Απο τη Μαρία Ιωαννάτου

Το ξέρουμε! Περιμένατε πώς και πώς αυτό το δαχτυλίδι και το μόνο που σκέφτεστε από τότε που έγινε δικό σας, είναι ότι θέλετε να το φοράτε 24 ώρες το 24ωρο. Δεν θέλουμε να σας το χαλάσουμε αλλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που είναι καλύτερα να το αφήσετε στο… κουτάκι του!

Φωτογραφία από Tara Winstead (Pexels)

Όταν γυμνάζεστε

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει στο σπίτι το δαχτυλίδι σας πριν ξεκινήσετε για το γυμναστήριο. Εκτός από το περπάτημα ή το jogging, δεν πρέπει να φοράτε το δαχτυλίδι σας όταν κάνετε οποιοδήποτε άλλο είδος γυμναστικής. Κινηθείτε εκ του ασφαλούς και και βγάλτε το ακόμα κι όταν σηκώνετε βάρη. Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πίεση στο μέταλλο και να λυγίσει το δαχτυλίδι σας. Απίστευτο;

Κατά τη beauty routine σας
Ποιος θα το πίστευε ότι η αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα θα μπορούσε να είναι τόσο βλαβερή για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας; Συνιστούμε να το βγάλετε κατά τη beauty routine σας για να αποφύγετε τη δυσάρεστη συσσώρευση υπολειμμάτων που θα κάνουν το δαχτυλίδι σας να χάσει τη λάμψη του. 

Φωτογραφία από Maria Lindsey Content Creator (Pexels)

Όταν κάνετε δουλειές του σπιτιού

Μην διακινδυνεύσετε να χτυπήσετε κατά λάθος το δαχτυλίδι σας προσπαθώντας να συναρμολογήσετε το νέο σας ντουλάπι ή να το γρατσουνίσετε με κάποιο εργαλείο κηπουρικής. Η οργάνωση της ντουλάπας, το καθάρισμα του μπάνιου και το βάψιμο των τοίχων, όλα μπορούν να καταστρέψουν το δαχτυλίδι σας.

Όταν κολυμπάτε

Το να φοράτε το δαχτυλίδι αρραβώνων σας στην πισίνα ή στη θάλασσα είναι εντελώς απαγορευτικό. Το αλμυρό νερό, το χλώριο και οι σκληρές χημικές ουσίες της πισίνας θα κάνουν το μέταλλο να χάσει πολύ γρήγορα τη λάμψη του. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει, είναι πολύ πιθανό να το χάσετε επειδή τα χέρια τείνουν να συρρικνώνονται στην κρύα θερμοκρασία του νερού.

Φωτογραφία από Marko Klaric (Pexels)

YES I DO TIP: Εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις όπου καλό είναι να μην φοράτε το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, είναι σημαντικό να το διατηρείτε καθαρό, όχι μόνο από άποψη αισθητικής ή υγιεινής, αλλά επειδή είναι μια επένδυση που χρειάζεται φροντίδα για να διατηρήσει την αξία της. Σου δείχνουμε εδώ τον τρόπο.

Must Read:

Birthstones: Πες μας τον μήνα που γεννήθηκε, να σου πούμε το ιδανικό δαχτυλίδι για εκείνη!

Diamonds are forever: 5 tips για να διατηρήσεις το δαχτυλίδι αρραβώνων σου αναλλοίωτο στον χρόνο

Celebrity watch: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!