Δεν έχουν προλάβει να ολοκληρωθούν καλά-καλά 3 χρόνια από τον παραμυθένιο γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Χάρι και ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες το νεόνυμφο ζευγάρι θα έπρεπε να απολαμβάνει τη νέα του ζωή, εκείνοι μπλέχτηκαν σε ένα παιχνίδι με σκάνδαλα, πρωτοσέλιδα σε tabloid, δίκες και το χειρότερο, έχοντας απέναντί τους το παλάτι. Σχεδόν έναν χρόνο και κάτι παραπάνω αφού πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο, σήμερα προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές από το ανελέτητο bullying που δέχθηκαν από τα σκανδαλοθηρικά βρετανικά περιοδικά και να συνεχίσουν το έργο τους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Καλιφόρνια.

meghan-markle-yes_i_do.jpg

Η νέα τους ζωή

Όπως είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Χάρι και όπως θα τον δούμε να επαναλαμβάνει στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah Winfrey, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η οικογένειά του να περάσει τα ίδια που αναγκάστηκε να βιώσει η μητέρα του. Γι’αυτό και η απόφασή τους να αποχωρήσουν από το “Στέμμα” και να εγκατασταθούν στον Καναδά για αρχή και ύστερα στην Καλιφόρνια ήταν απόλυτα συνειδητή. Οι δυο τους κατάφεραν να ξεφύγουν από τον άδικο σχολιασμό και τα ψευδή δημοσιεύματα των tabloid περιοδικών, ελεύθεροι να συνεχίσουν τη ζωή τους και το έργο τους μέσω του οργανισμού τους Archewell. 

yes-i-do-meghan-markle-prince-harry1.jpg

Η συνέντευξη στην Oprah Winfrey

Με την κυκλοφορία των ολιγόλεπτων videos από τη συνέντευξη με την Winfrey που θα προβληφθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου, το internet και τα social media πήραν φωτιά. Για πρώτη φορά οι Sussexes έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν την ιστορία από τη δική τους πλευρά, χωρίς παρεμβολές από το παλάτι.  «Πώς αισθάνεσθε που το παλάτι θα σας ακούσει να λέτε σήμερα τη δική σας αλήθεια;», ρωτάει η Winfrey τη Markle στο απόσπασμα και η τελευταία δε διστάζει να απαντήσει πως «Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι έπειτα απ’ όλον αυτό τον καιρό θα καθόμασταν σιωπηλοί, εφόσον υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που η Εταιρεία (το παλάτι) παίζει διαιωνίζοντας ψεύδη για μας». Μάλιστα στο ίδιο σημείο υπογραμμίζει πως θα το κάνουν με κίνδυνο να χάσουν πράγματα, αφού ήδη έχουν χάσει αρκετά.

yes-i-do-meghan-markle-prince-harry2.jpg

Το σκάνδαλο με το bullying στο προσωπικό του παλατιού

Την ίδια στιγμή και λίγες μέρες πριν η συνέντευξη βγει στον αέρα, ένα νέο σκάνδαλο βάζει για ακόμη μια φορά τη Markle στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με τους Times, η δούκισσα του Sussex την περίοδο που ήταν ακόμη μέλος της βασιλική οικογένειας, είχε ασκήσει bullying σε εργαζομένους του παλατιού, οι οποίοι αναγκάστηκαν μάλιστα να παραιτηθούν. Στο δημοσίευμα ανώνυμη πηγή αναφέρει ότι ένα βοηθός του δούκα και της δούκισσας είχε διαμαρτυρηθεί τον Οκτώβριο του 2018, υποστηρίζοντας πως συνάδελφοί του είχαν φτάσει στο σημείο να κλαίνε από την άσχημη μεταχείριση που είχαν δεχθεί, καταλήγοντας στην παραίτηση. Όπως λέγεται, ο πρίγκιπας Χάρι είχε ζητήσει από τον βοηθό να αποσύρει την κατηγορία με αποτέλεσμα η ιστορία να θαφτεί. Προς απάντηση του δημοσιεύματος, οι εκπρόσωποι του διάσημου ζεύγους αντέκρουσαν κάθε προσβολή προς το πρόσωπο της Markle, από τη στιγμή που και η ίδια έχει υπάρξει θύμα bullying, δηλώνοντας πως η εφημερίδα χρησιμοποιείται από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να διαδίδουν μια παντελώς ψευδή αφήγηση. Από την άλλη το παλάτι στο άκουσμα της είδησης, ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν στην πραγματικότητα το προσωπικό του παλατιού είχε δεχθεί αυτή τη μεταχείριση. 

yes-i-do-meghan-markle-prince-harry.jpg

Όπως φαίνεται δεν έχουμε παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια του βασιλικού αυτού θρίλερ αφού δίχως αμφιβολία έπεται και συνέχεια. Τελικά ισχύει αυτό που λένε όταν παντρεύεσαι κάποιον, παντρεύεσαι και την οικογένειά του. Και η Meghan Markle το διαπίστωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Must Read:

Meghan Markle: Το εντυπωσιακό Givenchy νυφικό και ο συμβολισμός πίσω από το πέπλο των 5 μέτρων

The Royal Rebel: Αποκωδικοποιούμε το bridal look της πριγκίπισσας Μαργαρίτας

Kate & William: 15 + 1 σταθμοί στο love story του πριγκιπικού ζεύγους της καρδιάς μας

Most Popular:

Breaking News: Απαγόρευση γάμων & βαπτίσεων στις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο»

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!