«Μήπως είναι πολύ προσωπικό, μήπως θα έπρεπε να είναι πιο μεγάλο ή πιο μικρό, πιο συμβολικό, μήπως έχουν κάτι παρόμοιο;». Όλες αυτές οι σκέψεις περνούν από το μυαλό ενός καλεσμένου σε γάμο τη στιγμή που προσπαθεί να αποφασίσει τι θα προσφέρει στο μελλόνυμφο ζευγάρι – μία από αυτούς και εγώ, ακόμα κι αν η μαθητεία μου στο Yes I Do μετρά χρόνια πλέον. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε «έξω από το κουτί» και «έξω από τα συνηθισμένα»;

Η σκέψη μου αυτή με οδήγησε σε κάτι πιο αφηρημένο και ταυτόχρονα ξεχωριστό, με λίγα λόγια στην τέχνη και την απάντηση στο ερώτημα μού την έδωσε ο Άγγελος Προεστός.

Ο καλλιτέχνης Άγγελος Προεστός

Visual artist με αξιόλογη πορεία στον χώρο της τέχνης και διεθνείς διακρίσεις, το στιλ του θα το αποκαλούσε κανείς σίγουρα ως «κάτι πέρα από το συνηθισμένο», επηρεασμένο από την street art των ’80s και ’90s. Με πάθος γι’αυτό που κάνει, προσπαθεί μέσα από τα έργα του να επικοινωνήσει συναισθήματα και καταστάσεις, πράγμα που τον καθιστά έναν καλλιτέχνη που αντιπροσωπεύει καθαρά την εποχή του. Το πλούσιο χρώμα στα σχέδιά του εκπέμπει χαρά και αισιοδοξία και με τον ίδιο τρόπο, έτσι αβίαστα, θέλει το χαμόγελο να βγαίνει από εκείνον που θα επιλέξει ένα έργο του.

Στην ερώτηση πώς μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα έργο που θα κοσμήσει τον χώρο ενός νέου ζευγαριού εκείνος απαντά πως όλα είναι θέμα συναισθήματος. «Μόνο αν μπορεί ο άλλος να αισθανθεί αυτό που βλέπει, να το νιώσει ως ήδη δικό του κομμάτι», τότε θα αντιληφθεί αν το συγκεκριμένο έργο θα μπορέσει να ανήκει σε εκείνο τον χώρο. 

Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια από τα έργα του που θα μπορούσαμε να τα προσφέρουμε σε αγαπημένους μας μελλόνυμφους καθώς μεταφέρουν το μήνυμα της αληθινής αγάπης μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη. Και αυτό το συναίσθημα αποτελεί το κύριο συστατικό ενός ευτυχισμένου γάμου και μιας όμορφης κοινής πορείας.

«Love Gives You Wings»«Together»«You Complete Me»

Μπορείτε να αναζητήσετε τον Άγγελο Προεστό και τα έργα του στον λογαριασμό του στο Instagram @angelosproestos

Must Read:

Αγάπη μου, η πανδημία συρρίκνωσε την τούρτα του γάμου μας!

Νύφη στη Μεγάλη Βρετανία παντρεύτηκε με παρανύφους τις δύο γιαγιάδες της

Όταν ο Ντίμης Κρίτσας σχεδίασε το νυφικό της Τζένης Καρέζη

Most Popular:

Honeymoon tips: Do’s and Don’ts

Τα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνει μια νύφη τη μέρα του γάμου και πώς να τα αποφύγετε

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!