Από τον Παναγιώτη Κούστα

Μπορεί να μην έχει φτάσει τα σχεδόν 7 δισεκατομμύρια views που έχει κάνει το Despacito, αλλά κονταροχτυπιέται στα ίσια στις προβολές με τα βιντεοκλίπ της Lady Gaga. Ο λόγος για το viral και αρκετά κουνημένο βίντεο γάμου με τίτλο JK Wedding Entrance Dance που αναρτήθηκε στο YouTube πριν από ακριβώς 11 χρόνια, τον Ιούλιο του 2009!

Θεότρελοι κι οι δυο, το τέλειο ζευγάρι.

Σε αυτό καταγράφεται ένα πραγματικά θεότρελο χορευτικό νούμερο που εκτελέστηκε από τους ταξιθέτες, τους groomsmen, τις bridesmaids, τον χορευταρά γαμπρό Kevin Heinz και τη νύφη Jill Peterson σε μια εκκλησία στη Μινεσότα των ΗΠΑ, με ηχητικό background το τραγούδι Forever του Chris Brown.

Από την ημέρα του γάμου τους.

Για το χορευτικό, χρειάστηκαν μόλις 1,5 ώρα πρόβα πριν από τον γάμο, ενώ το βίντεο δημοσιεύτηκε έπειτα από απαίτηση του πατέρα της νύφης που ήθελε να το μοιραστεί με τους συγγενείς τους που δεν κατάφεραν να παραστούν στην τελετή!

48 ώρες μετά, είχε ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια views, υπήρξε το 3ο πιο παιγμένο βίντεο στο YouTube για το 2009, ενώ, πλέον, παραμένει ένα στανταράκι αστείο βίντεο γάμου, έχοντας ξεπεράσει τα 100.000.000 views!

Το ζευγάρι, μία 10ετία μετά.

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, τα πάτε καλά με τον χορό και σας αρέσει να κάνετε «είσοδο», αντιγράψτε ελεύθερα!

Yes I Do Fact: Το περιοδικό Time το συμπεριέλαβε στη θέση νούμερο 15 στη λίστα με τα 50 καλύτερα βίντεο του YouTube.

Υ.Γ. Ο Kevin Heinz είναι δικηγόρος και η Jill Peterson καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο. 11 χρόνια μετά συνεχίζουν να είναι μαζί, έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά 9, 6 και 3 ετών και ένα γκόλντεν ριτρίβερ.

Φωτογραφίες: Jill Peterson and Kevin Heinz

Διαβάστε επίσης…

Star Quality | Ο Παναγιώτης Κούστας βλέπει τα άστρα ανάποδα, σκέφτεται και προβλέπει…

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Οι 10 πιο ενοχλητικές ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνετε στην post-covid νύφη του φετινού καλοκαιριού