Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Emily Ratajkowski μετά το σύντομο ειδύλλιό της με τον Harry Styles. Το supermodel εθεάθη την Τρίτη (24/10) στο Παρίσι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Γάλλο-Κονγκολέζο κωμικό, Stéphane Bak, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Love is in the air!

Η 32χρονη star, που πέρσι χώρισε από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, και ο 27χρονος Stéphane Bak απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που είχαν βγει από το εστιατόριο στο οποίο απολάμβαναν το δείπνο τους, για να καπνίσουν.

Instagram: @emrata

Κρατώντας από ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, το supermodel και ο ηθοποιός παρέμειναν για λίγα λεπτά στο πεζοδρόμιο και έδειχναν ασυγκράτητοι. Δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται, να κοιτάζονται στα μάτια τρυφερά και να φιλιούνται με πάθος. Ζούσαν τον έρωτά τους πραγματικά σαν… να ήταν εντελώς μόνοι, σαν να μην τους έβλεπε κανένας.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνα τους!

Πρόσωπα από το περιβάλλον της Emily Ratajkowski, ωστόσο, δήλωσαν στην Daily Mail ότι «δεν είναι τίποτα σοβαρό αυτήν τη στιγμή. Περνάει καλά και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο πέρα από το ότι κάνουν παρέα. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και βλέπουν πού θα πάει. Εκείνος φαίνεται να το θέλει πολύ. Της αρέσει το γεγονός ότι είναι κάπως φυσιολογικός τύπος. Της αρέσει να ζει τη ζωή της».

Ποιος είναι ο Stéphane Bak

O Stéphane Bak έγινε διάσημος το 2012, ως ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας, χάρη στις stand up παραστάσεις που έκανε σε μικρά clubs στο Παρίσι. Έχει εμφανιστεί στις ταινίες Team Spirit του Christopher Barratier, στο Alone του David Moreau και στο Elle του Paul Verhoeven, ενώ ο πιο σημαντικός ρόλος του μέχρι σήμερα ήταν στην πρόσφατη ταινία Asteroid City του Wes Anderson, όπου και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως ο Tom Hanks και η Scarlett Johansson.

RELATED POSTS