Αγαπημένη μου φίλη,

δεν είναι τυχαίο ότι ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που το είδε ξεκάθαρα. Θυμάμαι σαν τώρα το σκούντημα που δεν κατάλαβε κανείς άλλος, όμως, μεταξύ μας γνωρίζαμε καλά τι σήμαινε. Ήταν σα να μου είπες εκείνη τη στιγμή «Αυτός είναι!».

Και δεν έπεσες έξω. Ήταν αυτός που γνωρίζοντας το γούστο μου τόσα χρόνια, ήξερες ότι θα μου αρέσει από την πρώτη στιγμή. Ήταν αυτός που εξ’ αρχής αισθάνθηκες καλό άνθρωπο προσπαθώντας να μου δείξεις τον δρόμο για την αγάπη που αξίζω. Ήταν αυτός που όπως προέβλεψες λίγο αργότερα θα μας έκανε «να φάμε κουφέτα». Ήταν αυτός που μόλις χτες μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του.

Φίλη μου, ήρθε η ώρα να με παντρέψεις!

Φωτογραφία  /   pexels (elina-fairytale)

Συγκινούμαι και τα μάτια μου βουρκώνουν ακόμα και αυτήν τη στιγμή που σου γράφω, γιατί ξέρω πως διαβάζοντας αυτά τα λόγια έχεις σηκωθεί όρθια και χοροπηδάς στον καναπέ, ουρλιάζοντας από ενθουσιασμό. Και συγκινούμαι ακόμα περισσότερο όταν σκέφτομαι όλα όσα έχουμε περάσει μαζί, τις χαρές, τις βόλτες, τα fail ραντεβού, τα ξενύχτια, τα γέλια και τις εκδρομές, τις στιγμές που μας δυσκόλεψαν, που απλώς και μόνο η παρουσία της μίας μπορούσε να κάνει την άλλη να αισθανθεί καλύτερα, χωρίς λόγια, χωρίς εξηγήσεις. Έτσι φυσικά, όπως κυλάει μια πραγματική φιλία.

Φωτογραφία / pexels (maksim-goncharenok)

Αυτό σου ζητάω, λοιπόν. Για ακόμα μια φορά να μοιραστούμε την προετοιμασία για το πιο ωραίο πάρτι της ζωής μου, να μοιραστούμε όλα τα συναισθήματα και τις στιγμές μία προς μία γιατί θέλω να τiς ζήσω με εσένα πλάι μου, όπως κάναμε πάντα. Να γίνεις αδερφή μου και επίσημα πλέον, αφού ήδη είχες κερδίσει αυτή τη θέση στην καρδιά όλα αυτά τα χρόνια. Να γίνεις κουμπάρα μου για να προσθέσουμε στο album των μελλοντικών μας αναμνήσεων μας ακόμα πιο πολλά στιγμιότυπα!

Σε ευχαριστώ για τα μέχρι τώρα και για τα επόμενα. Και ανυπομονώ να το ζήσουμε μαζί. Γιατί έτσι ξέρω σίγουρα πως η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου θα είναι ξεχωριστή και αξέχαστη!

Must Read:

Καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο; Τα do’s και τα dont’s για μια άψογη εμφάνιση

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!