Η αλήθεια είναι, πως επειδή πρόκειται για τον γάμο των παιδιών σας, όλη σας προσοχή είναι στραμμένη σε αυτά. Θέλετε να έχετε τακτοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα. Αυτό δε σημαίνει όμως πως πρέπει να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Όπως εσείς θέλετε τα παιδιά σας να είναι τα πιο όμορφα, το ίδιο θέλουν και αυτά για εσάς. Όπως θέλετε να καμαρώνετε εσείς για αυτά, έτσι ακριβώς θέλουν να καμαρώνουν και εκείνα για εσάς. Για αυτό δεν υπάρχει λόγος να καταφεύγετε όλες στο ίδιο φόρεμα, σε χρώμα πράσινο ή μπλε. Φυσικά κατανοούμε πως δεν θέλετε κάτι πολύ αποκαλυπτικό, ούτε πολύ έντονο και σίγουρα να καλύπτει τις όποιες ατέλειες. Υπάρχουν όμως τόσες επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε, ειδικά εκείνη τη μέρα.

Όπως αυτό το σικάτο γκρι φόρεμα για παράδειγμα.

yes i do mother of the bride 1

Ή το παρακάτω deux pieces, σε απόχρωση του γκρι πάλι, αλλά σε πιο λιτή γραμμή.

yes i do mother of the bride 2

Αν ο γάμος είναι πιο επίσημος και νιώθετε ασφαλής και άνετη μόνο με μαύρο, τότε το παρακάτω σύνολο είναι μια καλή επιλογή.

yes i do mother of the bride 3

Αλλά και ένα ρούχο σε μωβ απόχρωση, με γραμμή και κεντημένη διαφάνεια όπως αυτό που κολακεύει όλα τα σώματα ίσως κάνει τη διαφορά.

yes i do mother of the bride 5

Αν επιμείνετε όμως στην κλασική ασφαλή επιλογή του μπλε τότε τολμήστε κάτι ανάλογο.

yes i do mother of the bride 4

 

Πριν πάτε στα καταστήματα ή στη μοδίστρα σας, ρίξτε μια ματιά εδώ και εδώ και τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, που θα σας ταιριάζει και θα σας εκφράζει. Αξίζει τον κόπο!

Photos: theknot.com & nordstrom.com

Από την Εύα Ανυφαντή