Από την Μαρία Ιωαννάτου

Με όλα τα κεράσματα που κατακλύζουν το σπίτι τις ημέρες πριν από τον γάμο αλλά και το άγχος των προετοιμασιών, πολλές νύφες «βάζουν» μερικά επιπλέον κιλάκια που μπορεί να είναι δύσκολο να ξεφορτωθούν καθώς πλησιάζει η τελευταία πρόβα του νυφικού.

Φωτογραφία από freepic.diller (Freepik)

Για να σας βοηθήσουμε να μην υποκύψετε στους πειρασμούς και να παραμείνετε σε φόρμα ενώ οργανώνετε τα πάντα γύρω από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, συγκεντρώσαμε μερικά tips που θα σας φανούν σωτήρια.

1. Η αυτοσυγκράτηση είναι το παν!

Είναι πολύ δύσκολο να πείτε «όχι» σε ό,τι λιχουδιά εμφανίζεται μπροστά σας τις ημέρες πριν από τον γάμο. Από τη δοκιμή των κουφέτων μέχρι της γαμήλιας τούρτας, οι πειρασμοί σας ακολουθούν παντού! Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη, αν δεν θέλετε να καταλήξετε με πολλά επιπλέον κιλά την ημέρα του γάμου σας. Ένας καλός τρόπος να παραμείνετε σε φόρμα είναι να περιορίσετε το βραδινό γεύμα σας και να παρακολουθείτε τις θερμίδες που καταναλώνετε σε καθημερινή βάση.

Φωτογραφία από Luigi Pozzoli (Unsplash)

2. Ορίστε έναν στόχο

Ο στόχος κάθε νύφης είναι να φαίνεται υπέροχη μέσα στο νυφικό της! Αυτό και μόνο πρέπει να αποτελεί κίνητρο για να καταφέρετε να παραμείνετε εγκρατείς και να μην το παρακάνετε με το φαγητό. Αρκεί να βάλετε καλά στο μυαλό σας αυτόν τον στόχο και θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθε φορά που πηγαίνετε στην πρόβα του νυφικού.

3. Περπατήστε

Αν κρατήσαμε κάτι θετικό από την περίοδο του lockdown είναι οι βόλτες που κάναμε στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητο. Τώρα που ο καιρός είναι καλός και μέχρι την ημέρα του γάμου σας, συνεχίστε να περπατάτε για 30-40 λεπτά σε καθμερινή βάση για να διατηρηθείτε σε φόρμα.

Φωτογραφία από senivpetro (Freepik)

4. Εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας

Ενώ υπάρχει μια μεγάλη λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε ενόψει του γάμου σας, βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε 15 λεπτά την ημέρα για να κάνετε σύντομες ασκήσεις. Μελέτες δείχνουν ότι η ένταση της προπόνησης είναι πολύ πιο σημαντική από τον χρόνο που αφιερώνετε για να την κάνετε. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα σας προπονήσουν σε 15 λεπτά!

5. Μπείτε στην κουζίνα

Σίγουρα με όλες τις προετοιμασίες του γάμου να τρέχουν, το delivery θα έχει πάρει φωτιά! Ένας εύκολος τρόπος για να υιοθετήσετε σωστές διατροφικές συνήθειες είναι να μπείτε στην κουζίνα και να μαγειρέψετε. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται πολύ απαιτητικό, η ανταμοιβή είναι πολύ μεγαλύτερη.

YES I DO TIP: Η περίδος της οργάνωσης ενός γάμου για άλλες brides-to-be μπορεί να είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, ενώ άλλες μπορεί να καταρρέουν από το άγχος. Χαλαρώστε και απολαύστε τις γαμήλιες προετοιμασίες, ώστε να είστε λαμπερές και χαρούμενες την ημέρα του γάμου σας.

Must Read:

5 περίεργες σκέψεις που κάνει σχεδόν κάθε νύφη μια μέρα πριν τον γάμο της

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο

Summer vibes: Γιατί είναι τέλειο να παντρεύεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!