Αγαπημένε μου, υπέροχε φίλε μου!

OMG, επιτέλους συμβαίνει! Σε λίγες ημέρες παντρεύεσαι. Πόσο περίεργο είναι και μόνο που το λέω. Ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος παντρεύεται.

Ποιος να το φανταζόταν τις νύχτες που ξημερώναμε στα μπαράκια; Τα πρωινά –μάλλον μεσημέρια- που περνούσαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο να διηγούμαστε ο ένας στον άλλον τις περιπέτειές μας; Τις φορές που όσοι μας γνώριζαν για πρώτη φορά, μάς περνούσαν για ζευγάρι; Και που εμείς ξέραμε ήδη ότι είμαστε αδερφές ψυχές, όμως, με έναν διαφορετικό, δικό μας τρόπο.

Φωτογραφία από @Linas Drulia / Unsplash

Καθώς η μεγάλη ημέρα πλησιάζει, η συγκίνηση που νιώθω να με πλημμυρίζει είναι πρωτόγνωρη. Ξέρω πόσο παθιασμένος άνθρωπος είσαι, πόσο ενθουσιάζεσαι και -πάνω από όλα- πόσο αγαπάς τη γυναίκα που πρόκειται να γίνει η σύντροφος της ζωή σου! Είμαι τόσο χαρούμενη που βρήκες τον άνθρωπο που γεμίζει στην ψυχή σου. Δεν θα μπορούσες να είχες διαλέξει καλύτερη γυναίκα, πιο όμορφη μέσα και έξω, πιο ταιριαστή σε αυτό που είσαι και αναζητάς. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως το επόμενο ταξίδι σου, αυτό που θα είναι για δύο, θα γίνει η ωραιότερη περιπέτεια της ζωής σου! Είστε ένα υπέροχο ζευγάρι και θα κατακτήσετε μαζί κάθε κορυφή.

Φωτογραφία από @Priscilla Du Preez / Unsplash

Προετοιμάσου την μεγάλη ημέρα, λοιπόν. Και εγώ θα είμαι δίπλα σου και πάλι. Να σε διαβεβαιώνω με το κλασικό μας κλείσιμο του ματιού, ότι έχεις κάνεις την πιο σωστή, την πιο συναρπαστική επιλογή. Και πως ύστερα από όλες τις στιγμές, τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις που μαζέψαμε, αυτός ο γάμος είναι το happy end που όλοι ονειρευόμαστε. Που όλοι σου ευχόμαστε!

Σε αγαπώ μέχρι τα αστέρια,

Η κολλητή σου.

Must Read:

Γράμμα στην πεθερά μου: «Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον άντρα των ονείρων μου»

Γράμμα στον μπαμπά μου: “Ανυπομονώ για τον πρώτο μας χορό”

Love & Marriage: 10+3 συμβουλές που οι παντρεμένοι θέλουν να δώσουν στα soon-to-be-married ζευγάρια

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!