Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM είχε τσακωμούς, ειρωνείες, κλίκες και ελεεινά ελληνικά. Δηλαδή, όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν μια γνήσια ελληνική εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της. Όμως είχε και concept φωτογράφισης τους εναλλακτικούς γάμους, κάτι που μας ώθησε στο να σχολιάσουμε όσα είδαμε στο 4ωρο επεισόδιο. Η φράση «όλα του γάμου δύσκολα» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του, μιας και πραγματικά τα είδαμε όλα! Θαυμάσαμε τη βασίλισσα της πόζας Βίκυ Καγιά να διδάσκει… πόζες στα εκκολαπτόμενα μοντέλα (μαζί με τον coach Γιώργο Καράβα), ξεκαρδιστήκαμε με τα σχόλια της καυστικής Ζενεβιέβ Μαζαρί, αγαπήσαμε λίγο περισσότερο τον Άγγελο Μπράτη για την επιχειρηματολογία του και συμφωνήσαμε με τον Δημήτρη Σκουλό σε ό,τι αφορά στον σχολιασμό του (cringάραμε, όμως, με το ραπάρισμά του). Όσο για τις φωτογραφίες γάμου, κάποια ζευγάρια -κάποια, μόνο- πέτυχαν τον στόχο τους. 

1. Γκόλφω και Τάσος

Όχι, δεν μιλάμε για την πρώτη ελληνική ταινία μεγάλου μήκους, αλλά για το ζευγάρι του GNTM που είχε να αναπαριστήσει έναν παραδοσιακό, βλάχικο γάμο. Δεν μπορούμε να πούμε πως η προσπάθεια ήταν απογοητευτική. Φυσικά, βοήθησε αρκετά το styling. Να τα λέμε κι αυτά!

yes-i-do-gntm.png

2. Βουτσάς και Καραγιάννη

Οι παίκτες έπρεπε να μιμηθούν ένα σύγχρονο ζευγάρι, εκείνοι μάλλον κατάλαβαν από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Το «φσστ, μπόινγκ!» έλειπε για να ολοκληρωθεί το concept. Η εικόνα, πάντως, πήρε την έγκριση από τους κριτές καθώς, όπως είπαν, αντικατόπτριζε την kitsch πλευρά του γάμου. Εμείς διαφωνούμε! Σε τι γάμους πάτε άραγε; Πάρτε μια ιδέα από τα δικά μας true stories

yes-i-do-gntm2.png

3. Bohemian gay couple

Ήταν η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις γιατί, πραγματικά, οι δύο παίκτες έβγαλαν αληθινό συναίσθημα στη φωτογραφία τους. Γι’ αυτό και αναδείχθηκαν οι νικητές της δοκιμασίας.

yes-i-do-gntm3.png

4. Συνοικέσιο

Ο Μίκης και η Μίκα (βλ. «Μια τρελή τρελή οικογένεια») κατάφεραν να βγάλουν στη φωτογραφία το απαιτούμενο συναίσθημα. Το παράδοξο της υπόθεσης ήταν ότι δεν γνώριζαν τη σημασία της λέξης «συνοικέσιο» που τους δόθηκε ως concept. Εντάξει, και εμείς millenials είμαστε, αλλά γνωρίζουμε 5 στοιχειώδη πράγματα. 

yes-i-do-gntm4.png

5. Gothic wedding

Λατρέψαμε την avant garde εικόνα του ζευγαριού αυτού, που θα μπορούσε άνετα να συμπεριληφθεί σε editorial μόδας. Μην σας πω ότι δεχόμαστε τα ίδια vibes με αυτά που είχαμε πάρει από τον γάμο της Dita Von Teese και του Marilyn Manson. Δείτε εδώ.

yes-i-do-gntm6.png

6. Χιπστεράδες #not

Τι την πήρε αγκαλιά, τι έπεσαν στο νερό, τι το έπαιξαν μεθυσμένοι, το concept δεν αποδόθηκε όπως έπρεπε. Γι’ αυτό και η κοπέλα αποχώρησε. Αδίκως. Όχι για το αποτέλεσμα της φωτογραφία που είναι εξόφθαλμα λάθος, αλλά για την απόφαση του να μην αποχωρήσει ο κατά κόσμον «Γύπας».

yes-i-do-gntm7.png

7. Χαρλεάδες από εκπτωτικό σούπερ μάρκετ

Και ενώ ο και καλά γαμπρός καυχιόταν το ότι έχει μεγαλώσει μες τις μηχανές, στη φωτογραφία αυτό δεν φάνηκε. Όλο κάτι το κορίτσι δεν ένιωθε άνετα γιατί θα παρακολουθούσε και ο μεγάλος της έρωτας στο σπίτι, όλο κάτι η χημεία πήγε περίπατο, το αποτέλεσμα ήταν για κλάματα. Σας έχουμε μια εναλλακτική φωτογράφιση γάμου με μηχανές εδώ.

yes-i-do-gntm8.png

8. Bollywood wedding

Σαν πρωταγωνιστές ταινίας Bollywood ή ως άλλοι Αλαντίν και Τζάσμιν, οι δύο παίκτες διεκδίκησαν μια θέση για τη νίκη. Το αποτέλεσμα ήταν, πραγματικά, μαγικό. 

yes-i-do-gntm12.png

9. Viva Las Vegas

Ήταν τόσο άβολο που πόνεσε τα μάτια μας. Ο γαμπρός σε απόλυτο trance πήγαινε και ερχόταν λες και του είχαν φορτίσει τις μπαταρίες, ενώ η νύφη δεν ήθελε καθόλου να είναι εκεί. Μην σας πούμε ότι ήδη σκεφτόταν το διαζύγιο.

yes-i-do-gntm11.png

Συμπέρασματα: Πρώτον: ο γάμος, όπως φάνηκε και από το show, δεν είναι απλό πράγμα. Δεύτερον: το εκπαιδευτικό σύστημα χρειάζεται δουλειά. Τρίτον: ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, όπως και οι τέσσερις ώρες που αφιερώσαμε στο να δούμε το επεισόδιο του GNTM με θέμα τον γάμο. 

Διαβάστε επίσης…

Όλα όσα είδαμε την Κυριακή στο My Style Rocks Gala με θέμα Wedding

Angelina Jolie & Brad Pitt: Οι δικηγόροι τους όλα θα τα βρούνε – Ξανά στα δικαστήρια, ενάμιση χρόνο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Η «Paris Hilton της Ιταλίας» και κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Elettra παντρεύτηκε τον Dj Afrojack