Έχετε αποφασίσει να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή να βαπτίσετε το μωρό σας, έχετε ξεκινήσει να οργανώνετε το μυστήριο και φτάνει εκείνη η στιγμή που πρέπει να επιλέξετε μπομπονιέρες. Ναι, οι επιλογές είναι άπειρες και είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείτε μέχρι να πάρετε την τελική απόφαση.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ στο Yes I Do, όμως! Και σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε κάτι πολύ τρυφερό και όμορφο. Να σας βάλουμε σε μια άλλη λογική. Τι θα λέγατε να επιλέξετε μπομπονιέρες για το μυστήριο που ετοιμάζετε, πίσω από τις οποίες όμως υπάρχει ένας καλός σκοπός, που δεν είναι άλλος από τη φροντίδα αδέσποτων ζώων; Τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είναι εκεί και σας περιμένουν με υπέροχα σχέδια και με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν τον γάμο σας ή τη βάπτιση του μωρού σας.

Μία δράση για τον γάμο και τη βάπτιση που κρύβει… πολλή αγάπη 

Με motto το «ευχόμαστε πάντα να περισσεύει η αγάπη σας», ο φιλοζωικός, εθελοντικός και αναγνωρισμένος από το κράτος σύλλογος «Αδεσποτούλια Ξάνθης», έχει δημιουργήσει μια σειρά από πανέμορφες μπομπονιέρες με σχέδια, για γάμο και βάπτιση.

Λευκή μπομπονιέρα σε σχήμα καρδιάς με χαραγμένα τα ονόματα των νεόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου.
Λευκή μπομπονιέρα-αναμνηστικό βαζάκι με τα ονόματα των νεόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου.

Λευκές αλλά και χρωματιστές μπομπονιέρες, άλλες σε ονειρεμένα σχέδια με διακοσμητικά ζωάκια, άλλες με δώρο μολυβοθήκες για τη βάπτιση του παιδιού σας, και άλλες σε σχήμα καρδιάς ή με ενθύμιο ένα κερί για τη μέρα που θα πείτε «yes, I do» στο άλλο σας μισό, σας περιμένουν να αναβαθμίσετε το μυστήριο που ετοιμάζετε και να πείτε το δικό σας «ευχαριστώ» στους καλεσμένους σας.

Μπομπονιέρα βάπτισης-μολυβοθήκη με ξυλομπογιές και με χρωματιστά κουφέτα.

Αυτήν τη μοναδική περίοδο της προετοιμασίας του εκάστοτε μυστηρίου, που η αγάπη περισσεύει, οι άνθρωποι του συλλόγου σάς προσκαλούν και σας παροτρύνουν να δώσετε απλόχερα την αγάπη σας στα ζώα.

Μπομπονιέρα βάπτισης-διακοσμητικό ζωάκι.

Γιατί αξίζει να εμπιστευθείτε για τις μπομπονιέρες σας τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης»

Τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είναι ένας φιλοζωικός, εθελοντικός σύλλογος, που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη από το 2013. Από τότε και μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να διασώσουν και να περιθάλψουν περισσότερα από 3.000 αδέσποτα ζώα. Αν αυτό δεν είναι υπέροχο, τότε τι είναι;

Επί καθημερινής βάσης, 7 εθελοντές ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, φροντίζουν και περιθάλπουν περίπου 120 ζώα που βρίσκονται στο καταφύγιο, προσφέροντάς τους πάνω από όλα αγάπη. Σιτίζουν, επίσης, αδέσποτα εκτός καταφυγίου και περισυλλέγουν ζώα που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη για βοήθεια.

Μπομπονιέρα γάμου-κερί.

Ο σκοπός της ομάδας δεν εστιάζει μόνο στη διάσωση, στην περίθαλψη και στην αντιμετώπιση της κακοποίησης των ζώων, αλλά και στην εκπαίδευση των πολιτών και την προαγωγή της φιλοζωίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Γι’ αυτό και τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» είναι ένα από τα καλύτερα καταφύγια της χώρας, αναγνωρισμένο πανευρωπαϊκά για την πρωτοπορία του, το αδιάλειπτο και συνεχές έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καταφύγιο του συλλόγου εξαρτάται μόνο από δωρεές και την αγάπη των εθελοντών. Προκειμένου, λοιπόν, να συνεχίσουν το έργο τους και να καλύπτουν τα έξοδα του καταφυγίου καθώς και τα κτηνιατρικά έξοδα, που αφορούν τη στείρωση και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων, οι εθελοντές αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτές τις όμορφες μπομπονιέρες. Εσείς, ακόμα το σκέφτεστε να τους στηρίξετε; Go for it!

Μπομπονιέρα βάπτισης-κερί με πολύχρωμα κουφέτα.

Instagram: @adespotoulia_xanthis

E-mail: yourgoodkarmashop@gmail.com

Facebook: Adespotoulia Xanthis

RELATED POSTS

Σχεδιάζετε γάμο και βάπτιση μαζί; Στο Ekubo θα βρείτε τις πιο ξεχωριστές και elegant χειροποίητες μπομπονιέρες!

Πείτε ''yes i do'' στις delicate λεπτομέρειες, τους μη αναμενόμενους συνδυασμούς και τις λιτές γραμμές και δημιουργήστε μοναδικά ενθύμια για τους καλεσμένους σας!

Ekubo: Μπομπονιέρες που μοιράζουν χαμόγελα!

Φτιαγμένες με αγάπη για τις ημέρες που όλοι φοράμε τα καλά μας!

Plexilab: To Υes I Do επιλέγει τις αγαπημένες του μπομπονιέρες από plexiglass

Και δεν μένει εκεί... αφού το Plexilab αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τα must-have του γάμου και της βάπτισης.

Κουφέτα Χατζηγιαννάκη: All you need is love and… brownies!

Σε 4 καλοκαιρινές, ματ αποχρώσεις (λευκό, πράσινο ελιάς, βεραμάν, σομόν) αλλά και μία Jungle mix συσκευασία (κίτρινο, γκρι, πράσινο ελιάς, κρεμ) για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει στο concept και τη χρωματική παλέτα του event σας. 

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press