Όλα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες για τα μελλόνυμφα ζευγάρια αλλά και τους επαγγελματίες του γάμου. Οι πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις σχετικά με τη μουσική και το όριο καλεσμένων στις δεξιώσεις ήρθαν την Τετάρτη που πέρασε (09/06) και σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, έδωσε σχετικές διευκρινίσεις.

Φωτογραφία από freepic.diller (Freepik)

Αναφορικά με το όριο ατόμων & το ωράριο κυκλοφορίας

Όπως λοιπόν ανέφερε στην ΕΡΤ1 το πρωί της Παρασκευής (11/06), το όριο των 300 ατόμων που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου είναι αρκετό λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα υπάρχει όριο όσον αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας.

Φωτογραφία από Vitor Pinto (Unsplash)

Αναφορικά με το sitting & τη μουσική

Οι ροτόντες πρέπει να είναι έως οχτώ άτομα, ενώ στους γάμους και τις βαπτίσεις θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι καθώς θα απαγορεύεται ο χορός. Τέλος, αναφορικά με τη μουσική που επανέρχεται στις δεξιώσεις από το ερχόμενο Σάββατο (12/06) ο κ. Παπαθανάσης ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει περιορισμός στο εάν θα είναι με ορχήστρα ή όχι.

Must Read:

Άρση της απαγόρευσης της μουσικής, αύξηση του ορίου των 100 ατόμων | “Ανάσα” για τους επαγγελματίες του γάμου από την 1η Ιουλίου

Νύφη το καλοκαίρι: 5 συμβουλές που δεν θα ακούσεις πουθενά αλλού

Self test bar: Η απόλυτη τάση στους φετινούς γάμους

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!