Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των…The Moving Spirits. Εκεί που η εμπειρία, η γνώση και η δημιουργικότητα συναντούν τα signature cocktails και drinks, απογειώνοντας κάθε wedding party. H πιο fun παρέα μοιράζεται μαζί μας χρήσιμα tips και συμβουλές για ένα άψογο bar catering. Cheers!

Γιατί Moving Spirits; Πώς εμπνευστήκατε το όνομα και όλο αυτό το εγχείρημα;

Moving spirit σημαίνει κινητήριος δύναμη, και εμείς είμαστε η κινητήριος δύναμη του πάρτι! Εάν πάλι το μεταφράσουμε λέξη προς λέξη, τότε μπορείς να πεις ότι είμαστε τα «κινούμενα (οινο)πνεύματα». Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπου μας ζητηθεί, γεγονός που αποτελεί και τον βασικότερο λόγο που ξεκινήσαμε όλο αυτό το εγχείρημα. Δηλαδή, η ανάγκη και η θέλησή μας για δημιουργία και παροχή υπηρεσιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, χωρίς περιορισμό στην τοποθεσία. Κάθε event είναι ξεχωριστό, κι έτσι εμείς καλούμαστε να κάνουμε customize τις υπηρεσίες μας κάθε φορά, κάτι που μας κρατάει σε εγρήγορση και μας ανανεώνει.

Από αριστερά: Αλέξης Παπαρούπας, Γιάννης Κλειδέρης, Αλέξανδρος Φουντής, Πάνος Κανελλόπουλος.
Φωτογραφία G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS, Grooming  Σαββίνα Σκεπεταρη.

Από αριστερά: Αλέξης Παπαρούπας, Γιάννης Κλειδέρης, Αλέξανδρος Φουντής, Πάνος Κανελλόπουλος.
Φωτογραφία G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS, Grooming  Σαββίνα Σκεπεταρη.
 

Πέρα από μια πετυχημένη ιδέα, σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα, και εσείς φαίνεστε μια δεμένη ομάδα που συνδυάζει τα θετικά vibes με τον επαγγελματισμό. Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας σας;

Βασικός πυλώνας για όλα μας τα εγχειρήματα είναι η ομάδα και οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη Moving Spirits, γιατί, ως γνωστόν, αν είσαι μόνος, πας γρήγορα, αλλά αν έχεις ομάδα, πας σίγουρα μακριά. Αλληλοϋποστήριξη, εμπειρία και εξειδίκευση σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς και μια φιλία πολλών ετών συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας μας.

Γιατί ένα μελλόνυμφο ζευγάρι να επιλέξει τη Moving Spirits;

Γιατί, από την πρώτη στιγμή που θα μας επιλέξει ένα ζευγάρι για να αναλάβουμε την εκδήλωσή του, δημιουργούμε μια φιλική σχέση μαζί του και προσπαθούμε, με βάση την εμπειρία μας, να του εμπνεύσουμε την ασφάλεια που χρειάζεται, ώστε όλη η διαδικασία να εξελιχθεί όπως το έχει φανταστεί. Παράλληλα, να παρέχουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας με τρόπο προσιτό καθώς και με τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα που απαιτούνται.

Στα πρώτα ραντεβού με τα ζευγάρια πραγματοποιείτε cocktail tasting. Πόσο σημαντική είναι αυτή η διαδικασία;

Μία αρχική τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται γρήγορα ένα ραντεβού στο showroom μας στο Χαλάνδρι και παράλληλα ένα cocktail tasting. Μέσα από αυτό γνωρίζουμε καλύτερα τα ζευγάρια, συζητάμε εκτενώς τη διαδικασία, λύνοντας οποιαδήποτε απορία προκύψει και παρέχοντας συμβουλές. Στη συνέχεια, στο fun part, δουλειά μας είναι να μετατρέψουμε τις πληροφορίες που μας έχουν δώσει και τα γούστα τους σε cocktails!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Panos Demiropoulos Stυdio. 

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο cocktail και ποιο το signature cocktail ενός γάμου που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Ως bartenders, έχουμε μια αγάπη για τα κλασικά cocktails, οπότε μια paloma το καλοκαίρι και ένα negroni τον χειμώνα είναι εκείνα που προτιμάμε και έχουν μια θέση στην καρδιά μας. Από την άλλη, η δική μας version του zombie, με σφαιροποιημένο χαβιάρι από λικέρ εσπεριδοειδών σαν γαρνίρισμα, ήταν σίγουρα μια επιλογή που εντυπωσίασε όλους όσοι το δοκίμασαν!

Πιστεύετε πως τα ζευγάρια δίνουν βάση στο bar catering; Είναι ενημερωμένα ή επιζητούν την εμπειρία και τη δημιουργικότητά σας;

Η υπηρεσία του bar catering έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Πολλά ζευγάρια, έχοντας πλέον περισσότερες εικόνες και πληροφορίες γύρω από τα cocktails, προτιμούν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους το κάτι παραπάνω και να δώσουν τον χαρακτήρα του πάρτι στην εκδήλωσή τους. Μέσα από την εμπειρία μας, προσπαθούμε να τα κατευθύνουμε σωστά και να τα συμβουλέψουμε, και μέσα από τη δημιουργικότητά μας, να φτιάξουμε την tailor-made λίστα με τα cocktails που ονειρεύονται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Giorgos Sideris.

Ποια είναι η πρότασή σας για το ιδανικό non-alcohol drink και welcome drink;

Ένα mocktail με λίγη ή και καθόλου ζάχαρη, με διάφορα βότανα και light φρούτα, σίγουρα εκπλήσσει και δροσίζει τους καλεσμένους. Από την άλλη, ένα απεριτίφ, ένα ελαφρύ cocktail με κάποιο λικέρ, ή μια sangria σε διάφορες γεύσεις και αποχρώσεις για welcome drink προετοιμάζουν τους καλεσμένους για το δείπνο αλλά και για την εντυπωσιακή συνέχεια.

Άραγε, υπάρχουν τάσεις στα ποτά ή στα cocktails των γάμων; Και αν ναι, τι προτείνετε για τους γάμους του 2022;

Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τάσεις στο παγκόσμιο στερέωμα του bartending, αλλά για εμάς, τάσεις στα γαμήλια events είναι οι γεύσεις, τα γούστα και τα «θέλω» του ζευγαριού. Είναι η φαντασία του για το πώς ονειρεύεται το πάρτι του γάμου του και εμείς καλούμαστε να κάνουμε τάση στους καλεσμένους του ό,τι ακριβώς έχει φανταστεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Giorgos Sideris.

Το ιδανικό «yes, I do» cocktail ποια συστατικά ή υλικά θα είχε;

Σκεπτόμενοι τη στιγμή που ο ένας σύντροφος λέει στον άλλο «yes, I do!» και τα συναισθήματα που τους πλημμυρίζουν, το cocktail πρέπει να έχει χαρακτήρα ρομαντικό και ταυτόχρονα παθιασμένο. Οπότε, ένα cocktail με βάση το gin, τα φρούτα του πάθους και τον ιβίσκο, γαρνιρισμένο με ροδοπέταλα, μπορεί να «αιχμαλωτίσει» τη στιγμή αυτή.

Και τέλος, με τη Moving Spirits ένας γάμος θα ξεχωρίσει γιατί…. Γιατί είμαστε η κινητήριος δύναμη του πάρτι και, μέσα από την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, δημιουργούμε ευχάριστες αναμνήσεις στο ζευγάρι και τους καλεσμένους του.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes_i_do_movingspirits2022.jpg

Must Read:

The Moving Spirits: Τα πιο ευφάνταστα cocktails για την ημέρα του γάμου σας

The Moving Spirits: H πιο fun κι ενημερωμένη cocktail list για τους γάμους του καλοκαιριού!  

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!