2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Camilla Cabello και o Shawn Mendes φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί – ή μάλλον βρίσκονται σε διαδικασία της επανασύνδεσης. Όλα ξεκίνησαν όταν στις αρχές Μαΐου εμφανίστηκαν μαζί να φλερτάρουν και να περπατούν αγκαλιασμένοι στους δρόμους του Los Angeles και συγκεκριμένα έξω από το Hollywood Improv Comedy Club, με την Daily Mail να δημοσιεύσει hot φωτογραφίες του ζευγαριού.

FIRST FLAMES 

Ωστόσο αυτή από ότι φαίνεται δεν ήταν η πρώτη τους συνάντηση, αφού στις 14 Απριλίου ένας πιστός θαυμαστής, δημοσίευσε διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από το Φεστιβάλ Coachella, στο οποίο παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τις συναυλίες χέρι – χέρι, ενώ το κλίμα μεταξύ τους ήταν αρκετά ανέμελο και χαρούμενο.

ΤΗΕ END

Οι ίδιοι πριν 2 χρόνια είχαν ανακοινώσει  τον χωρισμό τους μετά από 2 χρόνια σχέσης με ένα λιτό – αλλά αρκετά συναισθηματικά αισιόδοξο – story στο Ιnstagram:

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τον ρομαντικό δεσμό μας αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή και έπειτα. Camilla και Shawn».

Άραγε αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, θα μοιραστούν τα big news της επανασύνδεσης με νέο τραγούδι που θα ξεπεράσει το κλασικό πια Señorita”;