Μετά την ολοκλήρωση της λίστας των καλεσμένων σας (αρκετά απαιτητικό task για τους weds-to-be!) ξεκινά ένα πιο όμορφο, άκρως δημιουργικό project που καλείστε να φέρετε εις πέρας ενόψει του γάμου σας. Πρόκειται για την αναζήτηση του προσκλητηρίου που θα επισφραγίσει το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής σας! Το προσκλητήριο, όπως λένε στο Yes I Do οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία Biniatian Invitations, που πρωτοπορεί εδώ και 70 χρόνια στον χώρο του wedding stationery, είναι η πρώτη εντύπωση που μας δημιουργείται για τον γάμο που θα ακολουθήσει και ένα όμορφο ενθύμιο τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

Είτε λοιπόν αναζητάτε ένα μοντέρνο, chic προσκλητήριο γάμου, είτε μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα περιλαμβάνει από το “save the date” και τον χάρτη για το wedding location μέχρι τα καρτελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων και το μενού της δεξίωσης, η εταιρεία Biniatian Invitations υπόσχεται να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα!

Πείτε μας, τι πρέπει να γνωρίζει ένα ζευγάρι για την εταιρεία Biniatian Invitations πριν την επιλέξει;

H εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα στο εκάστοτε ζευγάρι να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ειδική κατασκευή προσκλητηρίου, φακέλου ή εντύπου, υλοποιώντας οποιαδήποτε πρωτότυπη ιδέα. Η μακρόχρονη εμπειρία τριών γενεών στον χώρο της εκτύπωσης σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που παρέχει η νέα τεχνολογία, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα. Η εταιρεία Biniatian, προσανατολισμένη πάντα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχει μια τεράστια ποικιλία χαρτιών και υφασμάτων έτσι ώστε το προσκλητήριό σας, που αποτελεί και την πρώτη και πιο αντιπροσωπευτική εντύπωση, να χαρακτηρίζει απόλυτα κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής σας.

Περιγράψτε μας πώς προχωρά η διαδικασία ανάμεσα σε εσάς και τα ζευγάρια από τη στιγμή που ξεκινά η συνεργασία σας.

Από την πρώτη μας επαφή προτείνουμε λύσεις και σχεδιαστικές προτάσεις με γνώμονα τις επιθυμίες του ζευγαριού. Έπειτα, ξεκινάει η διαδικασία της σχεδίασης για το προσχέδιο του προσκλητηρίου σε συνεργασία με το ζευγάρι, εφόσον έχουν δοθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν το μυστήριο. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, προχωράμε στην κατασκευή και την εκτύπωση των προσκλητηρίων. Ο τελικός χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από τις επεξεργασίες που θα έχει η πρόσκληση.

Από πού αντλείτε έμπνευση για τις δημιουργίες σας;

Η έμπνευση προέρχεται κυρίως από ενδελεχή έρευνα που γίνεται σε νέα trends του εξωτερικού, τα οποία προσαρμόζουμε στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Με τι υλικά σας αρέσει να δουλεύετε;

Το κύριο υλικό με το οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι το χαρτί, καθώς διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, υφές (π.χ. βαμβακερό ή ανάγλυφο χαρτί, μεταλιζέ κτλ.), συνδυάζοντας ειδικές τεχνοτροπίες εκτύπωσης (χρυσοτυπία, αναγλυφοτυπία, letterpress κτλ.), ώστε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε εντάξει και άλλα υλικά όπως είναι το ακρυλικό, το μάρμαρο και το ξύλο, τα οποία έχουν ενδιαφέρον και ανοίγουν νέους ορίζοντες στη δουλειά μας.

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σας στιγμή από τότε που θα αναλάβετε μια παραγγελία μέχρι την παράδοσή της;

Αρχικά μας συναρπάζει η πρόκληση για ένα ιδιαίτερο σχέδιο. Πάντα προσπαθούμε να κατανοούμε αυτό που μας έχει ζητηθεί και, σε συνεργασία με το ζευγάρι, να πετυχαίνουμε αυτό ακριβώς που έχει ονειρευτεί. Έπειτα, η ευχαρίστηση και το χαμόγελο των πελατών μας όταν βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα. Αποτελεί στόχο για εμάς, η εμπειρία στο κατάστημά μας να παραμείνει αξέχαστη στο ζευγάρι, από την αρχή μέχρι το τέλος της παραγγελίας.

Πώς μπορεί ένα ζευγάρι να έχει όμορφα, κομψά προσκλητήρια και μπομπονιέρες χωρίς να ξεφύγει από το budget του;

Η εταιρεία μας προσφέρει πάρα πολλές προτάσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε budget. Προσπαθούμε να έχουμε πολύ καλή ποιότητα, διατηρώντας παράλληλα χαμηλή την τιμή. Επομένως, ανεξαρτήτου budget είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή πρόταση που θα είναι σε ισορροπία με τις ανάγκες του ζευγαριού.

Αν υπάρχει ένα μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξει το ζευγάρι στο προσκλητήριο του γάμου του, ποιο είναι αυτό;

Κάτι το οποίο συνιστούμε να προσέχει το ζευγάρι είναι να γίνει σωστός έλεγχος της ποσότητας που χρειάζονται. Έπειτα, θα πρέπει να ελέγξουν σχολαστικά τη μακέτα για ορθογραφικά λάθη καθώς και τις προδιαγραφές προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Πόσο καιρό πριν από τον γάμο πρέπει να σταλούν τα προσκλητήρια και με δεδομένο αυτό, πόσο καιρό πριν πρέπει να σας επισκεφθεί ένα ζευγάρι;

Ένας μέσος χρόνος που αποστέλλονται τα προσκλητήρια είναι 6-8 εβδομάδες πριν από τον γάμο. Καλό θα ήταν το ζευγάρι να ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης/παραγγελίας 3-4 μήνες πριν από τον γάμο, εφόσον έχει καταλήξει σε ημερομηνία, τόπο και ώρα.

Ποια είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν το 2023 στα προσκλητήρια γάμου;

Θεωρούμε ότι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος θα είναι τα έντονα χρώματα, συνδυασμένα άρτια με μίνιμαλ στοιχεία, π.χ γραμματοσειρές και σχέδια. Φυσικά δεν θα λείπει το στοιχείο του ευκάλυπτου και των pampas grass, που και φέτος θα έχουν την τιμητική τους.

Και ποια στις μπομπονιέρες;

Στις μπομπονιέρες θεωρούμε ότι τα κουτιά που είναι συνδυασμένα με τα χαρτιά ή τα γραφικά της πρόσκλησης θα είναι το απόλυτο must του 2023.

Στη digital εποχή που ζούμε γιατί είναι σημαντικό τα ζευγάρια να επιμείνουν στο παραδοσιακό προσκλητήριο γάμου;

Το προσκλητήριο είναι η πρώτη εντύπωση που μας δημιουργείται για τον γάμο που θα ακολουθήσει. Στη σημερινή εποχή που όλα είναι ψηφιοποιημένα, το έντυπο προσκλητήριο είναι κάτι διαχρονικό, είναι μια νότα προσωπικού στιλ που δεν πρέπει να λείπει από τον γάμο. Το προσκλητήριο είναι ένα όμορφο ενθύμιο, το οποίο θα μείνει στο ζευγάρι και στους οικείους του και όχι μία ακόμη φωτογραφία στο κινητό μας.

RELATED POSTS

Προσκλητήριο γάμου. Τι πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε;

Σας «προσκαλούμε» στον απόλυτο οδηγό των wedding invitations!

5 τύποι ανθρώπων που δεν χρειάζεται να καλέσετε στον γάμο σας

Αν θέλετε η ημέρα του γάμου σας να κυλήσει ιδανικά, τότε καλύτερα να μην στείλετε πρόσκληση στους παρακάτω παραλήπτες.

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press