Όλο και περισσότερες τελετές ζευγαριών του ίδιου φύλου πραγματοποιούνται γι’αυτό και εμείς θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες ιδέες και συμβουλές ώστε να συμβάλλουμε σε μια τόσο όμορφη στιγμή για εσάς, με σκοπό να κάνετε πραγματικότητα των γάμο των ονείρων σας.

Πείτε Yes I Do στον γάμο των ονείρων σας

The proposal
Gay Grooms: Είτε βρεθείτε να κάνετε την πρόταση γονιπετής, είτε όχι, το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι προαιρετικό. Μπορείτε φυσικά, αν το επιθυμείτε, να χαρίσετε στο άλλο σας μισό ένα super sparkly κόσμημα αν γνωρίζετε κιόλας πως έχει μια αδυναμία σε αυτά, διαφορετικά μια καλή εναλλακτική θα ήταν ένα ρολόι. 

Αστραφτερό δαχτυλίδι ή εντυπωσιακό ρολόι;

Lesbian Brides: Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι must, ίσως και από τις δύο πλευρές. Είναι αλήθεια πως πολλές γυναίκες αγαπούν τα δαχτυλίδια αρραβώνων, γι’αυτό μπορείτε να χαρίσετε στη σύντροφό σας ένα που να ταιριάζει στο γούστο της ενώ μπορείτε συγχρόνως να φορέσετε και εσείς ένα που να συμβολίζει τη δέσμευση αυτή. 

Engagement rings for two

Wedding Attire
Gay Grooms: Το σημαντικότερο σαφώς και είναι να φορέσετε εκείνο που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα. Εμείς θα σας προτείναμε matchy-matchy outfits ή παρόμοια κοστούμια σε διαφορετικη απόχρωση αλλά και white/black tux. Φυσικά το outfit θα εξαρτηθεί επίσης από το στιλ του γάμου αλλά και την εποχή. 

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να βάλετε, θυμηθείτε ότι το tux είναι must.

Lesbian Brides: Μπορείτε να επιλέξετε και οι δύο ανδρόγυνο στιλ με matchy κοστούμια, είτε η μια σύντροφος να φορέσει νυφικό ή ακόμη και να φορεσέτε και οι δύο νυφικό. Η ολόσωμη φόρμα επίσης είναι μια hot επιλογή. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει περιορισμός. Είναι η δική σας ημέρα και θα τη γιορτάσετε όπως ακριβώς θέλετε εσείς. 

Είτε με νυφικό, είτε με ολόσωμη φόρμα ή με ανδρόγυνο στιλ, θα είστε σίγουρα οι πιο όμορφες νύφες

Wedding Cake

Σε κάθε περίπτωση τη διαφορά θα κάνουν τα toppers που είτε θα μοιάζουν στο μέλλον ζευγάρι ή θα έχουν τη μορφή σκιών.

Gay Grooms

Lesbian Brides

yes-i-do-gay-lesbian-marriage6.png

Invitations

Gay Grooms: Τα δύο κοστούμια στην πρόσκληση είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή ενώ αν θέλετε να δώσετε περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα μπορεί το save-the-date να περιέχει cartoons των εαυτών σας.

Lesbian Brides: Στην ίδια λογική τα δύο νυφικά δίνουν μια elegant εκδοχή ενώ το Mrs & Mrs χαρίζουν ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος. 

Traditions

Gay Grooms + Lesbian Brides: Μπορείτε στον γάμο σας να κρατήσετε αν το επιθυμείτε κάποιες γαμήλιες παραδόσεις, όπως π.χ. το πέταγμα της ανθοδέσμης ή το γράψιμο των ονομάτων των singles καλεσμένων ανεξαρτήτως φύλου. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθετε ο εαυτός σας, να χαρείτε τη σημαντική αυτή ημέρα για εσάς και αν χρειαστεί να σπάσετε ορισμένες παραδόσεις που δεν σας κάνουν. Άλλωστε είναι ωραίο να δημιουργείς τις δικές σου. 

Husband & Husband

Είτε μιλάμε για ετερόφυλους γάμους ή για ομόφυλους το κεντρικό θέμα είναι ένα, η αγάπη. Πάνω σε αυτό λοιπόν οφείλετε να στηρίξετε τις γαμήλιες επιλογές σας έτσι ώστε οτιδήποτε επιλέξετε να είναι πράγματι το σωστό. Να είστε ο εαυτός σας, να δώσετε στην τελετή τον χαρακτήρα που σας ταιριάζει και να απολαύσετε κάθε της στιγμή. 

Διαβάστε επίσης…

Παραμύθι με 2 πριγκίπισσες: Same-sex γάμος σε μεσαιωνικό κάστρο της Γαλλίας

Beth Ditto | Μια νύφη ανατρεπτική, διαφορετική και … ξυπόλητη!

5 διάσημες γυναίκες που έκαναν πρόταση γάμου στον αγαπημένο τους