Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Η Άρτεμις και ο Νίκος γνωρίστηκαν την εποχή που ήταν φοιτητές στο Πολυτεχνείο. Ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης και δύο αναβολές στην ημερομηνία του γάμου τους, παντρεύτηκαν τελικά τον περασμένο Ιούλιο στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό τους την δύο ετών κορούλα τους. Ανάμεσα σε όσα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη τους απ’ όλη την εμπειρία του γάμου είναι σίγουρα η next day φωτογράφιση, την οποία ανέλαβε ο εξαιρετικά ταλαντούχος Κωνσταντίνος Καρτελιάς.

yes_i_do_kartelias_10.jpg

«Τον Κωνσταντίνο μας τον πρότεινε μια πολύ καλή φίλη μας. Μόλις τον συναντήσαμε, καταλάβαμε ότι είναι ο άνθρωπος στον οποίο θέλουμε να αναθέσουμε την αποτύπωση αυτής της όμορφης στιγμής της κοινής μας ζωής. Μας έκανε εντύπωση η συνέπεια, ο επαγγελματισμός του και κυρίως η αισθητική που έχει γύρω από την τέχνη της φωτογραφίας. Η συνεργασία μας ήταν από την αρχή εξαιρετική. Αφεθήκαμε στις ιδέες και στην εμπειρία του και δεν το μετανιώσαμε», μας λέει η Άρτεμις.

yes_i_do_kartelias_8.jpg

yes_i_do_kartelias_11.jpg

Ο Κωνταντίνος ήταν εκείνος που πρότεινε στο ζευγάρι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το next day shooting, και παρότι ο καιρός ήταν άσχημος με δυνατό αέρα και κρύο που δυσκόλευαν το concept, με την καθοδήγηση και την ετοιμότητά του βγήκε ένα υπέροχο αποτέλεσμα που άφησε τους νεόνυμφους απόλυτα ικανοποιημένους.

yes_i_do_kartelias_13.jpg

yes_i_do_kartelias_3.jpg

yes_i_do_kartelias_19.jpg

yes_i_do_kartelias_16.jpg

Meet Konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Καρτελιάς αγαπά τις αυθόρμητες λήψεις και λειτουργεί περισσότερο σαν παρατηρητής που «χάνεται» ανάμεσα στους καλεσμένους σας, προκειμένου να σας προσφέρει την πιο ρεαλιστική απεικόνιση της ημέρας. Από τη μία, οι σπουδές του στο Documentary Photography του επιτρέπουν να παρατηρεί και να απαθανατίζει τις στιγμές που αξίζουν, χωρίς η παρουσία του να εμποδίζει ή να μετριάζει το συναίσθημα όσων φωτογραφίζονται. Από την άλλη, ως αθεράπευτα ρομαντικός, δεν μπορεί παρά να αναζητά διαρκώς το τέλειο φως, το πιο ρομαντικό background, την πιο τρυφερή σας στιγμή, που θα γεμίσει τις σελίδες του παραμυθιού σας με τις πιο όμορφες εικόνες!

yes_i_do_kartelias_7.jpg

Credits

Location: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Photographer: Konstantinos Kartelias

Wedding gown: Ελένη Κολλάρου

Groom’s attire: Hugo Boss

Birdal shoes: Once Upon A Shoe

Groom’s shoes: Ted Baker