Χτυπάμε την πόρτα στο σπίτι των νεόνυμφων του 2021 και η Miele μάς υποδέχεται με την τεχνολογία του μέλλοντος! Η τελειότητα παραμένει το ζητούμενο, ενώ η άριστη απόδοση και η αντοχή στον χρόνο είναι παγιωμένες σταθερές σε κάθε συσκευή με την υπογραφή της Miele.

Partners in… laundry!

Το πλυντήριο WWD 660 WCS TwinDos και το στεγνωτήριο TWD 360 WP συνεργάζονται για να κάνουν τη ζωή του ζευγαριού πιο εύκολη. Με τη λειτουργία Wash2Dry, το πλυντήριο ρούχων στέλνει δεδομένα στο στεγνωτήριο μετά τη λήξη της πλύσης, επιλέγοντας αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος. Έτσι, τα ρούχα σας στεγνώνουν πάντα στις κατάλληλες συνθήκες. Εσείς απλά μεταφέρετε τα πλυμένα ρούχα από τη μία συσκευή στην άλλη, ενεργοποιήστε το στεγνωτήριο και επιλέξτε το Wash2Dry.

Πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Wash2Dry :

1. Συνδέστε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο με το οικιακό δίκτυο Wi-Fi.

2. Κατεβάστε την εφαρμογή Miele@mobile και καταχωρήστε τις συσκευές. Μετά την εγκατάσταση, η εφαρμογή και το κινητό τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητα κατά την καθημερινή χρήση.

3 χαρακτηριστικά του πλυντηρίου WWD 660 WCS TwinDos που θα λατρέψετε:

1. Αυτόματη δοσολογία

Ας σηκώσει το χέρι του όποιος γνωρίζει την ιδανική δοσολογία απορρυπαντικού για κάθε πλύση! Κανείς; Το σύστημα αυτόματης δοσολογίας TwinDos όχι μόνο εξασφαλίζει απόλυτη καθαριότητα, χορηγώντας την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού την κατάλληλη στιγμή στη διάρκεια του προγράμματος, αλλά σας εξασφαλίζει έως και 30% εξοικονόμηση απορρυπαντικού!

2. 50% λιγότερο σιδέρωμα

Σε ένα παράλληλο σύμπαν δεν υπάρχουν τσαλακωμένα ρούχα και το σιδέρωμα είναι απλώς μια άγνωστη λέξη. Η Miele σας ταξιδεύει σε αυτό με την επιλογή της αφαίρεσης τσαλακώματος που μειώνει το σιδέρωμα κατά 50%.

3. Η τέλεια φροντίδα για ειδικές περιπτώσεις

Θέλετε τέλεια αποτελέσματα και σε ειδικά ρούχα, όπως τα μάλλινα ή τα ρούχα outdoor, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια; Τώρα είναι εφικτό με τις κάψουλες Miele Caps. Αυτές οι μικρές κάψουλες σε μερίδες τοποθετούνται πολύ εύκολα στη θήκη για το μαλακτικό. Τα πλυντήρια ρούχων της Μiele αντλούν το περιεχόμενο της κάψουλας την κατάλληλη στιγμή – εντελώς αυτόματα. Ειδικά απορρυπαντικά, μαλακτικό, υγρό αδιαβροχοποίησης και ενισχυτικό πλύσης υπάρχουν διαθέσιμα σε μορφή caps. Η χρήση τους είναι πολύ απλή και τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν.

Πλυντήριο Miele WWD 660 WCS TwinDos

4 χαρακτηριστικά του στεγνωτηρίου TWD 360 WP που θα λατρέψετε:

. Ταχύτητα και απόδοση

Με το EcoSpeed στεγνώνετε τα ρούχα σας εξαιρετικά γρήγορα και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Σε ένα πλήρες φορτίο, το EcoSpeed μπορεί να μειώσει τον χρόνο στεγνώματος κατά 20 λεπτά, ενώ με λίγα ρούχα περίπου κατά 10%.

2. Υπέροχο άρωμα

Τα ρούχα μετά το στέγνωμα δεν είναι απλώς εξαιρετικά απαλά, αλλά μυρίζουν και υπέροχα χάρη στη λειτουργία FragranceDos της συσκευής.

3. Τεχνολογία EcoDry

Η τεχνολογία EcoDry εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και σύντομους χρόνους στεγνώματος σε όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Το πατενταρισμένο σύστημα φιλτραρίσματος Miele και ο εναλλάκτης θερμότητας αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά μεταξύ τους, εμποδίζοντας τα χνούδια να μπλοκάρουν τη μονάδα συμπύκνωσης και να μειώσουν την απόδοση ισχύος. 

4. Organization freak approved

Προγραμματίστε τη λειτουργία της συσκευής όποτε εσείς θέλετε και παρακολουθήστε τον υπολειπόμενο χρόνο.

Στεγνωτήριο Miele TWD 360 WP

Yes I Do Plus Info:

• Xάρη στο Miele@home, μπορείτε να συνδέσετε με το Wi-Fi τις οικιακές συσκευές σας για ακόμα περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία.

• Με την αγορά ενός πλυντηρίου ρούχων με TwinDos®, η Miele σας κάνει δώρο 4 δοχεία UltraPhase1 και 3 δοχεία UltraPhase2, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε τα έξοδα του απορρυπαντικού για περισσότερο από 6 μήνες.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

miele.jpg

Must Read:

Το απόλυτο δώρο γάμου του 2020 λέγεται «Triflex HX1»… 

Newly weds? Κάντε την καθημερινότητά σας απολαυστική, με τη νέα γενιά «έξυπνων» οικιακών συσκευών Miele GEN 7000

Ζήστε στο σπίτι των ονείρων σας… πριν καν το δημιουργήσετε! Η Miele σας δείχνει τον τρόπο!

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.