Το απάνθισμα της ελληνικής φύσης γύρω από το Iokasti Venue και η όμορφη θέα δεν μαρτυρούν καθόλου ότι βρίσκεστε μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, στο Καπανδρίτι. Ειδικά το καλοκαίρι που η διάθεση ανανεώνεται και η φύση αναγεννιέται, το σκηνικό γίνεται ακόμα ομορφότερο, αποτελώντας το go-to venue για τη βάπτιση του παιδιού σας.

Η πολυτελής πισίνα αναβαθμίζει τον χώρο. 

Ο χώρος

Tο λιτό κτίριο, που βρίσκεται ανάμεσα στους κατάφυτους κήπους και τα ψηλά δέντρα του κτήματος, προσαρμόζεται στις επιταγές κάθε εποχής, χάρη στην πτυσσόμενη οροφή του, που μπορεί να σας σώσει όταν ο καιρός δεν είναι με το μέρος σας.

Οι τρεις επιβλητικοί φοίνικες δεσπόζουν στον χώρο. 

Kid-friendly 

Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτο ζήτημα για τους ιδιοκτήτες του Iokasti Venue. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπάρχουν ποιοτικά και απόλυτα ασφαλή παιχνίδια, ενώ ειδικοί παιδαγωγοί απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά σε ευρύχωρους χώρους, αφήνοντάς εσάς και τους καλεσμένους σας να απολαύσετε απερίσπαστοι το πάρτι.

Προτιμήστε φαγητό που μπορούν εύκολα να καταναλώσουν μόνα τους τα παιδιά και δροσιστικά ποτά, όπως μια σπιτική λεμονάδα.

Το εκκλησάκι

Το γραφικό εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας βρίσκεται εντός του κτήματος και φιλοξενεί τις πιο όμορφες βαπτίσεις της άνοιξης. Ο πράσινος περίγυρος του ναού γεμίζει με τους καλεσμένους σας και παράλληλα επιτρέπει στα παιδιά να κινούνται άνετα και με ασφάλεια.

Εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, το μυστήριο τελείται έξω από το εκκλησάκι! 

Αλήθεια, πώς ονειρεύεστε τη βάπτιση του παιδιού σας;

Όποια κι αν είναι η απάντηση, οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες του Iokasti Venue έχουν τη λύση! Θα σας βοηθήσουν να διοργανώσετε το event που ονειρεύεστε όπως ακριβώς το θέλετε, απογειώνοντας το μίνιμαλ σκηνικό του κτήματος με μια ονειρεμένη διακόσμηση ή δημιουργώντας το πιο λαχταριστό και fun candy bar. Οι καταπράσινοι κήποι προσφέρονται για ευφάνταστα διαδραστικά παιχνίδια που διασκεδάζουν τα παιδιά ενώ οι μεγάλοι απολαμβάνουν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του Anagnostopoulos Catering, που ανήκει στον όμιλο Αναγνωστόπουλος και αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα catering.

Μην παραλείψετε να προσθέσετε τις απαραίτητες πινελιές χρώματος που θα απογειώσουν τη διακόσμηση. 

Yes I Do Plus Info

-Χωρητικότητα: 360 καθισμένοι σε ροτόντες ή 600 όρθιοι καλεσμένοι για finger food events.

-Oι υπεύθυνοι του Anagnostopoulos Group λαμβάνουν νέα μέτρα, αποφασισμένοι να μας χαρίσουν και φέτος τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις και να διατηρήσουν υψηλά τα υγειονομικά standards. Διαβάστε περισσότερα, εδώ

– Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης στο νέο site του Anagnostopoulos Group, εδώ.

Διαβάστε επίσης… 

Iokasti Venue: Ένας κατάφυτος παράδεισος, με elegant αισθητική, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Anagnostopoulos Group: Η δεξίωση του γάμου και της βάπτισης είναι υπόθεση… άκρως οικογενειακή!

Μπουφές ή menu; Ελληνική, περουβιανή ή μεξικάνικη κουζίνα; Την απάντηση σε όλα έχει το Αnagnostopoulos Catering!