Εδώ και περίπου έναν χρόνο, οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας δουλεύουν σκληρότερα από τον καθένα μας για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας: την πανδημία του κορωνοϊού. Ανάμεσά τους, ερωτευμένες γυναίκες και άντρες που, όπως όλοι εσείς, ενώ ετοίμαζαν τον γάμο τους, χωρίς δεύτερη σκέψη μπροστά στο καθήκον, έβαλαν τα σχέδιά τους σε δεύτερη μοίρα. Οι ιθύνοντες νόες της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού «Hello!», ως ένδειξη αναγνώρισης της ευγένειας, την ανιδιοτέλειας και του θάρρους τους, αποφάσισαν, με μια συμβολική κίνηση, να πουν «ευχαριστώ» σε έναν από αυτούς, με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο: διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό με «έπαθλο» έναν γάμο αξίας 50.000 λιρών (κάτι παραπάνω από 56.000 ευρώ). Για να καταλήξουν, μάλιστα, στον νικητή, ζητούν από το αναγνωστικό τους κοινό να τους προτείνει τους υποψήφιους που, κατ’ αυτούς, αξίζουν να ευχαριστηθούν έναν φανταστικό γάμο!

Φωτογραφία: freepic.diller – www.freepik.com

Τι περιλαμβάνει ο γάμος των 50.000 λιρών

Το πακέτο περιλαμβάνει την παραχώρηση για την τελετή ενός παραμυθένιου κτίσματος με αυλή και κήπο, του «The Mill House», που κάποτε στέγαζε έναν βαμβακόμυλο, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο Ντέρμπισιρ της Κεντρικής Αγγλίας, πίσω από τον ποταμό Ντέρβεντ. Κορυφαίοι επαγγελματίες θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα, παρέχοντας τις πιο πολυτελείς υπηρεσίες τους. Η φωτογράφιση και κινηματογράφιση του event θα περιλαμβάνει τη χρήση drone. Το μενού θα είναι sur mesure, όπως και τα γλυκά, ενώ ο ανθοστολισμός θα σχεδιαστεί ειδικά για το ζευγάρι, με πρόβλεψη για την ανθοδέσμη και τις μπουτονιέρες. Οι βέρες για τους δύο συντρόφους, τα προσκλητήρια, αλλά και όλο το stationary, ακόμα και τα props, θα είναι δώρο. Επιπλέον, το ζευγάρι θα επωφεληθεί από υπηρεσία styling, ενώ σε περίπτωση που η νύφη χρειαστεί ένα παραμυθένιο νυφικό, θα το έχει, όπως και έως έξι φορέματα για τις παράνυφους και τα παρανυφάκια της, αλλά και τα γοβάκια και τα στολίδια για τα μαλλιά της, όλα με επώνυμη υπογραφή. Από τους συνεργάτες του περιοδικού θα γίνει και η επιμέλεια του wedding χτενίσματος και του μακιγιάζ. Τέλος, θα υπάρχει ζωντανό μουσικό show. Κι όταν οι εορτασμοί τελειώσουν, το ευτυχισμένο ζευγάρι θα χαλαρώσει σε ένα πολυτελές δωμάτιο του «The Mill House» και την επόμενη ημέρα θα απολαύσει στο κρεβάτι σπιτικό πρωινό, αλλά και θα μπορεί να επιλέξει για το αν θα γευματίσει ή θα δειπνίσει στο «The Shed», την παρακείμενη του venue pub. Ποιος εργαζόμενος στον χώρο της υγείας δεν θα θέλει να πει «I do» μετά από όλα αυτά;

Η διαδικασία της υποψηφιότητας

Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά μόνιμους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου που θα μπορούν να παντρευτούν εντός του 2022. Αν κάποιος θέλει να θέσει υποψηφιότητα ή να προτείνει ως υποψήφιο ένα πρόσωπο από το οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον, έχοντας εξασφαλίσει σε αυτή την περίπτωση την άδειά του, αρκεί να στείλει στο περιοδικό μία επιστολή έκτασης έως 300 λέξεων, στην οποία να αναφέρει το γιατί αξίζει να κερδίσει αυτόν τον ονειρεμένο γάμο. Επίσης, οι προτεινόμενοι υποψήφιοι, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει το ότι εργάζονται είτε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε εξασκούν κάποιο άλλο επάγγελμα που συνδέεται στενά με την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Περισσότερες πληροφορίες, με ένα κλικ εδώ.

Must Read:

Αγάπη μου, η πανδημία συρρίκνωσε την τούρτα του γάμου μας!

Νύφη στη Μεγάλη Βρετανία παντρεύτηκε με παρανύφους τις δύο γιαγιάδες της

Πανδημία και γάμος: Τι άλλαξε από τον Μάρτιο του 2020 και προς τα πού πάνε τα πράγματα

Most Popular:

Sustainability: Μπορούν οι γάμοι να γίνουν πιο βιώσιμοι χωρίς να χάσουν τίποτα από την ομορφιά τους;

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψεις για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, σύμφωνα με το Google

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.