Ο wedding DJ μπορεί είτε να απογειώσει το γαμήλιο πάρτι ή να το καταστρέψει. Η επιλογή του είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη του γαμήλιου πάρτι, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, αφού εκείνος και οι μουσικές επιλογές του θα συγκινήσουν τους καλεσμένους, θα τους ξεσηκώσουν, θα τους δώσουν ένα dance-break και θα τους αφυπνίσουν όποτε χρειαστεί! Παράλληλα, ο κακός φωτισμός είναι ικανός να αλλοιώσει το φωτογραφικό άλμπουμ και κατ’ επέκταση την έντυπη μορφή των αναμνήσεών σας. Επομένως, χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και σκέψη στην επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει την οπτικοακουστική κάλυψη του event σας από όσο έχετε φανταστεί ή απλά να συνεχίσετε να διαβάζετε τη συνέντευξη με τον Νίκο Τσιροζίδη, General Manager της κορυφαίας εταιρείας entertainment services VIPARTIES.

Η VIPARTIES είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο του event entertainment και αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες DJs δεξιώσεων, ενώ εδώ και 18 χρόνια υπογράφει αμέτρητα wedding parties με τη χαρακτηριστική αισθητική και την ποιότητα που τη διακρίνει. Η συνέπεια που την ακολουθεί σε ότι έχει δεσμευτεί να αναλάβει, η ποιότητα, η αισθητική και η γνώση είναι τα στοιχεία που την τοποθετούν πρώτη πανευρωπαϊκά σε θετικές κριτικές στο παγκόσμιο blog Wedding Wire! Για εμάς, το μεγαλύτερο ατού της είναι η ασφάλεια που θα σας κάνει να νιώσετε από το πρώτο κιόλας λεπτό της συνάντησής σας. Η βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά κι ό,τι κι αν συμβεί μπορούν να το αντιμετωπίσουν μαζί σας.

Photo by Pahountis Photography

Ποια είναι η πρώτη ερώτηση που κάνετε στο ζευγάρι που σας επιλέγει;

“Μας βρήκατε εύκολα;”… Αστειευόμενος πάντα, μιας και η VIPARTIES έχει ένα πολύ προσεγμένο δίκτυο επικοινωνίας με σκοπό να μπορείτε να μας εντοπίζετε με μεγάλη ευκολία. Αναφερόμαστε στους πολυάριθμους premium χώρους εκδηλώσεων που μας προτείνουν, αλλά και στους επαγγελματίες που με μεγάλη εμπιστοσύνη μάς συστήνουν στους πελάτες τους, μιας και γνωρίζουν καλά ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και στο πιο απαιτητικό project. Και φυσικά μέσα από τα social media που επιδιώκουμε μια πιο άμεση επαφή με τα ζευγάρια.

Η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι σχετικά με το τι δεν θέλουν να δουν στον γάμο τους. Αφού γνωρίσουμε τα “όχι” τους και έχοντας τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα “ναι” των προσκεκλημένων τους κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι, το τελικό αποτέλεσμα ταυτίζεται με την απόλυτη επιτυχία. Είναι σημαντικό να μάθουμε πώς έχει φανταστεί το ζευγάρι την ωραιότερη βραδιά της ζωής του και ανακαλύπτοντας από κοινού τα “όχι” τους, να την σχεδιάσουμε παρέα.

Photo by Red Carpet

Σε κάθε γάμο που αναλαμβάνετε χορεύουν ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι. Αλήθεια, πώς το πετυχαίνετε αυτό;

Όλα είναι θέμα εμπειρίας, αντίληψης και ενσυναίσθησης. Η εμπειρία μας σε χιλιάδες εκδηλώσεις με εκατομμύρια καλεσμένους, σε συνδυασμό με την αντίληψη του προσωπικού μας και τη διάθεσή του να ταυτιστεί συναισθηματικά με τους καλεσμένους, αποτελεί ένα μείγμα που οδηγεί στην επιτυχία μιας εκδήλωσης. Το να παίζεις μουσική δεν είναι κάτι δύσκολο. Το να μπορείς να κάνεις όλο τον κόσμο να χορεύει είναι, όμως, επίτευγμα. Το διαφορετικό λοιπόν από το μεγαλύτερο μέρος του “ανταγωνισμού” μας, είναι πως η VIPARTIES αποτελείται από επαγγελματίες DJs εκδηλώσεων, που ασχολούνται full time με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Το κάνουν με αγάπη και πάθος και όχι μόνο σαν συμπληρωματική εργασία. Συνεπώς, έχουν καθημερινή τριβή με το αντικείμενο όλο το χρόνο (πολύ σπάνιο για τον κλάδο μας), με αποτέλεσμα να είναι και updated και up-to-date με σκοπό να αξιοποιούν στο έπακρο το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας DJ: την αντίληψη. Τέλος, ο μεγάλος αριθμός εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε μας βοηθάει να εκπαιδεύουμε νέους DJs όταν χρειαστεί, σε πραγματικές συνθήκες event και μόνο όταν είναι και οι δύο πλευρές απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα, αναλαμβάνουν εκδηλώσεις, φορώντας τον “μανδύα” του μεγαλύτερου Event DJ Agency της Ελλάδας.

Photo by Red Carpet

Ποιο είναι το top 5 τραγουδιών που παίζετε σχεδόν σε κάθε φορά και ποιο τραγούδι δεν θέλετε να ακούσετε ξανά σε γάμο;

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως κάθε τραγούδι έχει το κοινό και την κατάλληλη στιγμή του. Πέρα από Event DJ, είμαι και μουσικός με πολλά χρόνια σπουδών, οπότε η μουσική είναι οξυγόνο για εμένα και ουδέποτε θα καταργούσα κάποιο είδος της, που μπορεί να είναι αγαπητό σε μία μερίδα κόσμου. Μην ξεχνάμε πως η διαφορετικότητα των event DJs είναι πως είναι αρκετά open-minded μουσικά και πρέπει να γνωρίζουν και να κατέχουν τα πάντα. Σίγουρα, αυτό που χρειάζεται να αποσαφηνίσουμε είναι πως η disco μουσική δεν αποτελείται από 10 τραγούδια και πως η latin δεν είναι μόνο τα carnival. Το Top 5 τραγουδιών που επιλέγουμε σε κάθε event απλά δεν υπάρχει μιας και κάθε φορά έχουμε διαφορετικό κοινό και δεν υπάρχει τίποτα τυποποιημένο στις playlist μας. Βέβαια, υπάρχουν μουσικά θέματα σαν το “Blinding lights”, αν αναφερόμαστε σε τραγούδια της εποχής και σε “Don’t stop till you get enough” σε πιο classics επιλογές, σίγουρα έχουν ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων.

Photo by Kapetanakis Studio

Όταν οι καλεσμένοι μπαίνουν σε sleep mode, ποιο τραγούδι θα τους αφυπνίσει ξανά;

Γενικότερα, προσπαθούμε οι καλεσμένοι να μπαίνουν σε sleep mode, αφού φύγουν από το event! Κι αυτό απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, επαγρύπνηση και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Κάνουμε τους καλεσμένους να θέλουν να ζήσουν στο μέγιστο αυτή τη μαγική βραδιά, με μοναδικό αντίπαλο την σωματική τους κούραση, που γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Ανάλογα με το ύφος του γάμου και το vibe των καλεσμένων επιλέγουμε το τραγούδι που θα τους αφυπνίσει εφόσον χρειαστεί. Ωστόσο, πάντα έχουμε ως στόχο οι καλεσμένοι να αποχωρούν από το event χορεύοντας και το καταφέρνουμε κάθε φορά.

Photo by Red Carpet

Φωτισμός: γιατί είναι τόσο σημαντικός σε έναν γάμο; Και ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ιδανικός;

Ο φωτισμός χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, στον φωτισμό του χώρου και στον φωτισμό του dancefloor. Στον φωτισμό του χώρου πρέπει να τηρούνται 2 βασικοί κανόνες: α) το λειτουργικό κομμάτι της ιδανικής ορατότητας από τους καλεσμένους και β) να μην “παραβιάζεται” η αρχική αισθητική που έχει ο χώρος. Για παράδειγμα, δεν ταιριάζουν παντού τα fairy lights, σε άλλο χώρο θέλεις να δεις σημειακό φωτισμό και σε άλλο σε string lights. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως δεν τα τοποθετούμε απλά στον χώρο, αλλά διαθέτουμε το know-how και την αισθητική να προτείνουμε το κατάλληλο φωτισμό στο κατάλληλο χώρο και για το κατάλληλο concept. Αναφορικά τώρα με τον φωτισμό του dancefloor το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει επαγγελματίας φωτιστής ούτως ώστε να αξιοποιεί πλήρως όλα τα εφέ κατά τη διάρκεια του party κάτι τέτοιο, σίγουρα θα διευκολύνει και δεν θα παρεμποδίσει την δουλειά των φωτογράφων- βιντεογράφων. Πολλές φορές, μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη δυσαρέσκεια ένας λάθος χειρισμός φωτισμού από έναν κακής ποιότητας ήχο. Οπότε, επακριβώς αυτό που λέμε είναι πως από τα προαιρετικά το σημαντικότερο είναι να έχουμε ένα σωστό φωτισμό την ώρα του party και λέμε από τα προαιρετικά μιας και για τη VIPARTIES το σημαντικότερο κομμάτι όλων είναι η μουσική.

Photo by Red Carpet

Γονείς 60+, φίλοι millennials, ξαδέλφια στα middle forties και μικρά παιδιά… Ποιο είναι το μυστικό για να περάσουν όλοι το ίδιο καλά;

Το μυστικό είναι να κάνεις όλους όσους παρευρίσκονται σε μια δεξίωση, να την αντιμετωπίσουν ως μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για “απόδραση” από την καθημερινότητα. Οι καλεσμένοι μιας γαμήλιας δεξίωσης, συνήθως, κινούνται στους ρυθμούς του ζευγαριού. Γι’ αυτό και εμείς, από τα πρώτα ραντεβού που κάνουμε με τα ζευγάρια, τα παροτρύνουμε να είναι ενεργά μέλη του party χωρίς φυσικά να καταπιέζονται, ώστε να πάρουν θάρρος όλο και περισσότεροι καλεσμένοι τους να ανέβουν στο dancefloor. Σε ένα VIPARTIES event όλοι αντιλαμβάνονται από νωρίς πως εκείνη την ημέρα θα ζήσουν ένα ανεπανάληπτο event!  Για πάρα πολλά χρόνια ο κόσμος πίστευε πως ΜΟΝΟ με τα ελληνικά τραγούδια μπορεί να χορέψει στην αρχή του προγράμματος, εμείς έχουμε αποδείξει περίτρανα 18 χρόνια τώρα πως δεν υπάρχει η λέξη “μόνο” στη μουσική. Βοηθάμε το σύνολο του κόσμου να συμμετέχει στο party με κριτήριο μόνο το γεμάτο dancefloor και φυσικά να ξέρεις να ανταπεξέλθεις μουσικά (δηλαδή να παίζεις τα rock σαν να ήσουν στο woodstock, τα latin σαν να είσαι λατινοαμερικάνος, τα ηπειρώτικα σαν να είσαι από το Πάπιγκο) και γενικά να γνωρίζεις πότε και τι πρέπει να βάλεις. Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό στη VIPARTIES είναι το μεγαλύτερο μας μυστικό, Τα υπόλοιπα στο ραντεβού μας…

Photo by Red Carpet

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι τα wedding parties μετά τον κορωνοϊό;

– Τα wedding parties μετά την καραντίνα, στο επερχόμενο ξεκίνημα το Μάιο του 2021:

Αδιαμφησβήτητα θα υπάρχουν λίγοι περιορισμοί, αλλά σίγουρα η ανάγκη για διασκέδαση θα είναι τόσο έντονη που τα events θα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Ήδη, έχουμε ένα σημαντικά υψηλό ποσοστό πληρότητας από τον Μάιο και μετά, κάτι που πρέπει να κάνει πολλούς να βιαστούν να προγραμματίσουν το event τους. Σίγουρα, τα ζευγάρια θα πρέπει να κάνουν πάρα πολύ καλή έρευνα στην επιλογή των επαγγελματιών του γάμου τους, μιας και ξανασυστηνόμαστε.

Η εικόνα μιας γεμάτης πίστας πραγματικά μου φέρνει συγκίνηση από τώρα και νιώθουμε ιερό έργο να σας διασκεδάζουμε.Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός με έντονο ταμπεραμέντο. Μας αρέσει να ζούμε έντονα τις χαρές της ζωής. Παρ’ όλες, λοιπόν, τις δυσκολίες που έχουμε περάσει τον τελευταίο χρόνο, όταν βρεθούμε σε περιβάλλον χαράς το άκουσμα μιας νότας είναι εύκολο να πυροδοτήσει την σπίθα της διασκέδασης.

Έχουμε φροντίσει να είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε 11 εκδηλώσεις παράλληλα σε ημερήσια βάση, ώστε η VIPARTIES να δημιουργήσει, για άλλη μια χρονιά, στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν. Θέλουμε, και φέτος, όλα τα πετυχημένα parties να έχουν την σφραγίδα μας.

– Τα wedding parties μετά την COVID era:

Πραγματικά οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι χοροί θα είναι στο ζενίθ τους . Πιστεύω πως οι ομαδικοί χοροί θα έχουν την τιμητική τους, πιθανώς και πολλοί καλλιτέχνες να φτιάχνουν τραγούδια που θα χορεύονται ομαδικά. Ο χρόνος θα βοηθήσει να ξεχαστούν όλα, τα πάντα θα είναι ακόμα καλύτερα από πριν. Γιατί όλοι θα θέλουν να διασκεδάσουν και εμείς θα είμαστε εκεί γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει να είμαστε εκεί. Το σημαντικό μέχρι τότε είναι να τηρήσουμε τη φράση που χρησιμοποιήσαμε στο φετινό μας ημερολόγιο (ALIVE),να μείνουμε όλοι ζωντανοί ψυχικά, σωματικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά.

Photo by Asfis Photography

Must Read:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

5 πανεύκολες και αποτελεσματικές μάσκες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!