Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο frontman του συγκροτήματος Melisses και η αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πανέμορφο cover girl του φθινοπωρινού μας τεύχους δημοσίευσε ένα IG Story με δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

«Χρόνια πολλά μωρό μου. Τα 37 δεν ήταν ποτέ πιο sexy», έγραψε στην αφιέρωση προς τον αγαπημένο της και όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς της δεν κρύβεται!

Instagram @garifalia.kalifoni

Η σχέση του ζευγαριού μετράει περισσότερο από έναν χρόνο και όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Yes I Do: «Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί».

PHOTOGRAPHY: VASILIS KOUROUPIS

Στην ερώτησή μας για το αν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική: «Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ποτέ, μέχρι που το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια “είμαι ερωτευμένη”. Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς το ομολογώ, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή έρωτας με την πρώτη ματιά ή καθόλου».

RELATED POSTS

Μαρία Ολυμπία | Νέος έρωτας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Peregrine Pearson

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Love affair | Ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο η Sofía Vergara!

Η 51χρονη star βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ορθοπεδικού χειρουργού, Justin Saliman.

Love quest: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δηλώνει in love και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του YID για τον γάμο!

Ποια είναι η γνώμη της για τον έρωτα και την αγάπη και πώς θα περιέγραφε την προσωπική της ζωή με ένα hashtag;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press