Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Ο έρωτας της Μαργαρίτας και του Νικόλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 στην Κύπρο, επισφραγίστηκε με μια ρομαντική πρόταση γάμου την άνοιξη του 2019 στη Βενετία και οι δυο τους – ύστερα από απανωτές ακυρώσεις εξαιτίας του κορωνοϊού – ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2021.

yes_i_do_primalicia_truestory_3.jpg

«Όταν πλησίασα τον Νικόλα, η ψυχή μου χαμογέλασε και δάκρυα χαράς άρχισαν να κυλούν. Οι οικογένειές μας και οι φίλοι μας ολοκλήρωσαν με την παρουσία τους αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Αμέσως ξέχασα όλη την ταλαιπωρία, τις ακυρώσεις, τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και το άγχος που περάσαμε. Ο Θεός μας βοήθησε να παντρευτούμε και να γίνουν όλα όπως και όταν έπρεπε», εξομολογείται η Μαργαρίτα στο Yes I Do.

yes_i_do_primalicia_truestory_8.jpg

yes_i_do_primalicia_truestory_10.jpg

Αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο βλέποντας τις φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού, είναι το υπέροχο Primalicia νυφικό της Μαργαρίτας το οποίο έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Oksana Mukha. Η ίδια περιγράφει στο Yes I Do πώς κατάλαβε ότι αυτό ήταν το ένα και μοναδικό νυφικό για εκείνη…

yes_i_do_primalicia_truestory_13.jpg

«Σαν άνθρωπος πάντα ψάχνω πολύ τις επιλογές μου, άρα φαντάζεστε πόσα νυφικά δοκίμασα! Όταν πήγα στην Primalicia, δοκίμασα αρκετά φορέματα. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα στενό, με όγκο, απλό ή υπερπαραγωγή. Η αγαπημένη μου κ. Ολυμπία από την Primalicia, μου έφερε να δοκιμάσω ένα νυφικό της εταιρείας Oksana Mukha. Αυτό ήταν, έλαμψαν τα μάτια μου! Βγήκα από το δοκιμαστήριο και για πρώτη φορά ένιωσα νύφη! Η συγκίνηση της μητέρας μου και τα βλέμματα των φίλων μου που ήταν εκεί με επιβεβαίωσαν! Χωρίς make up και με μια κοτσίδα ένιωθα πριγκίπισσα! Δεν το πίστευα αλλά είναι αλήθεια, όταν δοκιμάσεις το νυφικό που είναι γραφτό να φορέσεις, λάμπεις ολόκληρη και το νιώθεις!».

yes_i_do_primalicia_truestory_23.jpg

yes_i_do_primalicia_truestory_25.jpg

Από την επιλογή του νυφικού, τις ακυρώσεις λόγω της πανδημίας και τις πρόβες μέχρι την ημέρα του γάμου της, η Μαργαρίτα εξομολογείται ότι η ομάδα της Primalicia ήταν δίπλα της. Μάλιστα, όταν στην τελευταία πρόβα αντίκρισε τον εαυτό της στον καθρέφτη, τότε συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της πλησιάζει: «Ένιωθα ότι αυτό το νυφικό ήταν ραμμένο για μένα, αγκάλιαζε το σώμα μου και αναδείκνυε την προσωπικότητά μου. Ανυπομονούσα να έρθει η ημέρα να το φορέσω και να δω τα μάτια του άντρα μου όταν με συναντήσει στα σκαλιά της εκκλησίας».

yes_i_do_primalicia_truestory_32.jpg

Credits

Photographer: Aziz Altaany

Wedding gown: Primalicia – Oksana Mukha

Groom’s attire: Posh Cyprus

Makeup artist: Vasia Fantousi

Hairstylist: MS Hair Salon – Μαρία Συλιβέστρου

Location: Κτήμα Δημητρίου

Must Read:

Οι νέες -εκπληκτικές- αφίξεις στην Primalicia που πρέπει να δεις αν παντρεύεσαι το 2022
Αποκλειστικά στην Primalicia: High fashion νυφικά με την υπογραφή της iconic σχεδιάστριας Vera Wang!
7 αληθινές νύφες Primalicia σού δίνουν την bridal έμπνευση που αναζητούσες

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!