Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ίσως χρειάζεστε κάποιον να σας τσιμπήσει γιατί δυσκολεύεστε να το πιστέψετε. Ύστερα από αρκετούς μήνες προετοιμασίας, υπάρχουν διάφορες σκέψεις που «τρέχουν» μέσα στο μυαλό σας την ημέρα του γάμου σας. Αισθάνεστε αγχωμένη, συγκινημένη, αλλά άκρως ενθουσιασμένη – λογικό, είναι η αρχή της νέας ζωής σας!

Φωτογραφία από Marius Muresan (Unsplash)

Ας δούμε λοιπόν τι σκέφτεται κάθε bride-to-be λίγο πριν από τον γάμο της…

#1 «Δεν το πιστεύω ότι παντρεύομαι!»

Όλες οι προετοιμασίες του γάμου, από την πολυπόθητη πρόταση μέχρι την τελευταία πρόβα του νυφικού έρχονται σαν σκηνές από ταινία στο μυαλό σας, για να σας θυμίσουν αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μέχρι να φτάσετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η στιγμή που τόσο καιρό περιμένατε, επιτέλους έφτασε!

#2 «Να προσπαθήσω να μην κλάψω!»

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην συγκινηθείτε την ημέρα του γάμου σας. Μπορεί να αισθάνεστε ψύχραιμη όλη την ημέρα, αλλά όταν φορέσετε το νυφικό σας και αντικρίσετε τους γονείς σας είναι σίγουρο ότι θα δακρύσετε. Ωστόσο, φροντίστε να μην κλάψετε κατά τη διάρκεια της τελετής – δεν θα υπάρχει τρόπος να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας!

Φωτογραφία από Thomas Christian (Unsplash)

#3 «Μπορώ να το κάνω, μπορώ να το κάνω!»

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη σκέψη που «τριγυρίζει» στο μυαλό κάθε νύφης αλλά και κάθε γαμπρού! Είναι λογικό αφού το άγχος που σας διακατέχει τις τελευταίες ημέρες πριν από τον γάμο, εκείνη τη στιγμή έχει φτάσει στο κόκκινο! Χαλαρώστε, πάρτε βαθιά ανάσα και πηγαίνετε να συναντήσετε τον αγαπημένο σας!

#4 «Σίγουρα κάτι ξεχνάω»

Είναι αυτό το τρομακτικό feeling που έχει κάθε bride-to-be την ημέρα του γάμου της, αυτό που νομίζει ότι κάτι έχει ξεχάσει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι είναι αυτό. Σε ποιον έδωσα το κινητό μου; Ποιος θα συγκεντρώσει τα δώρα στην εκκλησία; Και τελικά, ποιος έχει τις βέρες;

Φωτογραφία από Emma Bauso (Pexels)

#5 «Ανυπομονώ να τον δω!»

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας έφτασε! Η στιγμή που θα δείτε τον αγαπημένο σας να σας περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας για να σας πάρει από το χέρι και να ξεκινήσετε μαζί τη νέα ζωή σας. Περιμένατε τόσο καιρό γι’ αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να την απολαύσετε στο έπακρο!

Must Read:

10 πιθανές σκέψεις που περνούν από το μυαλό του γαμπρού την ημέρα του γάμου

Παντρεύεται η καλύτερή σου φίλη; 5 σκέψεις που θα σου περάσουν σίγουρα από το μυαλό

Μήπως ήρθε η στιγμή να αρραβωνιαστείτε; 5 σημάδια που θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας