Η Πάστα Φλώρα κάνει τον γάμο σου ακόμη πιο γλυκό!

Συνέντευξη στη Μάρω Παρασκευούδη.

Για την Ιωάννα Χαλμούκη η  ζαχαροπλαστική ήταν πάντα μια γλυκιά ανάμνηση στην κουζίνα της μητέρας της . «Σε γιορτές και γενέθλια πάντα έπρεπε να φτιάχνεται γλυκό στο σπίτι και η αφορμή για γιορτή συνεχίζει να είναι ένας κάλος λόγος για γλυκό! Γιορτή είναι ακόμα κι  ένα γεύμα με φίλους ή το πρωινό που μοιράζεσαι με τον αγαπημένο σου.. Κάπως έτσι ξεκίνησε η Πάστα Φλωρα, γιορτάζοντας την κάθε στιγμή» εξομολογείται η Ιωάννα.

155071_427854920641430_452959328_n 942676_447850285308560_1641607233_n

«Μου αρέσουν όλα τα γλυκά, κέικ, τάρτες, κρέμες και μπισκότα, εξωτικά αλλά και παραδοσιακά. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με υλικά, γεύσεις, υφές» παραδέχεται και μοιράζεται μαζί μας το μυστικό ενός επιτυχημένου γλυκού « Ένα επιτυχημένο γλυκό πρέπει να σε κερδίσει σε γεύση αλλά και εμφάνιση. Η γεύση επιτυγχάνεται με τα καλά υλικά, την εμπειρία και την υπομονή στην παρασκευή. Όσο για την εμφάνιση, η αγάπη, η φαντασία και η vintage αισθητική μου , δίνουν στο κάθε τι που φτιάχνω μια ρομαντική μοναδικότητα».

IMG_3329

Το ιδανικό γλυκό σκηνικό για ένα γάμο που έχει στο μυαλό της η Ιωάννα,  είναι ένας μπουφές με πολλά διαφορετικά μικρά γλυκά, που θα πλαισιώνουν μια (ή και περισσότερες μικρές!) όμορφη τούρτα χωρίς υπερβολές στο μέγεθος και τη διακόσμηση.  «Ένα τραπέζι με petit four, αμυγδαλωτά, macaron, cupcakes, τρούφες και φρουτένιες τάρτες γύρω από μια φινετσάτη τούρτα πάντα κλέβει την παράσταση». Εμείς, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

IMG_3328

Contact info:

http://pasta-flora.com/

info@pasta-flora.com

http://www.facebook.com/sweetpastaflora

https://twitter.com/sweetpastaflora

IMG_3288 copy IMG_3626 copy IMG_3323 copy