Είναι υπέροχο να σε φροντίζουν και αυτό ακριβώς ήθελε η ομάδα μας για τους καλεσμένους του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen. Με το που φτάσουν δηλαδή στο MEC Παιανίας, να αισθανθούν άνετα, να εξυπηρετηθούν άμεσα και να καθίσουν χωρίς καθυστέρηση στις θέσεις τους για να απολαύσουν το πιο μαγικό bridal fashion show της πόλης.

Και τα καταφέραμε, χάρη στην FSD Events Logistics, την εταιρεία που, από τις τρεις περίπου δεκαετίες της ίδρυσής της, τα τελευταία 15 χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις, υποστηρίζοντας και τους επαγγελματίες του γάμου. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία της, άλλωστε, είναι η ποικιλομορφία των υπηρεσιών που παρέχει, οι οποίες – φυσικά – διευρύνονται συνέχεια.

Στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, η FSD Events Logistics προσέφερε υπηρεσίες hosting και γκαρνταρόμπας. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, αφού οργάνωσε άψογα τη λίστα των εκλεκτών καλεσμένων, ανέλαβε να τους καλωσορίζει στον χώρο υποδοχής του MEC Παιανίας και να τους δίνει το ονομαστικό guest pass τους, ώστε να βρουν την ακριβή θέση τους – με τη βοήθεια ταξιθετών – μέσα στην αίθουσα διεξαγωγής του show.

Επιπλέον, στην είσοδο του backstage υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος γκαρνταρόμπας, ώστε να μπορούν οι celebrities να αφήνουν τα πανωφόρια τους. Εκεί βρίσκονταν διαρκώς μέλη της ομάδας της FSD Events Logistics που αναλάμβαναν τη σωστή τοποθέτηση και φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων τους.

FSD Events Logistics και power team, η πρώτη μας συνεργασία ήταν υπέροχη! Και στα επόμενα!

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS