Και ποια δεν ξέρει τις Πριγκιπώ; Και ποια δεν έχει φορέσει μία από τις πολυαγαπημένες και χαρακτηριστικές κορωνίτσες τους;

yes i do - prigipw 1aΗ Κέλλυ και η Καλομοίρα είναι δύο νεαρά, γλυκύτατα κορίτσια που τόλμησαν μέσα στην κρίση, μετά τις σπουδές τους να μην γκρινιάξουν μην βρίσκοντας τη δουλειά των ονείρων τους αλλά να στήσουν το δικό τους πριγκιποεργαστήρι, το οποίο μάλιστα μεγάλωσε και πολύ πρόσφατα άλλαξε και στέγη, πάντα όμως στο κέντρο της Αθήνας.

Γιατί τις προσεγγίσαμε όμως; Όχι μονόπετρα δεν κάνουν, εκτός από αυτό εδώ (που το λατρεύουμε και έχουμε μάθει πως έχει γίνει πρόταση γάμου με αυτό):

yes i do - prigipw 6

που παραπέμπει σε μονόπετρο, ημιπολύτιμες πέτρες δεν θα βρεις στο εργαστήρι τους. Θα βρεις όμως ωραιότατες ιδέες που θα ντύσουν το γάμο σου σφαιρικά.

Για παράδειγμα οι ταυτοτητούλες τους, αλλά και τα στρογγυλά τους μενταγιόν μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο surprise give away για να ανακοινώσεις στους φίλους σου ότι θες να γίνουν κουμπάροι σου.

yes i do - prigipw 2 yes i do - prigipw 2a

Ενώ μπορείς να ετοιμάσεις μανικετόκουμπα για τον αδερφό σου, κουμπάρο σου ή και το γαμπρό, τα οποία θα γράφουν την ιδιότητα του καθενός μέσα.

Οκ η φωτό είναι για νονό αντί για κουμπάρο, αλλά στην Ελλάδα όλοι κουμπάροι είμαστε.

yes i do - prigipw 3

Και φυσικά μπορείς να φτιάξεις ένα ωραιότατο κόσμημα για τις μπομπονιέρες που θα έχεις ετοιμάσει για τους καλεσμένους σου.

Μπορείς να διαλέξεις την κλασική απλή μπομπονιέρα, και να δημιουργήσεις μαζί τους ένα ιδιαίτερο σχέδιο το οποίο θα διακοσμήσει την μπομπονιέρα και θα μείνει ως αναμνηστικό στους καλεσμένους.

yes i do - prigipw 4 yes i do - prigipw 5

Συνέντευξη με την Καλομοίρα:

Πόσο σημαντικό θεωρείς το κόσμημα πάνω στη μπομπονιέρα;

Αν θες να μείνει αυτό που θα προσφέρεις, ένα κόσμημα είναι ιδανικό γι’ αυτή την περίπτωση! Σίγουρα θα μείνει!

Θα περίμενες να σε κατευθύνει το ζευγάρι ή μπορείς να τους προτείνεις και εσύ;

Ούτως ή άλλως, ότι έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής, είναι ιδέες και των δύο μερών. Μία ιδέα του ζευγαριού, μία δική μας κ.ο.κ. Και έτσι βγαίνει κάτι μοναδικό!

Θεωρείς ότι πρέπει να σχετίζεται το κόσμημα με το concept του γάμου ή να είναι ανεξάρτητο για να μπορέσει να το φορέσει ο καλεσμένος ανεξάρτητα από το γάμο στον οποίο το έλαβε με τη μπομπονιέρα;

Να είναι μεν σχετικό, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να βγει ένα κόσμημα για όλες τις περιστάσεις. Συνήθως αυτά τα κοσμήματα βασίζονται στις απλές γραμμές. Απ΄τη μία ολοκληρώνουν ένα concept, απ’την άλλη στέκονται κι από μόνα τους.

Πιστεύεις ότι πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία ή τα αρχικά του ζευγαριού; Ή και τίποτα από τα δύο;

Ναι, γιατί όχι! Μία ημερομηνία για να θυμούνται μερικοί μερικοί, δεν είναι κακό..!

Θα ξέφευγες από τα όρια των πριγκιπώ ή θα ήθελες να μείνεις στο στυλ των κοσμημάτων που φτιάχνεις και έτσι αν το ζευγάρι ζητήσει κάτι περίεργο δεν θα το κάνεις;

Κάθε τι για μας είναι πρόκληση. Μας έχουν ζητήσει και τα πιο περίεργα αλλά το βλέπουμε σαν ευκαιρία να δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παραγωγή μιας ποσότητας πχ 300 τμχ?

Ολοκληρωμένη μπομπονιέρα δεν αναλαμβάνουμε συνήθως. Όμως τα στοιχεία που τελικά θα τη στολίσουν είναι στα νερά μας αν είναι από μέταλλο!  Λογικά χρειαζόμαστε 2-3 εβδομάδες για την παράδοση.

Τι υλικό προτείνεις;

Αναλόγως το στυλ και τις διαθέσεις του ζευγαριού. Δουλεύουμε με όλα τα μέταλλα (ασήμι, χρυσό και ορείχαλκο -για πιο οικονομική λύση-) αλλά σίγουρα προτείνουμε ασήμι για τα στέφανα,  χρυσό για τις βέρες (χαμηλά καράτια κατά τη γνώμη μας για να αντέχει στο χρόνο) και ορείχαλκο (επιμεταλλωμένο φυσικά) για τις μπομπονιέρες!

Γάμος για εσάς σημαίνει:

Όταν παντρευτούμε, θα σας πούμε!!

 

Άντε, και στα δικά σας όμορφες!

Το πριγκιπωεργαστήρι βρίσκεται Κολοκοτρώνη 34 στο κέντρο της Αθήνας ενώ συνεργαζόμενα καταστήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και μπορείς να τα δεις αναλυτικά στη σελίδα τους στο facebook.

Ps: το πρώτο customade yesido κόσμημα που φτιάξαμε για το launch party μας ήταν διά χειρός πριγκιπώ, να τα λέμε και αυτά!

yes i do - prigipw 7

 

 

 

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου