Όταν η Megan Kennedy και ο Thomas Cahoon αρραβωνιάστηκαν, ξεκίνησαν κατευθείαν να σχεδιάζουν έναν μεγάλο γάμο. Έστειλαν τα προσκλητήρια στους καλεσμένους τους, νοίκιασαν κόκκινα λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στο venue και η νύφη διάλεξε τις παρανύφους της – δέκα στον αριθμό, παρακαλώ.

yes-i-do-bridesmaids-.jpg

Και μετά δεν ήρθαν οι μέλισσες, αλλά ο κορωνοϊός που ανάγκασε το ζευγάρι να αναβάλλει τον γάμο του. Όταν τελικά ήρθε η ώρα να παντρευτούν, τον Οκτώβριο που μας πέρασε, η τελετή, λόγω των περιορισμών που ίσχυαν τότε στο Λονδίνο, έγινε με την παρουσία 15 μόνο καλεσμένων.

Έτσι, η νύφη εγκατέλειψε τα αρχικά της σχέδια και πρότεινε στις δύο γιαγιάδες της -ηλικίας 80 και 90 ετών- να γίνουν οι παράνυφοί της. Βέβαια, όταν τους ανακοίνωσε την επιθυμία της, εκείνες τη θεώρησαν «κάπως βλακώδες» και «γελοία» ως ιδέα, καθώς, παρότι κολακεύτηκαν, ήταν της άποψης ότι είναι «πολύ μεγάλες» για να γίνουν παράνυφοι.

Η μία της γιαγιά, η Gillian Holloway, είναι 80 ετών και η άλλη, η Mary Kennedy, είναι 90. Και οι δυο τους, ταξίδεψαν ειδικά για τον γάμο στο Λονδίνο. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που βγήκαν από τα σπίτια τους για κάτι παραπάνω από τις αναγκαίες για την επιβίωσή τους μετακινήσεις, καθώς, λόγω της πανδημίας, είχαν διακόψει τις λοιπές εξόδους από τον Μάρτιο του 2020.

Η νύφη, μιας και οι δύο γιαγιάδες της δέχτηκαν τελικά να τιμήσουν την ίδια και τον σύζυγό της με την παρουσία τους, φρόντισε να κάνει αυτή την εμπειρία όσο γινόταν πιο όμορφη για εκείνες. Παρότι οι δύο συμπεθέρες δεν φόρεσαν ταιριαστά μεταξύ τους φορέματα, όπως συνηθίζεται ανάμεσα στις παρανύφους, κράτησαν και οι δυο τους τις ανθοδέσμες τους και περπάτησαν μαζί με την εγγονή τους κατά την είσοδό της στον χώρο τη τελετής.

Όταν, τελικά, ανέβηκαν οι σχετικές φωτογραφίες στα social media, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και θετικές, αν και οι δύο γυναίκες αδυνατούν να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργούν τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η εγγονή τους τους είπε ότι οι φωτογραφίες τους πήραν 5.000 likes αφού ανέβηκαν στο Instagram account ενός wedding blog, εκείνες απλώς απόρησαν για το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που τους άρεσαν τόσο πολύ. Πάντως, η όμορφη ιστορία τους βρήκε και μία θέση στις σελίδες της εφημερίδας «The Belfast Telegraph», κάτι το οποίο αναμένεται να εκτιμήσουν πολύ περισσότερο από τα likes όταν λάβουν τα αντίτυπα που τους έστειλε η εγγονή τους.

Και ενώ όλη αυτή η κατάσταση έχει ανεβάσει το ηθικό των δύο συμπεθέρων, το ζευγάρι ετοιμάζει ήδη μια μεγάλη δεξίωση για να γιορτάσει τον γάμο με όλους τους αρχικούς καλεσμένους του στο τέλος του 2021.

Με πληροφορίες από www.bbc.com.

Φωτογραφίες: Kristian Leven Photography

Must Read:

Απίστευτο: Ζευγάρι Βρετανών οργάνωσε τον γάμο του μέσα σε 2 μόλις ώρες!

Συνέβη στη Μαλαισία: Covid-free γάμος με 10.000 καλεσμένους

Ινδία: Η νύφη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και η τελετή έγινε με «στολές αστροναυτών». Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Most Popular:

7 τρόποι να εξοικονομήσετε χρήματα στον γάμο σας

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψεις για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, σύμφωνα με το Google

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.