Από τη Γωγώ Καρκάνη

Σε όποιον χώρο κι αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε τη μεγαλύτερη γιορτή της ζωής σας -από μια παραλία ή μια industrial αποθήκη μέχρι την πιο elegant αίθουσα δεξιώσεων- η Zazoo Event Rentals αναλαμβάνει να την αναβαθμίσει εφοδιάζοντάς τη με επώνυμα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα και συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με το design αιχμής, την καλαισθησία, αλλά και τις οικονομικές λύσεις.

Τραπέζι καλοκαιρινού γάμου σε νησί. Για το αριστοκρατικό στήσιμο, χρησιμοποιήθηκαν το Chateau Table και οι Chiavari Decape Chairs. Photo: Σωτήρης Τσακανίκας. Planning: The Twelve Events.

Όλα τα είδη των εταιρικών και προσωπικών εκδηλώσεων, από συνέδρια, σεμινάρια και λανσαρίσματα προϊόντων μέχρι πάρτι γενεθλίων, γάμοι και επέτειοι, εξοπλίζονται από τη Zazoo με δημιουργίες υψηλής ποιότητας, όπως καρέκλες, τραπέζια, σερβίτσια, τέντες και πατώματα, σε κλασικό ή πιο σύγχρονο ύφος. Οι σύνθετες απαιτήσεις ενός γάμου, συγκεκριμένα, ικανοποιούνται μέσα από μια μεγάλη συλλογή επίπλων -δερμάτινους καναπέδες, καρέκλες σύγχρονων σχεδιαστών, μοναστηριακά τραπέζια, τέντες, είδη φωτισμού, φωτιζόμενα μπαρ και έπιπλα μπουφέ κ.λπ.- η οποία ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στην Ευρώπη και την Αμερική.

Bohemian wedding vibes με το Boho dinner table και τις X-back dining chairs. Photo: Les Anagnou. Planning: The Twelve Events.

Έτσι, το concept που έχετε ονειρευτεί για τον γάμο σας μπορεί να αναβαθμιστεί με εμβληματικά κομμάτια των Philippe Starck, VernerPanton, Charles & Ray Eames, Achille & Pier Giacomo Castiglioni – για να παραθέσουμε μερικά μόνο από τα πολυτελή brands που φέρνει η Zazoo. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει τη μελέτη, τον σχεδιασμό του χώρου και το στήσιμο της εκδήλωσης ενώ, ακόμα και αν δεν σας καλύπτουν οι έτοιμες προτάσεις της, παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής επίπλων ή ειδικών κατασκευών.

Τραπέζι γάμου που θυμίζει τις wedding receptions των ταινιών του Hollywood χάρη στο Table dinner Louis και τις X back dining chairs. Photo: Sempre Viva, Λαμπρος Παπανικολάτος. Planning: The Twelve Events.

Επαγγελματισμός, άμεση εξυπηρέτηση, εμπειρία και τεχνογνωσία στην κάλυψη μεγάλων εκδηλώσεων (χάρη στα σχεδόν δεκαπέντε χρόνια παρουσίας της εταιρείας, από το 2006, και τα τριάντα χρόνια διεθνούς θητείας των ανθρώπων της, από το 1990), λύσεις τελευταίας στιγμής, ποιότητα, ποικιλία και custom made/taylor made έπιπλα είναι οι λέξεις-κλειδιά που αναδεικνύουν τη Zazoo Event Rentals σε εγγυημένη επιλογή. Οι άνθρωποί της, γνωρίζοντας ότι το 50% της επιτυχίας μιας εκδήλωσης είναι η σωστή διαμόρφωση και εκμετάλλευση του χώρου, ποτέ δεν αποτυγχάνουν να κάνουν πραγματικότητα το σλόγκαν της, «Upgrade your event». Έτσι, όχι απλώς μεταφέρουν τον γάμο σας όπου ονειρεύεστε, αλλά τον απογειώνουν, πρακτικά και αισθητικά.

Διαβάστε επίσης…

How-to | 15+1 ιδέες για έναν Great Gatsby Wedding 

Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι: Πώς θα κάνεις τον γάμο σου να μοιάζει βγαλμένος από νησί

Και τώρα, τι γράφουμε στο προσκλητήριο γάμου; Ένας πλήρης οδηγός