Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στη γραφική Oία για τη Linda και τον Nicholas, οι οποίοι επέλεξαν το επιβλητικό τοπίο της Σαντορίνης για να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Οι εντυπωσιακές λήψεις από τα «μαγικά» χέρια του Βασίλη Κουρούπη άφησαν ανεξίτηλες στο ερωτευμένο ζευγάρι τις μνήμες από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του.

Οι γαμήλιες φωτογραφίες της Linda και του Nicholas μοιάζουν με cartes postales από το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης, χάρη στο ταλέντο, τη δεξιοτεχνία και το πάθος του Βασίλη Κουρούπη. Ο έμπειρος φωτογράφος εξιστορεί το γαμήλιο παραμύθι του ζευγαριού μέσα από μοναδικές λήψεις που κόβουν την ανάσα και κάνουν τον χρόνο να σταματά στην ιερή στιγμή της ένωσης δύο ανθρώπων. Από την κοινή προετοιμασία του ζευγαριού και την τελετή με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα μέχρι το ρομαντικό δείπνο για δύο υπό το φως των κεριών, ο Βασίλης Κουρούπης ήταν εκεί για να απαθανατίσει αυτές τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας όπως μόνο εκείνος ξέρει.

 

Wedding Credits

Wedding planning: Stella and Moscha

Venue: Canaves Oia

Flowers: Red Box Days

Hairstylist: Rena Skourti

Makeup artist: Eleni Iliopoulou

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS