Οι μεταξένιες υφές, τα φίνα υφάσματα από Ιταλία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο και το στοιχείο του χειροποίητου είναι μερικά από τα λίγα χαρακτηριστικά που κάνουν τα αξεσουάρ του οίκου ΚΥΔΟΣ  να ξεχωρίζουν και να κάνουν πολλούς γαμπρούς να τα επιλέγουν για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους. Γραβάτες, παπιγιόν και εντυπωσιακά pochette κάνουν upgrade στην εικόνα του γαμπρού και είναι ικανά να “κλέψουν” αντίστοιχα την παράσταση όσο και το νυφικό. 

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους τρεις γαμπρούς που επέλεξαν να ολοκληρώσουν το groom look τους με ένα αξεσουάρ ΚΥΔΟΣ και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. 

Groom n. 1 – Σάκης Ρουβάς

Αναμφισβήτα από τους πιο κομψούς και εντυπωσιακούς γαμπρούς, ο Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσε το look του με μια λευκή μεταξωτή γραβάτα και ένα λευκό μαντήλι κουστουμιού ΚΥΔΟΣ με το μονόγραμμά του . 

Δείτε τα προϊόντα και εδώ και εδώ 

Groom n.2 – Δημήτρης Παπούλης

Ο Δημήτρης Παπούλης επέλεξε ένα μαύρο μεταξωτό βελούδινο παπιγιόν ΚΥΔΟΣ που αποτελεί μια από τις τάσεις της φετινής σεζόν προσδίδοντας μια classy πινελιά στο groom look του. 

Δείτε το προϊόν και εδώ

Groom n.3 – Νικόλας Δημητρίου

Απαραίτητο στοιχείο για να ολοκληρωθεί το look του γαμπρού αποτελεί το μαντήλι στο πέτο του κουστουμιού. Ο Νικόλας Δημητρίου κινήθηκε σε κλασικούς τόνους επιλέγοντας ένα λινό μαντήλι ΚΥΔΟΣ με μονόγραμμα. 

Δείτε το προϊόν και εδώ

Διαβάστε επίσης…

ΚΥΔΟΣ: Η επιτομή του στιλ στα groom accessories. 

Groom’s Beauty Files: Τα απαραίτητα για το σωστό grooming από τον Σπύρο Σαββίνο. 

Οι φυλές των γαμπρών.