Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Με τον καθιερωμένο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Gwyneth Paltrow. Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood πόζαρε γυμνή μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της με αφορμή τα 49α γενέθλιά της, φέρνοντας στη μνήμη μας την περσινή της φωτογραφία γενεθλίων, στην οποία ποζάρει πάλι γυμνή κάτω από ένα δέντρο.

Φωτογραφία από Gwyneth Paltrow (Instagram)

Η ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της

Οι followers της στο Instagram έσπευσαν να της στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους, όμως το πιο τρυφερό μήνυμα της το έστειλε ο σύζυγός της, Brad Falchuk με μία φωτογραφία της ηθοποιού που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφία από Brad Falchuk (Instagram)

 «Όταν ζεις με αυτή τη γυναίκα, κάποια πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα προφανή είναι ότι είναι όμορφη και αστεία, της αρέσουν τόσα πράγματα και είναι διαρκώς απασχολημένη. Όμως, πάντα έχει χρόνο για μένα. Αυτά όμως που δεν είναι προφανή, είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που πρώτα παρατηρεί και μετά ενεργεί. Πολλοί άνθρωποι ενεργούν, χωρίς να παρατηρήσουν πρώτα και αυτό καμιά φορά είναι μέχρι και επικίνδυνο. Η Gwyneth θα σε παρατηρήσει, θα καταλάβει ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά και θα στη δώσει. Θα παρατηρήσει ότι πεινάς και θα σου φτιάξει το πιο νόστιμο γεύμα. Θα πέθαινε για τα παιδιά της. Θα καταλάβει ότι νιώθεις άβολα με κάτι και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει με αυτό. Θα σταθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε θύμα, ακόμα κι αν είναι και η ίδια θύμα. Θα χρησιμοποιήσει κάθε εφόδιο που της έχει δοθεί και κάθε εμπειρία που έζησε για να βοηθήσει αυτόν που το χρειάζεται. Ας την παρατηρήσουμε κι εμείς, όπως κάνει εκείνη τόσα χρόνια. Αν κάποιος αξίζει να γιορτάσει, είναι εκείνη. Χρόνια πολλά».

Φωτογραφία από Brad Falchuk (Instagram)

Το love story του ζευγαριού

Η Paltrow και ο συνδημιουργός του Glee και του American Horror Story, Brad Falchuk, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Glee το 2010. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2014 και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο Brad Falchuk έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος τερματίστηκε το 2013, και η Gwyneth Paltrow άλλα δύο από τον πρώτο της γάμο με τον Chris Martin.

Must Read:

Μυρτώ Κάζη | Οι προβλέψεις μου για τους γάμους του 2021

Wedding therapy: Η νέα τάση που μας βοηθάει να διαχειριστούμε τα προβλήματα της διοργάνωσης ενός γάμου

10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν wedding planner

Must Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!