Υπάρχουν πολλές ευτυχισμένες στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο που αξίζει να απαθανατίσετε για να τις θυμάστε για πάντα. Μία από αυτές είναι και η περίοδος της εγκυμοσύνης που, πλέον, αποτελεί τάση να αποτυπώνεται στον φακό μέσα από μια prénatal φωτογράφιση. Οι Shoot the Bride μοιράζονται μαζί μας λήψεις από τη φωτογράφιση της Αρετής και του Νίκου την περίοδο που περίμεναν το πρώτο τους παιδί, αλλά και συμβουλές για να κάνετε τη δική σας μοναδική!

Φωτογραφηθείτε σε έναν χώρο που αισθάνεστε οικεία και το αποτέλεσμα θα μοιάζει με σελίδα περιοδικού! Prénatal φωτογράφιση για την Αρετή και τον Νίκο, με την υπογραφή των Shoot the Βride.

3 tips των Shoot The Bride για τα ζευγάρια που ετοιμάζονται για μια prénatal ή newborn φωτογράφιση:

1. Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα

Mη φοβάστε να τολμήσετε κάτι ιδιαίτερο. Κάντε έρευνα και εμπνευστείτε!

2. Εμπιστευτείτε τον/την φωτογράφο

Είτε έχετε ήδη κάποιο concept στο μυαλό σας, είτε θα αφήσετε τον/την φωτογράφο να το βρει για εσάς, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη. Χαλάρωστε και απολαύστε το.

3. Δώστε βάση στο συναίσθημα

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να μπούμε στον ρόλο του μοντέλου, ακόμα και στις πιο μεγάλες χαρές μας. Εστιάστε σε όσα νιώθετε τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σας, ξεχάστε τα πάντα και αφεθείτε στον φακό. Το συναίσθημα θα κάνει τα μαγικά του!

Το αγαπημένο σας κατοικίδιο δεν μπορεί να απουσιάζει από την πρώτη επίσημη οικογενειακή φωτογραφία!

Τι μας είπαν η Αρετή και Νίκος για την prénatal φωτογράφισή τους με τις Shoot The Bride:

«Επιλέξαμε τα κορίτσια, τις Shoot the Bride, γιατί μας είχαν ήδη φωτογραφίσει στον γάμο μας και μαζί τους αισθανόμασταν απόλυτη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, αλλά… χίλιες φορές καλύτερο! Με την καθοδήγησή τους έχουμε φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη χαρά μας με τον πιο γλυκό, απροσποίητο και cool τρόπο».

Στην prénatal φωτογράφιση απαθανατίζονται οι πιο τρυφερές στιγμές της εγκυμοσύνης.

Trivia

– Η prénatal φωτογράφιση είναι η απεικόνιση του γυναικείου σώματος τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Η περίοδος μεταξύ της 30ης και της 35ης εβδομάδας θεωρείται ιδανική για φωτογράφιση εγκυμοσύνης, ωστόσο, το χρονικό περιθώριο ποικίλει ανάλογα με τις δυσκολίες και τη διάρκειά της.

– Συνήθως, φωτογραφίζεται από κοινού το ζευγάρι δημιουργώντας την πρώτη φωτογραφία του οικογενειακού άλμπουμ.

– Ανάλογα με το θέμα της, η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο, όπως σε ένα πάρκο ή δάσος, σε στούντιο ή στο σπίτι του ζευγαριού, ώστε να νιώθουν πιο άνετα.

– Η πιο θρυλική prénatal φωτογράφιση έγινε το 1991, όταν η Demi Moore πόζαρε έγκυος και γυμνή στον φακό της Annie Leibovitz για το εξώφυλλο του Vanity Fair διχάζοντας τότε την κοινή γνώμη.

Διαβάστε επίσης… 

Shoot the bride: Οι επαγγελματίες για απροσδόκητα μαγικές bridal φωτογραφίσεις

6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην πεθερά σας την ημέρα του γάμου σας

Ποιος πληρώνει τι στον γάμο;