Το φθινόπωρο ακροβατεί ανάμεσα στην ανεμελιά του καλοκαιριού και τη μελαγχολία του χειμώνα αποτελώντας την ιδανική εποχή για έναν ρομαντικό γάμο. Ακόμα κι αν ο φθινοπωρινός γάμος δεν ήταν στα σχέδιά σας αλλά προέκυψε σαν εναλλακτική μετά την πανδημία του Covid-19, είναι βέβαιο ότι με τη βοήθεια των επαγγελματιών του Iokasti Venue θα είναι ονειρεμένος και ξεχωριστός! Το Iokasti Venue, μέλος του Anagnostopoulos Group, είναι ένας πολυχώρος προσιτής πολυτέλειας και πρωτότυπης λειτουργικότητας που περιβάλλεται από ένα κατάφυτο σκηνικό και σας προσφέρει last minute επιλογές για ό,τι κι αν προκύψει! 

yes-i-do-iokasti-venue-wedding_9.jpg

Ένα κτήμα παντός καιρού

Η προσαρμοστικότητα είναι η λέξη-κλειδί και ο λόγος που το Iokasti Venue σκαρφαλώνει στις κορυφαίες επιλογές για έναν γάμο το φθινόπωρο. Η μίνιμαλ και σύγχρονη αίθουσα που διαθέτει, μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες και να σας απαλλάξει από το περιττό άγχος, αφού η οροφή του κτιρίου ανοίγει εύκολα για χορό κάτω από τον έναστρο ουρανό και κλείνει άμεσα σε περίπτωση βροχής. Η ανοιγόμενη οροφή και η πτυσσόμενη τζαμαρία του κτιρίου δημιουργούν έναν χώρο υγειονομικά ασφαλή, αφού επιτρέπουν στον αέρα να ανανεώνεται συνεχώς. Επιπλέον, ο καλοκαιρινός καιρός τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου σας αφήνει το περιθώριο να πραγματοποιήσετε το μυστήριο στον κήπο ή να υποδεχθείτε εκεί τους καλεσμένους σας με ένα welcome drink ενώ παράλληλα υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθούν εξωτερικά σαλόνια.

yes-i-do-iokasti-venue-wedding_2.jpg

Guest list

H συνολική χωρητικότητα της κλιματιζόμενης αίθουσας ανέρχεται στους 360 καθήμενους σε ροτόντες. Γεγονός που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το seating με την απαραίτητη απόσταση από τραπέζι σε τραπέζι, αφήνοντάς σας την επιλογή να εξαντλήσετε τις επιτρεπόμενες θέσεις της guest list! Και για την πιο control freak νύφη, το κτήμα διαθέτει ηλεκτρονικές κατόψεις για την ταξιθεσία, ώστε εύκολα και απλά να δημιουργηθούν ηλεκτρονικά αρχεία, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.  

yes-i-do-iokasti-venue-wedding_8.jpg

Διακόσμηση

Η μίνιμαλ αισθητική κυριαρχεί στον καλαίσθητο χώρο, αφήνοντάς σας το περιθώριο να τον προσαρμόσετε στο ύφος και το στιλ που έχετε ονειρευτεί! Μάλιστα, η  κρυστάλλινη τζαμαρία σας αφήνει να ενσωματώσετε το μαγικό φθινοπωρινό σκηνικό της φύσης στη γαμήλια διακόσμηση χαρίζοντάς σας το πιο ατμοσφαιρικό φόντο για το γαμήλιο πάρτι! 

yes-i-do-iokasti-venue-wedding_3.jpg

Κι επειδή -καλώς ή κακώς- ο κορωνοϊός μονοπωλεί τις συζητήσεις μας τους τελευταίους μήνες, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η οικογένεια Αναγνωστόπουλου ήταν ανέκαθεν αδιαπραγμάτευτη όσον αφορά την υγιεινή και την καθαριότητα των χώρων. Ο υγειονομικός έλεγχος πραγματοποιείται ανά δέκα ημέρες και οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής τηρούνται ανελλιπώς, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ταυτόχρονα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο χώρος θα είναι καθαρός όσο διαρκεί το event. Μάλιστα, το Αnagnostopoulos Group έχει λάβει έκτακτα μέτρα ειδικά μετά τον Covid-19 προκειμένου να σας απαλλάξει από κάθε ανησυχία γύρω από την υγιειονομική ασφάλεια του Iokasti Venue!

Διαβάστε επίσης…

Iokasti Venue: Το kid-friendly κτήμα για τις βαπτίσεις του καλοκαιριού!

Iokasti Venue: Ένας κατάφυτος παράδεισος, με elegant αισθητική, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Anagnostopoulos Group: Η δεξίωση του γάμου και της βάπτισης είναι υπόθεση… άκρως οικογενειακή!