Μην πανικοβάλεστε! Ό,τι διαβάζετε στα sites είναι μέχρι στιγμής μόνο φήμες ή υπό συζητήση πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο προς το παρόν.

Πράγματι όμως, μετά τη μικρή αλλά σταθερή αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, επιστρέφει η ενημέρωση κάθε Τρίτη στις 18.00 από τον Νίκο Χαρδαλιά και φήμες λένε ότι ίσως αλλάξουν τα δεδομένα στην τέλεση των γάμων. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί και οι λοιμωξιολόγοι, λαμβάνοντας υπόψη τους τη διασπορά του ιού που μπορεί να προκληθεί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ειδικά μάλιστα αν δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, εισηγήθηκαν τον περιορισμό του αριθμού των καλεσμένων.

photo-1544142294-04f61a76633e.jpg

Η Επιτροπή των Ειδικών Επιστημόνων φαίνεται ότι πρότεινε όριο 50 καλεσμένων στους γάμους, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Ο περιοσμός δεν αφορά μόνο τους γάμους και τις επικείμενες βαπτίσεις, αλλά και όλες τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις, οι οποίες θα υπερβαίνουν τον αριθμό των 50 ατόμων. Επιπλέον, οι λοιμωξιολόγοι, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού και να αναχαιτιστεί πιθανό δεύτερο κύμα κορωνοϊού στη χώρα μας, προτείνουν αυστηρότερους ελέγχους από την πλευρά της Αστυνομίας.

Στο κομμάτι των γάμων, τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο και πάντα αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις της κυβέρνησης πριν πάρουμε κάποια απόφαση.

Παιδιά μην ακυρώνετε τίποτα! Αν παντρεύεστε αυτό το Σαββατοκύριακο ως Yes I Do σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε καμία αλλαγή!

Σας συμβουλεύουμε να μη διαβάζετε φήμες, να μην πανικοβάλεστε και να μιλήσετε με τους επαγγελματίες του γάμου σας! Όλα θα γίνουν όπως τα έχετε ονειρευτεί και προγραμματίσει. 

Το Yes I Do είναι πάντα δίπλα στα μελλόνυμφα ζευγάρια και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας στο Instagram Account μας για συζήτηση και support!

Διαβάστε επίσης…

Γάμος το φθινόπωρο: Γιατί φέτος είναι η καλύτερη εποχή για να παντρευτείτε

Γάμοι αυτό το καλοκαίρι | Όλες οι εξελίξεις για τον αριθμό των καλεσμένων, τα wedding parties, τις δεξιώσεις και τους γάμους στα νησιά

Γράμμα στη νύφη της εποχής του Covid-19 | Να τον κάνεις τον γάμο σου!