Η επιλογή της κατάλληλης ημερομηνίας είναι ένα από τα πρώτα και πιο σημαντικά projects στη γαμήλια λίστα σας. Εξάλλου, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση του wedding venue, να στείλετε save the date, να προσλάβετε τους επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργαστείτε και να συντονίσετε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για τον γάμο σας χωρίς αυτή! Επιπλέον, αν σκεφτείτε ότι είναι μια ημερομηνία που θα γιορτάζετε κάθε χρόνο για το υπόλοιπο της ζωής σας, γίνεται ιδιαίτερα σαφές ότι η επιλογή της δεν πρέπει να γίνει επιπόλαια.

Πριν σημειώσουν την ημερομηνία του γάμου τους στο ημερολόγιό τους, τα περισσότερα ζευγάρια λαμβάνουν υπόψη παράγοντες όπως η εποχή, ο καιρός ο προϋπολογισμός τους ή κάποιο σημαντικό γεγονός για τη σχέση τους. Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι ακόμη στο οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να δώσετε σημασία είναι πόσο τυχερή προμηνύεται η επιλογή ημερομηνίας. Για εσάς που σκέφτεστε να πείτε «yes, I do» το 2024, υπάρχουν πολλές τυχερές ημέρες που πρέπει να λάβετε υπόψη για τον γάμο σας.

Photo: Freepik

Σύμφωνα με την αστρολογία

Μια νέα σελήνη θεωρείται από τις πιο ευοίωνες ημερομηνίες καθώς αντιπροσωπεύει την ελπίδα και τα νέα ξεκινήματα. Αυτό συμβαίνει περίπου μία φορά κάθε μήνα, γεγονός που το 2024 μεταφράζεται στις εξής ημερομηνίες: 11 Ιανουαρίου, 9 Φεβρουαρίου, 10 Μαρτίου, 8 Απριλίου, 7 Μαΐου, 6 Ιουνίου, 5 Ιουλίου, 4 Αυγούστου, 2 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου, 1 Νοεμβρίου, 1 Δεκεμβρίου και 30 Δεκεμβρίου. Ανοίξτε τα ημερολόγιά σας, παρακαλώ!

Photo: Freepik @bristekjegor

Σύμφωνα με την αριθμολογία

Μια ημερομηνία που περιέχει ένα μοτίβο ή μια ακολουθία αριθμών είναι ιδιαίτερα τυχερή για τον γάμο σας. Για να έχετε λοιπόν καλή τύχη στον γάμο σας το 2024, επιλέξτε έναν μήνα και μια ημερομηνία που περιλαμβάνει τον αριθμό 2 ή 4, καθώς έχουν θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σύμφωνα με την αριθμολογία. Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει την αρμονία, την ισορροπία και την ειρήνη, ενώ ο αριθμός 4 δηλώνει προγραμματισμό, δέσμευση και πρακτικότητα. Δεδομένου ότι ο Φεβρουάριος και ο Απρίλιος είναι ο δεύτερος και ο τέταρτος μήνας του έτους, και οι δύο διαθέτουν κάποιες τυχερές ημέρες. Τον Φεβρουάριο οι ημερομηνίες 2/2/24, 4/2/24 και 24/2/24 είναι μερικές από τις πιο ευοίωνες, ενώ τον Απρίλιο οι ημερομηνίες 24/4/24, 4/4/24 και 24/4/24 είναι επίσης ευνοϊκές.

RELATED POSTS

Wedding colors | 5 chic συνδυασμοί χρωμάτων για φθινοπωρινούς γάμους

Πείτε «όχι» στο κλασικό λευκό και… τολμήστε!

Shhh! 5 ”μυστικά” για τον τέλειο φθινοπωρινό γάμο

Η ομάδα του Yes I Do ετοίμασε μια λίστα με όλα τα χρήσιμα tips!

Fall for Fall: Βρήκαμε τις πιο ξεχωριστές και σούπερ φθινοπωρινές νυφικές ανθοδέσμες

Ίσως το ξανασκεφτείτε πριν την πετάξετε στις ανύπαντρες φίλες σας!

Fall effect: 5 εναλλακτικά μακιγιάζ για εσένα που παντρεύεσαι το φθινόπωρο!

Το κόκκινο κραγιόν και οι latte αποχρώσεις δεν λείπουν από τη makeup list μας.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press