθεν ήταν αγαπημένος ήρωας και των δύο φύλων. Έτσι και αλλιώς, η απασχόληση που κάνουμε στα παιδιά, απευθύνεται εξίσου και στα αγοράκια και στα κοριτσάκια.

Παρόλα αυτά σας έχω μία έκπληξη σε περίπτωση που δεν το γνώριζετε.

Από τον Ιούνιο, οι “The Partyheroes” έχουν εντάξει στην ομάδα τους μια πανέμορφη νεράιδα, την γνωστή μας “Tinky”, η οποία αναλαμβάνει πλήρως την κάλυψη ενός παιδικού πάρτι για τις μικρές μας φίλες. Όχι ότι δεν θα μπορούσε μόνη της, με τη μαγική της νεραϊδόσκονη, να καλύψει τις ανάγκες ενός πάρτι αλλά επειδή είναι πειραχτήρι, δεν θα μπορούσε να πάει μόνη της χωρίς τον αγαπημένο μας Peter, ώστε να τον πειράζει συνεχώς. Βασικό χαρακτηριστικό της σαν ηρωίδα, πέραν της γλυκύτητας είναι ότι αναλαμβάνει να ζωγραφίσει τα προσωπάκια των παιδιών με την τεχνική του face painting !

Αν είχες μια αληθινή σούπερ δύναμη, ποια θα ήθελες να ήταν αυτή;

Είναι πολύ σημαντική αυτή η ερώτηση που μου κάνεις, διότι θα ήθελα να σου απαντήσω ως εξής: Μέσα από τον εθελοντισμό και την εκπλήρωση δεκάδων ευχών στο Make Α Wish και την παρουσία μου στον ίδρυμα “Ελπίδα” και “Φλόγα” αυτό που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό, είναι να μπορούσα να προσφέρω άμεσα υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου…

Πώς και πού θα σε βρούμε;

Συνήθως στα τζάμια ενός ουρανοξύστη…χεχε… αλλά εάν επιθυμείτε την άμεση επικοινωνία μαζί μας υπάρχουν πολλοί τρόποι.  Αρχικά μπορείτε να μας βρείτε στο site μας www.thepartyheroes.gr, έπειτα να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook “The Partyheroes” ή να μας ακολουθήσετε στο Instagram “the_partyheroes“.

Τέλος για ακόμη πιο άμεση επικοινωνία μπορείτε να μας στείλετε email στο thepartyheroesinfo@gmail.com

Τι άλλο κάνετε εκτός των παιδικών πάρτι;

Αγαπάμε πάρα πολύ και το Cosplay! Δηλαδή την δυνατότητα να παίζεις με το κοστούμι σου και να υποδύεσαι τον αγαπημένο σου ήρωα. Έτσι όταν βρίσκουμε ευκαιρίες, φοράμε τα κοστούμια μας και τρέχουμε σε εκθέσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις. Πέραν όμως των παιδικών πάρτι, εμφανιζόμαστε και σε εταιρικά events, εποχιακές εκδηλώσεις, openings και άλλα και διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας ανάλογα με τις ανάγκες που απαιτούνται. Τέλος αναλαμβάνουμε και special occasions, όπως για παράδειγμα την παράδοση ενός καλαθιού με κρασιά σαν δώρο από μία εταιρεία σε πελάτη της στο προσωπικό του γραφείο φυσικά…από το παράθυρο! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εγγυόμαστε μια ποιοτική διασκέδαση η οποία σε συνδυασμό με την απόλυτα ρεαλιστική ενσάρκωση των αγαπημένων σας ηρώων, οδηγεί σε μία πρωτοποριακή και πρωτότυπη ατμόσφαιρα, για ένα πάρτυ ή event που θα …συζητηθεί!!!

Μίλησέ μας λίγο για εσένα, ποιο είναι το κανονικό σου όνομα για παράδειγμα;

Ονομάζομαι Σταύρος Βλαχάκης, είμαι 32 χρονών και είμαι γραφίστας στο επάγγελμα. Διατηρώ δικό μου δημιουργικό γραφείο και ασκώ αυτό το επάγγελμα από την πρώτη μέρα που αποφοίτησα. Η τέχνη της γραφιστικής είναι η πρώτη μου αγάπη αλλά όχι και μοναδική. Σπούδασα για 12 χρόνια κλασικό βιολί και αυτό συνοδεύτηκε με την παρουσία μου σε ορχήστρες και χορωδίες κάτι το οποίο μου χάρισε αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες. Παράλληλα και από την ηλικία των 15 ασχολούμαι με το volley και το beach volley και τα τελευταία 8 χρόνια είμαι προπονητής beach volley σε συνεργασία με την ακαδημία “iBeach” στην περιοχή του Παπάγου. Κλείνοντας όμως θα ήθελα να περιγράψω τον εαυτό μου ως έναν άνθρωπο που του αρέσει να ονειρεύεται, να μένει πάντα παιδί, να βλέπει αισιόδοξα κάθε στιγμή της ζωής και να προσπαθεί να δημιουργήσει την πραγματικότητά του για να τη ζήσει, όπως εκείνος θέλει. Μην ξεχνάς πως μικρός έλεγα σε όλους πως “θέλω να γίνω Spiderman όταν μεγαλώσω” αλλά κανείς δεν με πίστευε.

Photos Δανάη Ίσαρη

Location Semiramis

Διαβάστε αυτό το άρθρο, καθώς και πολλά ακόμη, στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης:

Ιδέες για ένα τέλειο πάρτι.

Μοναδικοί Σταυροί βάφτισης με την υπογραφή της KK Jewelry Lab. 

Stova Bambini: H νέα βαπτιστική συλλογή