Πολλά μέλλοντα ζευγάρια αντιμετώπισαν ασυζητητί σημαντικά εμπόδια λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεδομένης της εποχής που διανύουμε. Προσπαθώντας όμως να δούμε και τη θετική πλευρά, δεν μπορούμε να αρνήθουμε το γεγονός πως ο κορωνοϊός ξεδιάλυνε το τοπίο, ρίχοντας ταυτόχρονα φως σε πράγματα που είχαν πραγματικά σημασία και βοηθώντας όλους τους weds-to-be να πάρουν τις σωστές αποφάσεις που ίσως εντέλει να τούς ταίριαξαν καλύτερα. Ζωντανή απόδειξη ο γάμος των Keira και James από το Λονδίνο που αποφάσισαν σε μία ημέρα να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στην Πάρο, στο υπέροχο The Secret View.

Η Keira και ο James μπροστά στο εκκλησάκι του The Secret View

Αυτό που καταλάβαμε από το true story του ζευγαριού από την Αγγλία και απ’ όλη την κατάσταση που βιώνουμε είναι πως στο τέλος δεν χρειάζεσαι ούτε πολλές λίστες, ούτε εκατομμύριους καλεσμένους και φυσικά άγχος που σε φθείρει, για να αποκτήσεις τον γάμο των ονείρων σου. Παρά μόνο τους αγαπημένους σου φίλους και συγγενείς, ένα υπέροχο venue και επαγγελματίες που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σου προσφέρουν μέσα σε λίγες ημέρες ό,τι είχες ονειρευτεί – ίσως και κάτι παραπάνω. Η Στέλλα Μανίκα και η ομάδα της έκαναν λοιπόν ακριβώς αυτό! Κατάφεραν σε λίγες ημέρες να «στήσουν» μια ρομαντική τελετή, ένα δείπνο 4 αστέρων και μια γιορτή που οι καλεσμένοι δύσκολα θα ξεχνούσαν.

Το set της τελετής

Για την ιστορία το ζευγάρι αγαπά πολύ το νησί της Πάρου, μάλιστα η νύφη ερχόταν χρόνια με την οικογένειά της ως τουρίστρια. Ενώ λοιπόν είχαν οργανώσει τον γάμο τους στο Λονδίνο, ύστερα από 4 ακυρώσεις και πολλή ταλαιπωρία πήραν την απόφαση εν μία νυκτί να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Πάρο έστω και με 40 άτομα. Βρίσκονταν ήδη για διακοπές στο νησί, συνεπώς ειδοποίησαν γονείς, κουμπάρους και φίλους, οι οποίοι φυσικά δεν θα ήθελαν να λείπουν από την ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού. Και έτσι έγινε! Highlight της βραδιάς, ο τραγουδιστής, Ronan McManus – αδελφός του Elvis Costello – ο οποίος διασκέδασε τους καλεσμένους, τραγουδώντας live στη δεξίωση.

Τα λευκά τριαντάφυλλα βρήκαν τη θέση τους και στόλισαν υπέροχα πολλά σημεία της διακόσμησης

Welcome board στην είσοδο του χώρου

Οι εντυπωσιακές ροτόντες στον χώρο της δεξίωσης

Η θέα του απέραντου μπλε που σου κόβει την ανάσα

Το ξέφρενο πάρτι λουσμένο από το φως του φεγγαριού και τα δεκάδες fairy lights

«Ο γάμος ήταν καταπληκτικός, ο στολισμός μεγαλοπρεπής, το φαγητό εξαιρετικό και το πάρτι που ακολούθησε ξέφρενο! Το ευχαριστήθηκαν όλοι!», μας εξομολογήθηκε η Στέλλα Μανίκα, η οποία επέβλεπε με χαρά ως αφοσιωμένη σκηνοθέτις το αποτέλεσμα. Και να που η αυθόρμητη σκέψη του ζευγαριού, μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά μιας ομάδας που στόχο έχει να χαρίζει ευτυχισμένες στιγμές.

Η Keira και ο James την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους

Το ζευγάρι σήμερα – και λίγους μήνες μετά τον γάμο- περιμένει το πρώτο του παιδί και μαντέψτε πού επιθυμεί να πραγματοποιήσει τη βάπτιση… Νομίζουμε πως η Στέλλα Μανίκα και η ομάδα της έχουν την απάντηση!

Δείτε το βίντεο της μαγικής τελετής εδώ.

Wedding Credits

Florals: Δίανθος / Paros Flowers by George Chaniotis

Catering: Paros Catering

Photography: Xaroula Samaltani Photography

 

RELATED POSTS

The Secret View: Το πιο όμορφο κτήμα για destination wedding στην Πάρο με θέα στο Αιγαίο

Συνέντευξη με τη Στέλλα Μανίκα, ιδιοκτήτρια του κτήματος

Destination Weddings 2021: Πώς θα είναι άραγε;

Μια έκρηξη γάμων που θα γίνουν πολύ πιο εύκολα και με υψηλότερη αισθητική αναμένεται το 2ο εξάμηνο του 2021.

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Τι καινούργιο επιφυλάσσει η νέα χρονιά για τους γάμους;