Η μπομπονιέρα αποτελεί ένα «ευχαριστώ» στους καλεσμένους για την παρουσία και την αγάπη τους την ημέρα ενός σημαντικού event όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση. Είναι το δώρο-ενθύμιο που αφενός δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού και αφετέρου – σε πολλές περιπτώσεις – διακοσμεί με τον πιο ντελικάτο τρόπο ένα αγαπημένο corner του σπιτιού. Γι’ αυτό, και η επιλογή της μπομπονιέρας πρέπει να γίνεται με προσοχή και με γνώμονα το ιδιαίτερο design, τη διαχρονικότητα και την εκάστοτε «ιστορία» που έχει να διηγηθεί…

Όπως το brand Ekubo, που χρόνια τώρα μέσω της δημιουργίας των πιο ξεχωριστών και elegant χειροποίητων μπομπονιερών, φτιάχνει τις δικές του «ιστορίες» αγάπης και αναμνήσεων και δημιουργεί πολύτιμα αναμνηστικά.

PERFECT IDEA

Και αν σχεδιάζετε γάμο και βάπτιση μαζί, τότε είστε στον σωστό προορισμό, μιας και η Χρυσούλα, η δημιουργός πίσω από το πετυχημένο brand – που λατρεύουν οι weds-to-be και οι ενημερωμένοι γονείς – προτείνει τις δικές της top επιλογές 2 σε 1 μπομπονιέρες, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Η κλασική τούλινη μπομπονιέρα με διακοσμητικά στοιχεία μέσα, μαζί με τα κουφέτα, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια.

PERFECTION TAKES TIME

Αφιερώστε χρόνο για την επιλογή της μπομπονιέρας που προορίζεται για γάμο και βάπτιση και αφεθείτε στα χέρια της ταλαντούχας δημιουργού, που με την τεράστια εμπειρία και την αγάπη της για νέα challenges θα δημιουργήσει τη μπομπονιέρα των ονείρων σας. Εκείνη που θα «κουβαλάει» τα δικά σας «θέλω», συναισθήματα και αναμνήσεις. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί της και αφήστε την να σας προτείνει τις δικές της μοναδικές ιδέες!

Minimal και χαριτωμένες μπομπονιέρες για να κάνετε τη διαφορά!
Ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών και αποχρώσεων έχει την υπογραφή του Ekubo!

COLOR PALETTE

Από τη μία το διαχρονικό λευκό, το ivory, το pearl, το sand beige και το nude πρωταγωνιστούν και φέτος στις 2 σε 1 μπομπονιέρες και από την άλλη τα pastel χρώματα και το πολυτελές χρυσό δεν λείπουν από τη βασική χρωματική παλέτα του Ekubo, που λέει ”yes i do” στις δημιουργίες που ταιριάζουν στην αισθητική της πόλης αλλά και στην αύρα των ελληνικών νησιών.

Εκλεπτυσμένα διακοσμητικά θα κάνουν upgrade στις μπομπονιέρες σας.

 

STYLE & MORE 

Αυτό που έκανε το Ekubo να ξεχωρίσει στο wedding σκηνικό – και όχι μόνο – είναι οι αντιθέσεις ανάμεσα στα υλικά και συνδυασμοί τους, που μόνο αναμενόμενους δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Η επιτυχία στα ιδιαίτερα και κομψά σχέδια – που σίγουρα δεν τα έχεις δει αλλού- κρύβεται στην ελευθερία της σκέψης και της δημιουργίας, αφού στο Ekubo λατρεύουν τις μίξεις και δεν είναι fan του απόλυτου σεταρίσματος.
Άλλωστε η φαντασία είναι για να μένει ελεύθερη και δεν μπορείς να τη βάλεις σε συγκεκριμένα καλούπια…
Love at first sight!

Φέτος το Ekubo προτείνει επιστροφή στις λιτές γραμμές και στα απλά δεσίματα για ένα total κομψό και διαχρονικό αποτέλεσμα!

Yes I Do Note: Το Ekubo, εκτός από μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, αναλαμβάνει να φτιάξει όλο το σετ του νονού αλλά και custom made centerpieces για wedding ή baptism parties.

RELATED POSTS

Ekubo: Μπομπονιέρες που μοιράζουν χαμόγελα!

Φτιαγμένες με αγάπη για τις ημέρες που όλοι φοράμε τα καλά μας!

Wedding FAQs: Τι κάνουμε τα κουφέτα από τον δίσκο μόλις τελειώσει ο γάμος;

Μήπως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως σας διαφεύγουν;

Wedding FAQs: Τι συμβολίζουν οι λαμπάδες στο μυστήριο του γάμου;

Αναπόσπαστο κομμάτι του γαμήλιου στολισμού!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press