Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Υπάρχουν τόσες πολλές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την ημέρα του γάμου σας, από το νυφικό που θα επιλέξετε μέχρι τον ανθοστολισμό και τη μουσική που θα παίξει κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ωστόσο, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το bridal look σας είναι εκείνες στις οποίες πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, μιας και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Φωτογραφία από @prostooleh (Freepik)

Κεφάλαιο: νυφικό χτένισμα. Αναρωτιέστε αν πρέπει να πιάσετε τα μαλλιά σας ή να τα αφήσετε κάτω; Δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση.

Η λαιμόκοψη του νυφικού είναι το κλειδί

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να αποφασίσετε αν τα μαλλιά σας πρέπει να είναι πάνω ή κάτω είναι η λαιμόκοψη του νυφικού σας. Αν επιλέξετε στράπλες φόρεμα μπορείτε να αφήσετε κάτω τα μαλλιά σας ή να τα πιάσετε μισά πάνω – μισά κάτω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως θηλυκό και παράλληλα θα αναδεικνύει τη λαιμόκοψη του νυφικού σας. Αν το φόρεμά σας έχει ψηλή λαιμόκοψη, δοκιμάστε ένα updo ή οποιοδήποτε άλλο χτένισμα θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από τον λαιμό σας.

Φωτογραφία από Samantha Gades (Unsplash)

Προτιμήστε το αγαπημένο σας χτένισμα

Πώς σας αρέσει συνήθως να έχετε τα μαλλιά σας; Αν το sleek ponytail ανήκει στα αγαπημένα σας hairstyles, ίσως θέλετε να το δοκιμάσετε για τη μεγάλη σας ημέρα δίνοντάς του ένα bridal twist. Συζητήστε τις εναλλακτικές με τον κομμωτή σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την προσθήκη αξεσουάρ, περισσότερο όγκο ή μπούκλες. Αν πάλι θέλετε να κάνετε κάτι πιο ιδιαίτερο, σκεφτείτε τα hairstyles που θα επιλέγατε μόνο για κάποια πολύ ιδιαίτερη περίσταση.

Φωτογραφία από Engin Akyurt (Unsplash)

Ακολουθήστε το ένστικτό σας

Στο τέλος της ημέρας εκείνο που έχει σημασία είναι να επιλέξτε το bridal hairstyle που σας αρέσει, ανεξάρτητα από τη λαιμόκοψη του νυφικού ή άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την επιλογή σας. Αν πάντα ονειρευόσασταν τον εαυτό σας με μακριά, κυματιστά κύματα την ημέρα του γάμου σας, απλώς κάντε το! Απλώς βεβαιωθείτε ότι νιώθετε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας!

Must Read:

Hair alert: Όσα πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου πριν από τον γάμο

Hair stories: Πώς να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου πριν από τον γάμο

Hair for her: 5 tips για να μην φαίνεται η τρέσα την ημέρα του γάμου

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!