Αδερφούλα,

Θα σου ακούγεται περίεργη η προσφώνηση, το ξέρω. Μάθαμε να αποκαλούμε η μία την άλλη με παρατσούκλια και με πειράγματα, όμως, ετούτη τη φορά η λέξη αυτή είναι που κλείνει μέσα της όλα όσα πραγματικά νιώθω για εσένα.

Σε λίγες ώρες ο γάμος μου θα ανοίξει και για τις δυο μας ένα νέο κεφάλαιο. Δεν θα μοιραζόμαστε πια το ίδιο σπίτι, την ίδια κούπα και τα ίδια ρούχα. Μοιραζόμαστε, όμως, ένα δέσιμο που δεν θα αλλάξει ποτέ και που για εμένα έγινε ακόμα πιο δυνατό όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασίας που ήσουν στο πλάι μου, που με βοήθησες, με εμψύχωσες, με έκανες να χαλαρώσω και να διασκεδάσω με όλους τους τρόπους που μπορούσες.

Τι να πρωτοσκεφτώ; Την αισθητική σου που τόσο με βοήθησε όταν έπρεπε να διαλέξω προσκλητήρια; Τις ώρες που ξόδεψες μαζί μου για τη λίστα των καλεσμένων; Το τρέξιμο για να βρούμε τον τέλειο χώρο για φαγητό; Την υπομονή σου στην πρόβα νυφικού; Την οργάνωση του πιο τέλειου bachelorette party;

Θα κρατήσω όλα αυτά και άλλα τόσα! Γιατί χωρίς τη δική σου ψυχραιμία και καλή διάθεση όλα θα ήταν λίγο πιο δύσκολα. Με έκανες να απολαύσω κάθε στιγμή μέχρι να έρθει η μεγάλη ημέρα και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα κάνεις και σήμερα. Γιατί με ξέρεις και ξέρεις πώς να κάνεις την ευτυχία μου ακόμα πιο μεγάλη. Γι’ αυτό σε ευχαριστώ περισσότερο από όλα: επειδή είσαι ο άνθρωπος που νιώθεις τη χαρά μου, την πολλαπλασιάζεις και παραμένεις το πιο φωτεινό χαμόγελο στις αναμνήσεις μου.

Σε αγαπώ sis’!

 

RELATED POSTS

Γράμμα στον κολλητό μου: «Τώρα αρχίζει το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου»

Όταν το happily ever after ξεκινά, επιτέλους, για τον ορκισμένο εργένη της παρέας…

Γράμμα στον μπαμπά μου: «Ανυπομονώ για τον πρώτο μας χορό»

Η συγκίνηση στα μάτια του την ημέρα του γάμου σου είναι μια εικόνα που θα μείνει στην καρδιά σου!

Γράμμα στην κολλητή μου: ”Ήρθε η ώρα να με παντρέψεις!”

Είναι το πρώτο άτομο στο οποίο θέλεις να ανακοινώσεις ότι παντρεύεσαι. Και ναι, ήρθε η στιγμή αυτή η φιλία ετών, να γίνει συγγένεια…

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press