Το άνοιγμα των εκκλησιών επιβεβαίωσε μόλις, στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, αναφέροντας επιγραμματικά ότι θα είναι κανονικά ανοικτές για τους πιστούς και ότι οι ιερές ακολουθίες θα τελούνται με την παρουσία ενός ατόμου ανά 25 τ.μ. και ανώτατο όριο εντός του χώρου τα 50 άτομα.

Φωτογραφία: freepic.diller – www.freepik.com

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από δημοσίευμα του Orthodoxtimes.gr, είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης θα ανοίξουν ξανά οι εκκλησίες, από την επόμενη Κυριακή, 24 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε θετικά και η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξουν οι ιεροί ναοί, με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Yes I Do για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το πώς θα γίνει η επανεκκίνηση των θρησκευτικών γάμων, καθώς προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

Must Read:

Πανδημία και γάμος: Τι άλλαξε από τον Μάρτιο του 2020 και προς τα πού πάνε τα πράγματα
Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Most Popular:

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψεις για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, σύμφωνα με το Google

Όταν ο Ντίμης Κρίτσας σχεδίασε το νυφικό της Τζένης Καρέζη

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.