Ο Αναστάσης, ως νέος αστυνομικός, επέβαλε την τάξη και με τη σφυρίχτρα του κάλεσε το κοινό να τακτοποιηθεί στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου την Πέμπτη 23 Ιουνίου διεξήχθη η ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η οποία αποτελεί τον απολογισμό του έργου του οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.

Νεράιδες και Ξωτικά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία που τα είχε όλα: οι καλεσμένοι ένωσαν τις φωνές τους και σιγοτραγούδησαν το «Θα ‘μαι εδώ» μαζί με τον Κωνσταντίνο, ενώ «χόρεψαν» στον μοντέρνο ρυθμό της Δέσποινας, και τα δύο παιδιά ευχής. Ο Μενέλαος «αφηγήθηκε» την ευχή του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πάντα με δύναμη και αισιοδοξία, κλέβοντας πραγματικά την παράσταση. Η Σοφία μίλησε για τον Παναγιώτη της, που μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, αλλά η ανάμνηση της ευχής του, την κρατά δυνατή και σε κάθε μνήμη της χαμογελά. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρουσιάστηκε επίσης ο απολογισμός των 2,5 ετών που προηγήθηκαν μέσα από βίντεο και ιστορίες παιδιών, ενώ πλήθος οικογενειών και παιδιών ευχής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Μελίνα (παιδί ευχής)

Ο Πρόεδρος του Make-A-Wish International, Μάρκος Ταμπακέρας δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι ανάμεσά σας απόψε. Η Ελλάδα μας κάνει περήφανους ακόμα και ανάμεσα στα παραρτήματα του Make-A-Wish παγκοσμίως! Δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι και εταιρείες που μας υποστηρίζουν με τόση αγάπη!».

Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Μάρκος Ταμπακέρας, Πρόεδρος Make-A-Wish International & Pamela

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας άμεσα και με χαρά στην πρόσκληση του οργανισμού να βραβεύσει την Ελληνική Αστυνομία. Με συγκίνηση μίλησε ως πατέρας βάζοντας τον εαυτό του στη θέση οποιουδήποτε γονέα ευχής, και καλωσόρισε τον μικρό Αναστάση και όλα τα παιδιά ευχής – αστυνομικούς στο Σώμα!

Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αναστάσης (παιδί ευχής)

Η Πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Φαίη Σκορδά, ήταν παρούσα στην εκδήλωση και ανέφερε τη σημαντικότητα του να υποστηρίζει ο καθένας εθελοντικά με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ η Πρόεδρος του οργανισμού, Υβέτ Κοσμετάτου, αναφέρθηκε στην ατέρμονη προσπάθεια των νεραϊδών για την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που το έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των δύσκολων ετών που πέρασαν.

Φαίη Σκορδά, Ζήνα Κουτσελίνη

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη έφερε στο μυαλό της συγκινημένη την πρόσφατη εκπλήρωση της ευχής της Μαρίνας, ενώ έκπληξη για όλα τα παιδιά ευχής που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Wishmakers, Gianuba22, Fraoules22, Panos Dent και η Κωνσταντίνα! Πιστοί στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και όπως πάντα με σεβασμό, έχοντας εκπληρώσει πλήθος ευχών, μίλησαν με ταπεινότητα και αγάπη για όλα τα παιδιά ευχής και υποσχέθηκαν να παραμείνουν στο πλευρό του οργανισμού.

Η βραδιά έκλεισε με τη μελωδική φωνή της Αλέξιας, η οποία τίμησε την εκδήλωση με παρουσία της και τραγούδησε «Κανένας δεν μας σταματά», τραγούδι που αφιέρωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου στην ομάδα γραφείου!

Η βραδιά έκλεισε με τη μελωδική φωνή της Αλέξιας

Yes I Do Note: Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες και λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας, ως μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.850 ευχές, υπάρχουν όμως πολλές ακόμα που πρέπει να πραγματοποιηθούν, γι’ αυτό αν θέλετε να υιοθετήσετε μια ευχή, πατήστε εδώ.

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

RELATED POSTS

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος): Η πιο μαγική στιγμή του Yes I Do Catwalk by System Professional

Η Μαριέττα Χρουσαλά πήρε από το χέρι την 8χρονη Κωνσταντίνα και τη 18χρονη Νεφέλη, δύο υπέροχα κορίτσια γεμάτα ζωή, και περπάτησαν στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk by System Professional.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου: Συνέντευξη με τη γενική διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος

«Αν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω μια ευχή αυτή θα ήταν να πάψει να υπάρχει το Make-A-Wish… Να μην έχει λόγο παρουσίας. Να μη νοσούν παιδιά».

Yes I Do Catwalk by System Professional – Ένα show αφιερωμένο στα παιδιά ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Φέτος, μια celebrity έκπληξη θα περπατήσει στην πασαρέλα με την 8χρονη Κωνσταντίνα και τη 18χρονη Νεφέλη!