Φανταστείτε ένα vintage van να παρκάρει στον χώρο του wedding party σας. Καθώς ανοίγει, να αποκαλύπτει ένα πλήρως λειτουργικό μπαρ, που σερβίρει cocktails, αναψυκτικά, ροφήματα, και το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί σε buffet για finger food ή brunch, ακόμα και σε open kitchen όπου ετοιμάζονται επί τόπου λαχταριστές αλμυρές και γλυκιές δημιουργίες.
Από τη Γεωργία Καρκάνη
Αυτή είναι η εμπειρία του Bully Bar, του ευρηματικού concept του Κωνσταντίνου και της Χαρούλας, που ξεκίνησε τη διαδρομή του πριν από περίπου οκτώ χρόνια από τη Λεμεσό, με στόχο να φέρει τις απλές, καθημερινές μας συνήθειες στα events, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Σήμερα ταξιδεύει σε προσωπικά και εταιρικά events σε κάθε σημείο της Ελλάδας, όπου μετατρέπεται στην πιο ινσταγκραμική γωνιά και ταυτόχρονα στο επίκεντρο της διασκέδασης.
Πρόκειται για ένα Volkswagen T2 που έχει διατηρήσει την αισθητική της δεκαετίας του ‘70 – ακόμα και το μενού αναγράφεται σε μαυροπίνακες! Είναι αυτό που έδωσε το όνομά του στο concept, καθώς «The Bully» ήταν το παρατσούκλι του μοντέλου (κατ’ αντιστοιχία του «The Beetle» του Volkswagen Type 1, που γνωρίζουμε και ως «κατσαριδάκι»).
Μικρό και φινετσάτο, προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε εκείνες που ταιριάζουν στον δικό σας γάμο. Μάλιστα, για να τις γνωρίσετε από κοντά μπορείτε να επισκεφθείτε το showroom του, που είναι ανοιχτό έξι ημέρες την εβδομάδα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το van στημένο και να δοκιμάσετε τα πάντα!
Τι προσφέρει το Bully Bar;
Όποια υπηρεσία κι αν διαλέξουμε, θα έχουμε στη διάθεσή μας τους καλύτερους bartenders, mixologists, baristas και chefs:
- Μοναδικά signature cocktails και aperitivos από πρώτης τάξης υλικά σε ευρεία γκάμα, από το best seller Green Fashion (gin, lime, cucumber, green apple, ginger, dry vermouth) μέχρι το χειμωνιάτικο Smoky Hibiscus (bourbon, lime, orgeat, hibiscus syrup, smoked whiskey, aromatic bitters).
- Βrunch menus ιδανικά για πιο casual events, όπως wedding parties πολιτικών γάμων και βαπτίσεις. Συνδυάζουν αλμυρές γεύσεις από φρέσκα, εκλεκτά υλικά (π.χ. mini avocado toasts σε προζυμένιο ψωμί, κουλούρια Θεσσαλονίκης γεμιστά με προσούτο Ευρυτανίας και τυρί κρέμα, αλμυρά rolls με μπέικον-παρμεζάνα ή με γέμιση σπανακόπιτα) και γλυκές «αμαρτίες» (ολόφρεσκα cinnamon rolls, cake bars με ολόκληρα κέικ, cupcakes, σοκολατένιες μπάμπκες κ.λπ.) με specialty coffees από μηχανές La Marzocco, ροφήματα και αναψυκτικά.
- Live pizza service, όπου ο Χρήστος Σαραντινόπουλος, βραβευμένος σεφ και μέλος της Σπονδής, έχει εκπαιδεύσει την ομάδα του Bully Bar να ετοιμάζει πίτσες που γίνονται talk-of-the-town. Το ζυμάρι, αφού «ξεκουραστεί» για 72 ώρες, ψήνεται μπροστά στα μάτια σας, μετατρέπεται σε τραγανή κρούστα και «παντρεύεται» με ολόφρεσκα υλικά, σε κλασικές γεύσεις όπως η μαργαρίτα αλλά και πιο δημιουργικές όπως η πίτσα με κρέμα φιστικιού Αιγίνης και μορταδέλα. Η πίτσα του Bully Bar καταναλώνεται ιδανικά και ως αντί-χανγκόβερ σνακ, ύστερα από μερικά cocktails στις 2-3 το πρωί!
- Candy bar, cake bar και live dessert station, όπου παρασκευάζονται τιραμισού και προφιτερόλ. Αξέχαστη εμπειρία για μεγάλους και μικρούς – και τέλεια ιδέα για γάμους που συνδυάζονται με βαπτίσεις.
Yes I Do Note: Το van του Bully Bar ταξιδεύει σε κάθε destination wedding, και στα νησιά, με όλο τον εξοπλισμό και το προσωπικό για ένα event έως 100 περίπου καλεσμένων, που σημαίνει χαμηλότερο κόστος μεταφοράς αλλά και μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Ο eco-friendly και ηθικός χαρακτήρας του επεκτείνεται σε πρακτικές όπως η ελαχιστοποίηση των μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, αλλά και η μεταφορά τυχόν περίσσειας τροφίμων σε κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων.