Σας έχει συμβεί ποτέ να θέλετε να περιγράψετε μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας και να μη βρίσκετε τα λόγια να το κάνετε; Εκεί ακριβώς αναλαμβάνει δράση ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς, ο έμπειρος φωτογράφος που έχει το ταλέντο να αποτυπώνει στον φακό του τη μαγεία της στιγμής, προκαλώντας τα πιο δυνατά συναισθήματα… Μία από αυτές είναι και η στιγμή του γάμου σας!

Wedding planning | Poema Weddings & Events

Έχοντας σπουδάσει Documentary Photography, αντιμετωπίζει τον γάμο σαν ένα γεγονός το οποίο καλείται να απαθανατίσει μέσα από τις φωτογραφίες του. Κρατώντας επάξια τον τίτλο του master των αυθόρμητων λήψεων, αφήνει τα γεγονότα να εξελίσσονται χωρίς να παρεμβαίνει αλλάζοντας τη φυσική ροή τους και χωρίς να μετριάζει το συναίσθημα όσων συμμετέχουν σε αυτά. Αυτό είναι άλλωστε και το συγκριτικό του πλεονέκτημα, που τον κάνει να ξεχωρίζει στη wedding industry, κατατάσσοντάς τον ψηλά στις προτιμήσεις των weds-to-be.

Wedding planning | Poema Weddings & Events

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο Yes I Do, «είναι πολύ βασικό να περνάς απαρατήρητος και μην επηρεάζεις τα γεγονότα που διαδραματίζονται μπροστά σου. Για να καταγράψεις σε μία φωτογραφία ένα αυθόρμητο συναίσθημα πρέπει να βρίσκεσαι εκτός σκηνής. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι στημένες φωτογραφίες, ο γάμος είναι ένα γεγονός που πρέπει να καταγραφεί με όση περισσότερη ελευθερία γίνεται».

Η υψηλή αισθητική, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και το οργανωτικό πνεύμα του είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Κωνσταντίνο Καρτελιά, κάτι που επιβεβαιώνουν όσα ζευγάρια έχουν συνεργαστεί μαζί του. Αν προσθέσει κανείς και τη σχέση που αναπτύσσει μαζί τους, παίρνοντας τον χρόνο να τα γνωρίσει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να αναπτυχθεί οικειότητα μεταξύ τους, τότε σίγουρα έχει βρει τον φωτογράφο του γάμου του!

Wedding planning | Poema Weddings & Events
Wedding planning | Poema Weddings & Events

«Ο φωτογράφος δεν πρέπει να είναι εκεί μόνο για να φωτογραφίζει, αλλά για να καθοδηγεί το ζευγάρι, να είναι κοντά του, σύμμαχος σε ό,τι γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να μεταχειρίζεσαι τον άλλον ώστε να τον φωτογραφίσεις αυθόρμητα», λέει χαρακτηριστικά στο Yes I Do.

Yes I Do Note: Ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς ειδικεύεται στο documentary wedding photography. Αφού ολοκλήρωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην Οπτική Επικοινωνία και τα Media στην Αθήνα, συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο με δεύτερο μεταπτυχιακό στο Φωτορεπορτάζ και το Ντοκιμαντέρ. Η ποιότητα του έργου του έχει αναγνωριστεί, μεταξύ άλλων, μέσα από τη συμμετοχή του σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε δημοσιεύσεις διεθνών τίτλων.

RELATED POSTS

Κωνσταντίνος Καρτελιάς | Οι πιο αυθόρμητες, αυθεντικές φωτογραφίες γάμου έχουν την υπογραφή του!

Έχει το «χάρισμα» να αποτυπώνει στον φακό του τον αυθορμητισμό της στιγμής, πάντα με τη διακριτικότητα που τον χαρακτηρίζει και χωρίς να παρεμβαίνει στα γεγονότα.

True Story | Βασιλική & Αποστόλης: Οι γαμήλιες φωτογραφίες μετατρέπονται σε αληθινά έργα τέχνης από τον Κωνσταντίνο Καρτελιά

«Στο Yes I Do ανακάλυψα τη δουλειά του Κωνσταντίνου Καρτελιά και ξετρελάθηκα!», μας λέει η Βασιλική.

Άρτεμις & Νίκος: Ατμοσφαιρικό next day shooting με κινηματογραφικές επιρροές από τον Κωνσταντίνο Καρτελιά

Συνέπεια, επαγγελματισμός και υψηλή αισθητική χαρακτηρίζουν τον έμπειρο φωτογράφο!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press