Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Η αισθητική του και οι ατμοσφαιρικές και αυθόρμητες λήψεις του ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν η Βασιλική και ο Αποστόλης στη δουλειά του Κωνσταντίνου Καρτελιά και τους έκαναν να τον επιλέξουν χωρίς ενδοιασμούς για να αποτυπώσει τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές από την ημέρα του γάμου τους.

yes_i_do_karteliasnew_4.jpg

«Έπειτα από δύο ακυρώσεις του γάμου μας, αποφασίσαμε να ανατρέξουμε σε έγκυρα περιοδικά γάμων για να πάρουμε βοήθεια αναφορικά με τον επαγγελματία φωτογράφο που θα επιλέγαμε. Στο Yes I Do ανακάλυψα τη δουλειά του Κωνσταντίνου Καρτελιά και ξετρελάθηκα! Μου άρεσε η αισθητική του, τα χρώματα, οι τυχαίες λήψεις του, που αποτυπώνουν όλες αυτές τις ιδιαίτερες και όμορφες στιγμές. Είχα κάνει μια αρκετά εξονυχιστική έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι, γιατί οι φωτογραφίες είναι τελικά αυτές που μένουν ανεξίτηλες με την πάροδο των χρόνων. Θέλαμε οι αναμνήσεις μας να είναι αποτυπωμένες σύμφωνα με τη δική μας αισθητική, η οποία συνέπεσε πλήρως με εκείνη του Κωνσταντίνου, που τράβηξε αληθινά έργα τέχνης!», μας λέει η Βασιλική.

yes_i_do_kartelias_2.jpg

yes_i_do_kartelias.jpg

Ο γάμος του ζευγαριού – που μετρά 9 ολόκληρα χρόνια σχέσης – πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, όπου και διαμένουν μαζί με τη 2 ετών κορούλα τους.

yes_i_do_kartelias_3.jpg

yes_i_do_kartelias_9.jpg

Από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους με τον Κωνσταντίνο Καρτελιά, το ζευγάρι εντυπωσιάστηκε από τον επαγγελματισμό, το οργανωτικό πνεύμα και τις πρωτότυπες ιδέες του, γεγονός που επιβεβαίωσε τελικά την επιλογή τους!

yes_i_do_kartelias_6.jpg

yes_i_do_kartelias_8.jpg

«Τόσο εκείνος όσο και ο συνεργάτης του ήταν προσιτοί, ευγενικοί και σίγουροι για τη δουλειά τους. Φάνηκαν έμπειροι και οργανωτικοί. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το άγχος μας μειώθηκε και νιώσαμε πολύ οικεία μαζί τους. Είχαν ωραίες, πρωτότυπες ιδέες, ήταν παντού μαζί μας, μας βοηθούσαν και μας έδιναν χρήσιμες συμβουλές. Ενθουσιαστήκαμε επίσης με τον χρόνο παράδοσης των πρώτων φωτογραφιών (μία εβδομάδα μετά τον γάμο), αλλά και με την ποιότητα. Τελικά, επιβεβαιώθηκα για το καλό μου ένστικτο σε αυτή την τόσο σημαντική επιλογή για εμάς», αναφέρει η Βασιλική.

yes_i_do_karteliasnew_2.jpg

yes_i_do_kartelias_13.jpg

Meet Konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς αγαπά τις αυθόρμητες λήψεις και λειτουργεί περισσότερο σαν παρατηρητής που «χάνεται» ανάμεσα στους καλεσμένους σας, προκειμένου να σας προσφέρει την πιο ρεαλιστική απεικόνιση της ημέρας. Από τη μία, οι σπουδές του στο Documentary Photography του επιτρέπουν να παρατηρεί και να απαθανατίζει τις στιγμές που αξίζουν, χωρίς η παρουσία του να εμποδίζει ή να μετριάζει το συναίσθημα όσων φωτογραφίζονται. Από την άλλη, ως αθεράπευτα ρομαντικός, δεν μπορεί παρά να αναζητά διαρκώς το τέλειο φως, το πιο ρομαντικό background, την πιο τρυφερή σας στιγμή, που θα γεμίσει τις σελίδες του παραμυθιού σας με τις πιο όμορφες εικόνες!

yes_i_do_karteliasnew.jpg

Credits

Location: Αγρίνιο

Photographer: Konstantinos Kartelias

Wedding gown: Justin Alexander

Groom’s attire: Versace

Florist: @mpalta_flowers

Makeup artist: Ρανια Παπαθανάση (@makeover_studio)

Hair stylist: Κωνσταντίνα Καμπέρη (@kon_kamp)