Τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Στις 6 Οκτωβρίου 2018, έναν χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο, η ηθοποιός και ο εκλεκτός της καρδιάς της ενώθηκαν εις σάρκα μία παρουσία αγαπημένων προσώπων και του γιου τους, Μάξιμου. Ο παραμυθένιος γάμος πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Kivotos, στον Ορνό στη Μύκονο. Η δημοφιλής ηθοποιός και δεινή Instagrammer δημοσίευσε τις ακόλουθες φωτογραφίες για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της, ρίχνοντας το Instagram! 

Φωτογραφία από το Instagram account της Αθηνάς Οικονομάκου @athinao1konomakou.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Αθηνά Οικονομάκου μας θυμίζει την υπέροχη πλάτη του νυφικού της διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Φωτογραφία από το Instagram account της Αθηνάς Οικονομάκου @athinao1konomakou.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη την ώρα του μυστηρίου, όταν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Νίκη Παλληκαράκη και Μιχάλης Νέζης, αλλάζουν τα στέφανα.

Φωτογραφία από το Instagram account της Αθηνάς Οικονομάκου @athinao1konomakou.

Τον Ιανουάριο του 2019 σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Μυρτώ Κάζη, η ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγαπημένη στιγμή του γάμου της: «Στον γάμο μου, η στιγμή που με παρέδωσε ο μπαμπάς μου στον Φίλιππο έφερε δάκρυα στα μάτια μου. Και ξέρεις, ήμουν σίγουρη πως, επειδή είχαμε παιδί και είχαμε ξαναπαντρευτεί, δε θα ένιωθα τέτοια συγκίνηση στον γάμο μου. Όμως έκανα λάθος… Ο μπαμπάς μου με παρέδωσε στον άντρα μου και εκείνος του φίλησε το χέρι… Μια αληθινή, συγκινητική στιγμή… Για όλους, για εμάς και φυσικά για τον μπαμπά μου…». Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε επίσης… 

Ο φθινοπωρινός γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και όσα αγαπήσαμε!

Συνέντευξη: Αθηνά Οικονομάκου- Το cover girl του νέου τεύχους του Yes I do

Η Αθηνά Οικονομάκου στo Yes I Do Catwalk by ghd